2016 Ekim bebişlerinin cicileri :):)

müsli yle mermerşah aynı galiba yaa. ben ağız silme mendili aldım geçen gün müsli yazıo üstünde paketn, arkadaşım aldı aynı, üstünde mermerşahi yazıyodu. ben de dedim aynı heralde

evet aynıymış :)))

Mermerşahi Bezi - Muslin Kumaş

% 100 pamuk, emici, yumuşak ve hafif dokusu sayesinde bebek bakımında da kullanılır. (Bebek ağzı silmede ve kurulamada uygundur)

Geçmiş bayramınız kutlu olsun hepinizin
bayram öncesi detaylı usg girdim,allaha şükürler olsun sağlıklı.
Bunu öğrenince alışverişe başladım :) burdan arkadaşlar söylemişdi,pamidorda tekstilde 100tl ve üzeri alışverişte aldığının yarısını ödüyorsun.İki hastane çıkışı ve bir iki bady aldım.
Bakalım bu hafta başka yerlerde kampanyada olan birşeyler görürsem devam

güle güle kullanin cicilerinizi bu tarz kampanyalar çok işe yariyo gerçekten iyi takip etmek lazim

evet aynıymış :)))

Mermerşahi Bezi - Muslin Kumaş

% 100 pamuk, emici, yumuşak ve hafif dokusu sayesinde bebek bakımında da kullanılır. (Bebek ağzı silmede ve kurulamada uygundur)

Aynı kumaş değiller canım
Önceden beri mermerşahını bilirim. Bizde bebeğin ağız bezine kullanılan en meşhur kumaştır. Burda öğrenince ebebekten baktım müslin kumaş beze alakası yok. Hatta ebebekte mermerşahı kumaştan da var. İkisini de karşılaştırdım. Ne dokuması ne de dokunduğunuzda hissettiğiniz his aynı değil

mothercare gidince bakim :) mermerşah görmedim hiç müslin almışdım,internette öyle yazdığını gördüm sadece,senden öğrenmiş oldum,tşk ederim

mothercare gidince bakim :) mermerşah görmedim hiç müslin almışdım,internette öyle yazdığını gördüm sadece,senden öğrenmiş oldum,tşk ederim
ben de elledim kızlar, aynı değilmiş. müsli bez daha delikli gbi dokusu, mermerşahi olan daha tok gibi.. çok anlaatmadım ama gidip bakmak lazım sanırım, biraz ondan biraz ondan mı almalıyız ki?

ben de elledim kızlar, aynı değilmiş. müsli bez daha delikli gbi dokusu, mermerşahi olan daha tok gibi.. çok anlaatmadım ama gidip bakmak lazım sanırım, biraz ondan biraz ondan mı almalıyız ki?

mermerşahi kumaşına internette baktım kumaşcılarda metresi 3TL civarıymış.1 metreden bir sürü çıkar.
olmadı kullanmazsak bardak kurulumada veya cam silmede kullanırız hem emici hem tüy bırakmıyormuş.Her türlü gideri var

Bişey değil canım. Sonuçta bilmediklerimizi öğreniyoruz burdan

Ben öyle yapıcam canım.
Penye ağız bezi de aldım ben. Ama bir paket mermerşahı kumaştan alıcam. Bir pakette müslin kumaştan alıcam. Artık 2. Bebeğe hangi kumaş daha çok hoşuma giderse devamını alırım : )

İlahi nerde aklına geldi
Beğenmezsen tabi her türlü kullanılır.

KIYAFETLER 0-3 AYLIK
- 10 lu hastane çıkışı
- 5 li takım 2 adet
- 2 li takım 2 adet
- uzun, kısa ve yarım kollu çıtçıtlı zıbın toplam 8 9 adet.( zıbını çok alın diye uyarı geldi çok lazım oluyor kusuyo altına pisliyo zibin çabuk kirleniyor diye)
- eldiven ve şapka 3 er adet zaten 10 lu ve 5 li takımlarda da var toplam 6 7 tane yeter çünkü kış bebesi kafaları elleri üşür.
- örgü hırka yelek
- 2 Penye battaniye kundak için 1 pelus battaniye 1 tane hazır örgü battaniye aldım 1 tanede 10 takımda var fazla olması iyi çünkü kusuyo bebekler battaniye bile batıyor.
- ağız silme Mendili 12 adet - çorap 7 çift
KIYAFETLER 0-6 AYLIK
- uzun,kısa ve yarım kollu çıtçıtlı zıbın
- tulum 2 adet
- 2 li takım 1 adet
- mama önlüğü
Simdilik 6 aylık lar bu kadar zamanla alınır ne olur ne olmaz diye hazırlık yapmak gerek 6 aylıkdan da biraz.
DIGER ALINANLAR
- şampuan masaj yağ ikiside mustela
- pisik kremi sudokrem
- küvet takımı
- yenidogan ıslak Mendili unibayb
- yenidogan bezi (40 lı aldım molfix eğer cildine gelmez ise primaya geçerim diye)
- emzik ,biberon ,suluk, biberon temizleme fırçası, saç fırçası, tırnak makası, ateş ölçer temassız olanından.
- park yatak ve ana dizi
Aklıma gelen bunlar aldiklarimiz aslında genel olarak bitti ama işte tek tük çıkarsa eksik o şekilde alınır. Fikir olsun diye yazdım...

Merhabalar, biz önce büyük paçaları tamamlayalım diyoruz. Araba için çok düşündük çok araştırdık, galiba aşağıdaki modeli alacağız. Pek fazla kullanan yok, internette hakkında yorum bulamadık ama denedik, özelliklerine baktık, aklımıza yattı.

Cybex İris M-Air modeli, hafif, manevrası iyi, çok kolay katlanıyor, çift yönlü kullanılıyor. İçi çok geniş, 3-4 yaşları için bile kullanılır gibimize geldi. Cybex anakucağı çarpışma testlerinden başarıyla geçmiş. Kafamız karışmazsa inşallah alacağız bu haftalarda.

Eklentiler

• Cybex iris.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 125
  • cybex aton basic.webp
    12 KB · Görüntüleme: 144
modeli güzelmiş canım şimdiden güle güle kullanın...

bende bi kac zibin sapka eldiven aldim.magazalarda indirim gordukce yavas yavas tamamlamaya basladim eksikleri.besigini de aldik.anne yani olabilen bi besik babytech 103.kafam cok karisik her kafadan ayri ses cikiyo.atlet alinmasi gerekir mi?kisa kollu zibin ne kadar gerekli olur?bosuna almis olmak istemiyorum.cok zormus ciden bu konu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…