- 27 Ocak 2016
- 215
- 327
- 103
Ayyy belli olmuyor o zaman deseneCanım o belli olmaz, değişebilir. Bana da demişlerdi, yaklaşık bdt'den 4-5 hafta önce. Oğlumu üç hafta erken doğurdum. Bir arkadaşında son hafaya kadar karnı hep yukardaydı.
Bebeğin büyüklüğü etkili mi acabaBenim karnım yukarda canım olcunce belli oluyor zaten ama ilk dogumumdada pek inmemisti yapı meselesi olabilir
Ben de günde 7 tane diye biliyorumCanım hurmanın şifa olması için tek sayı Yemen gerekir sünnet bu 9 ya da 11 ye
Anasına bak oğlunu al olacak :)Haklsn cnm hadi bakalm bizim oğlanıda kokoş yapmayayımda:)
Bak demekki bebek iri olursa her yanını kaplıyor ondan mı acabaBenim hiç inmedi ya, doktorum da iri bebek aşağıya inmeyecek diyordu, hakikaten 39 bitince doğum yaptım, hala karnım burnumdaydı :)
Bebek senden güçlenecek sen ne kadar güçlü olursan o da o kadar güçlü annesiiiTeşekkür ederim canimm bu karışımı denicem.kendim için değil bebeğim için istiyorum iyileşmek dogdugunda ona birsey olur diye uzak kalmak istemiyorum![]()
Tam göğsünün altında çıkıntı yok mu canımKarnin aşağıya inmesi nasıl bi durum ya benimki zaten asagida nasıl anlicam simdi :/
Arkadaşım bana bi sabah kalkınca miden rahatlamış hissedeceksin
Çocuğun kaburgalara batması gitmis olacak demişti
Ama illa her hamilenin inecek diye bir kural yoktur sanırım
Nasil anlarsın canim;
Göbeğin, oturunca bacaklarına degiyorsa
Bacakların kapalı oturamazsan anlarsın
Dediler
Bakalim görüp anlayacağız![]()
Valla bence de her hamilenin inmez gibi burada söylenenlerde o yönde ama her gören ayyy senin karnın daha yukarda bak burası boşalmamış diyince kafam karıştı