• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ufacik biseyden sinirlerim alt ust oluyo sinir stres hepsi var bende nasil ustesinden gelicem bilmiyorum :KK34:
Bugün bende öyleydim. Allah kolaylık versin bize canım. Bugün eşimle birbirimize girdik. Maşallah onun da bi halleri var bu aralar. İlallah dedirtti. Bu hamileliliğim hem bedenen hem de psikolojik olarak çok zor geçiyor.

Kizlar imdaaat :skandal: sabaha kadar bacak aramdaki pisikten uyuyamadim :KK43: bebegimin sudokremini bitirdim resmen ama banamisin demedi. Yuruyemiorum cok aciyo, yara olmus resmen. Napim bi akil verin lutfenn:dua:
Canım varislerden çok hassaslaşıyor, iç çamaşırı sürtünce de pişik yapıyor. Ben bi gece temizlendikten sonra pudra sürüp iç
Çamaşırımı çıkardım, sadece pijamayla uyudum. Sabaha baya hafiflemişti.

Meraba kızlar. .
Ben dün akşam sezeryan oldum.bebeğim 2kg oldu.küveze aldılar. Hıç görmedim daha.sut sagip verdim.
İnslh biranonce yanıma verirler
Dualarini eksik etmeyin
Canım öncelikle geşmiş olsun, sonra da Allah sabır versin. Önemli olan bebeğinin sağlığı canım. İnşallah tez zamanda toparlar da kucağına alıp sarmalasın. Sütünü içmiş mi peki? Eğer içmişse endişelenme derim

benim kasılmalarım sancılarım bel ağrım oluyor cnm ama bağlar genişliyor heralde ondandır, yürüyüş yapınca rahatlıyorum ya da dinlenince.. daha var doğuma. sağlıkla hayırlısıyla alalım inş orası öyle de terazi olmasını istiyorum ben, karı koca kovayız çünk :sus:

Gunaydinlar hanimlar

sevyeg sevyeg ben de kovayim ve ben de terazi olsa daha iyi diyorum:olamaz:tabi ki hakkimizda hayirlisi ama insanin aklina geliyor İşte :KK45:

Evet almış canım ya bence bekle.seninkide döner Allah razı olsun doktorum mükemmel biri
Ayy hadi ins canım benim sağol
Dönme anını hissetmedim de canım altta üstte oynayacağına sağ ve sol tarafımda oynuyor sürekli doğum pozisyonu aldığı zAman kasiklarda hareket sancı baskı oluyor
Canım o oynamalar bendede heryerde senin dediğin yerlerdede oluyor. Dün konuştum baya bakalım oğlum dinler belki
Ama bi yandan sezeryan mı olmam gerekiyor Ondan mı böyle bende bilmiyorum. İnş. Allahın takdiri bakalım
Kızlar nasılsınız.. Yazdıklarınızı okuyorum akşamalrı, hakikaten aylardır bekliyoruz zaman geldi gibi artık 1 ay kaldı aşağı yukarı.. Ama ben ilk zamanki gibi heyecanlı ya da panik hissetmiyorum. Sebebini anlamıyorum ama odaklanamıyomuyum acaba bilmiyorum, hiç doğurcakmışım gibi hissetmiyorum. Beni anlamıcaksınız muhtemelen ama yine de yazayım dedim...
Canım valla bende hazırlıkları bitirince rahatladım heralde. Hiç dogurmayacak gibiyim aynen umarım bu sakinlik iyidir :)
Gunaydinlar hanimlar

sevyeg sevyeg ben de kovayim ve ben de terazi olsa daha iyi diyorum:olamaz:tabi ki hakkimizda hayirlisi ama insanin aklina geliyor İşte :KK45:

Ayy aynen ya bende babasida teraziyiz. Oglus ta terazi olsun çok istiyoruz. Önce sağlık tabi de

Kızlar hiç iyi değilim moralim çok bozuk bugün kontrolumuz vardı 10 günde sadece 60 gr almış haftasına göre ileriydi ama şimdi kilo alımı çok yavaşladı doktor herzamanki gibi bişey söylemedi ama benim içim rahat değil yüksek tansiyon var diyet yapıyorum ondan mi böyle oldu bilemedim :KK43: bide bende polikistik over var.kızım olacağı için doktora sormaya hiç cesaret edememistim onda da olur mu diye korkuyordum.bugün cesaret edip sordum genetik dedi onda da olacak dedi.şimdi ben napcam bu yüzden hiç istemedim kızımın olmasını benim yaşadıklarımı o da yaşayacak ergenlik zamanına gelipte adet goremeyince Tüylenme kilo vs olunca evlendiginde oda çocuk istediğinde ugrasmak zorunda kaldığında beni suçlar mi? Sende olduğu için böyleyim der mi ? Şimdi düşünmesi bile beni mahvediyor o zaman ben ne cvp vercem :KK42::kızgın:

Cnm bosuna canını sıkma..annemde pos yoktu ama bende vardi.bekarken cocugum olmaz mi yoksa uzun tdavilerden sonra mi olur die korkularim olurdu.cok sukur hemen hamile kaldim.boyle seyleri dusunup kendini ve bebegini strese sokma.onlar icin hep en iyisini istiyoruz ama hersey elimizde degil maalesef:)

İyi akşamlar kızlar. Doğumdan önce karnımız aşşağı inermiş. Senin karnın yukarda doğuma daha var diyorlar. Bu karın doğumdan ne kadar zaman önce aşşağı iniyor bilen var mı?
Canım o belli olmaz, değişebilir. Bana da demişlerdi, yaklaşık bdt'den 4-5 hafta önce. Oğlumu üç hafta erken doğurdum. Bir arkadaşında son hafaya kadar karnı hep yukardaydı.

Kızlar ya şimdi hamilelikten beri saçımı hiç boyatmadim. Doğumdan önce diplere dokunmadan saçımı kestirip ombre yaptirmak istiyorum. Dr a da soracağım gerçi, çünkü doğumdan sonra bu fırsatı hayatta bulamayacağım. Çünkü bu işlemler 2 3 saat sürer. Kuaför de eve uzak dolayısıyla gittim geldim en az 5 saat sürer. Bebek doğunca hayatta bukadar bırakamam. Çok bakimsizlasti saçlarım, ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

İyi akşamlar kızlar. Doğumdan önce karnımız aşşağı inermiş. Senin karnın yukarda doğuma daha var diyorlar. Bu karın doğumdan ne kadar zaman önce aşşağı iniyor bilen var mı?
Benim karnım yukarda canım olcunce belli oluyor zaten ama ilk dogumumdada pek inmemisti yapı meselesi olabilir

AvukatAnne AvukatAnne @cicekkokusu kızlar bende sizinle aynı dusunceler içerisindeyim. Sanki doğum anı hiç gelmicekmis gibi hissediyorum beklemek daha zormuş ama tabikide öncelikle sağlıkla gelsinler ne zaman gelirlerse gelsinler. Bu arada Grip oldum bogazlarim yanıyor burun akıntısı var kafamı kaldırmaya halim yok.inşallah bi an once iyilesirim çünkü suan doğum yapsam bebeğimin kokusunu koklayamam :KK43: sıcak süt iciyorum sütle birlikte günde 10 tane hurma yemeye çalışıyorum rabbim hepimizin doğumunu kolaylaştırır inşallah
Canım hurmanın şifa olması için tek sayı Yemen gerekir sünnet bu 9 ya da 11 ye

Kızlar ya şimdi hamilelikten beri saçımı hiç boyatmadim. Doğumdan önce diplere dokunmadan saçımı kestirip ombre yaptirmak istiyorum. Dr a da soracağım gerçi, çünkü doğumdan sonra bu fırsatı hayatta bulamayacağım. Çünkü bu işlemler 2 3 saat sürer. Kuaför de eve uzak dolayısıyla gittim geldim en az 5 saat sürer. Bebek doğunca hayatta bukadar bırakamam. Çok bakimsizlasti saçlarım, ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Ben kolestonla boyadım evde artık dayanamadım

Canim ben de dusunuyorum aynen. Gerci uzun zamandir ben boyatmiyorum beyazlarim yok diye. Ama beyazi olan bir arkadasim tum hamilelik boyunca organik boyayla boyatti. Bebek saglikla dogdu. Bense annem hamilelikte sac kestirmek de iyi olmaz demisti, her batili takmam kafama ama mevzu bebegim olunca onu bile biraktim. Dogumdan once gidecegim ama boyatmayi dusunmuyorum da kestirip bakim yaptirmak istiyorum. Bakimsiz karsilamayalim bebisleri

Ben kolestonla boyadım evde artık dayanamadım

Canim ben de dusunuyorum aynen. Gerci uzun zamandir ben boyatmiyorum beyazlarim yok diye. Ama beyazi olan bir arkadasim tum hamilelik boyunca organik boyayla boyatti. Bebek saglikla dogdu. Bense annem hamilelikte sac kestirmek de iyi olmaz demisti, her batili takmam kafama ama mevzu bebegim olunca onu bile biraktim. Dogumdan once gidecegim ama boyatmayi dusunmuyorum da kestirip bakim yaptirmak istiyorum. Bakimsiz karsilamayalim bebisleri

Bende işte diplere dokunmadan uçları ombre düşündüm. Ben kahkul kestirmistim sadece 5. Ayında, şimdi de çok dökülüyor. Kestirecegim allah büyüktür bakalım.
Minikler ne güzel annem varmış desin demi :) bakımlı olalım canlar

Bildiğin boya kokusuydu cnm. Sizinki su bazlı diye kokmamş herhalde ama yinde doktoruna bir sor istersn cnm. İnşllh bir sıkıntı çıkmaz
sorarım canım salı gidicem ama beni cidden hiç rahatsız etmedi etmiyorda
eskiden kokan o ağır koku yok yani boyarken bile kokmadı

Kızlarr kendinize neler aldınız?? Ben uzun lohusa geceliği almayı düşünüyorum iki tane. Ama altlı üstlü mü alsam acaba kafam çok karıştı.. Hastanede ne giymemiz gerekir ki.. Hangisi daha iyi olur?
canım ben bi gecelik bi pijama koydum
doğumda ameliyat önlüğü giyiliyor sanırım ondan sonrada gecelik ilk iyi olur sanki tuvalet için falan da dedim ama bakalım

Back
X