müsli yle mermerşah aynı galiba yaa. ben ağız silme mendili aldım geçen gün müsli yazıo üstünde paketn, arkadaşım aldı aynı, üstünde mermerşahi yazıyodu. ben de dedim aynı heralde
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah ,çok güzel olmuş. :)KIZLAR MERHABA UZUN ZAMANDIR YAZAMIYORDUM BEBEK ODAMIZ HAZIR :))) SİZDE GÖRÜN İSTEDİM :)))
KIZLAR MERHABA UZUN ZAMANDIR YAZAMIYORDUM BEBEK ODAMIZ HAZIR :))) SİZDE GÖRÜN İSTEDİM :)))
Geçmiş bayramınız kutlu olsun hepinizin
bayram öncesi detaylı usg girdim,allaha şükürler olsun sağlıklı.
Bunu öğrenince alışverişe başladım :) burdan arkadaşlar söylemişdi,pamidorda tekstilde 100tl ve üzeri alışverişte aldığının yarısını ödüyorsun.İki hastane çıkışı ve bir iki bady aldım.
Bakalım bu hafta başka yerlerde kampanyada olan birşeyler görürsem devam
güle güle kullanin cicilerinizi bu tarz kampanyalar çok işe yariyo gerçekten iyi takip etmek lazim
evet aynıymış :)))
Mermerşahi Bezi - Muslin Kumaş
% 100 pamuk, emici, yumuşak ve hafif dokusu sayesinde bebek bakımında da kullanılır. (Bebek ağzı silmede ve kurulamada uygundur)
Aynı kumaş değiller canım
Önceden beri mermerşahını bilirim. Bizde bebeğin ağız bezine kullanılan en meşhur kumaştır. Burda öğrenince ebebekten baktım müslin kumaş beze alakası yok. Hatta ebebekte mermerşahı kumaştan da var. İkisini de karşılaştırdım. Ne dokuması ne de dokunduğunuzda hissettiğiniz his aynı değil
Aynı kumaş değiller canım
Önceden beri mermerşahını bilirim. Bizde bebeğin ağız bezine kullanılan en meşhur kumaştır. Burda öğrenince ebebekten baktım müslin kumaş beze alakası yok. Hatta ebebekte mermerşahı kumaştan da var. İkisini de karşılaştırdım. Ne dokuması ne de dokunduğunuzda hissettiğiniz his aynı değil
ben de elledim kızlar, aynı değilmiş. müsli bez daha delikli gbi dokusu, mermerşahi olan daha tok gibi.. çok anlaatmadım ama gidip bakmak lazım sanırım, biraz ondan biraz ondan mı almalıyız ki?mothercare gidince bakim :) mermerşah görmedim hiç müslin almışdım,internette öyle yazdığını gördüm sadece,senden öğrenmiş oldum,tşk ederim
ben de elledim kızlar, aynı değilmiş. müsli bez daha delikli gbi dokusu, mermerşahi olan daha tok gibi.. çok anlaatmadım ama gidip bakmak lazım sanırım, biraz ondan biraz ondan mı almalıyız ki?
mothercare gidince bakim :) mermerşah görmedim hiç müslin almışdım,internette öyle yazdığını gördüm sadece,senden öğrenmiş oldum,tşk ederim
ben de elledim kızlar, aynı değilmiş. müsli bez daha delikli gbi dokusu, mermerşahi olan daha tok gibi.. çok anlaatmadım ama gidip bakmak lazım sanırım, biraz ondan biraz ondan mı almalıyız ki?
mermerşahi kumaşına internette baktım kumaşcılarda metresi 3TL civarıymış.1 metreden bir sürü çıkar.
olmadı kullanmazsak bardak kurulumada veya cam silmede kullanırız hem emici hem tüy bırakmıyormuş.Her türlü gideri var
modeli güzelmiş canım şimdiden güle güle kullanın...Merhabalar, biz önce büyük paçaları tamamlayalım diyoruz. Araba için çok düşündük çok araştırdık, galiba aşağıdaki modeli alacağız. Pek fazla kullanan yok, internette hakkında yorum bulamadık ama denedik, özelliklerine baktık, aklımıza yattı.
Cybex İris M-Air modeli, hafif, manevrası iyi, çok kolay katlanıyor, çift yönlü kullanılıyor. İçi çok geniş, 3-4 yaşları için bile kullanılır gibimize geldi. Cybex anakucağı çarpışma testlerinden başarıyla geçmiş. Kafamız karışmazsa inşallah alacağız bu haftalarda.
modeli güzelmiş canım şimdiden güle güle kullanın...
herkez ayri bise diyo.kış bebegi olup büyütenlere sormak lazim heralde.bence atlet yerine askılı alttan çıtçıtlı badi alabilirsin ama deneyimli annelerden bi fikir almak gerek
Ben atlet yerine uzun kollu cit citlilardan aldim bir tanede kisa kolluherkez ayri bise diyo.kış bebegi olup büyütenlere sormak lazim heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?