2016 Ekim bebişlerinin cicileri :):)

Oo masallah..elis bebek çok sanslı.güle güle saglıklı günlerde kullanmak nasip olur inşallah cümlemize..çok güzel seyler almissınız

Oo masallah..elis bebek çok sanslı.güle güle saglıklı günlerde kullanmak nasip olur inşallah cümlemize..çok güzel seyler almissınız
Çok teşekkür ederim bide ekim gelse de kucağımıza alsak hayırla. Ben son iki haftadır çok ağırlaştım uyku nedir unuttum karnımın içleri acıyor artık

Çok teşekkür ederim bide ekim gelse de kucağımıza alsak hayırla. Ben son iki haftadır çok ağırlaştım uyku nedir unuttum karnımın içleri acıyor artık

Ben de öyle..uyuyamıyorum.sabah 8 de kalkıyorum.gün içinde de uyumuyorum ama gece olunca kacıyo uykum.yan yatsam batıyor sırt üstü yatsam belim agrıyor.az kaldı Hayırlısıyla :)

Maşaşah canım 5bebeğe yetcek kadar eşyanı iz var maşalah sağlıkla giyer bebeğin inşallaaaaah :)
Cnm biz casual caddillac air aldık, henüz kullanmadım sonucta o anlamda öneremem ama arkdşlar var çok memnunlar manevra kabiliyeti sepeti bebeğin konforu anlamında. Bi de bu senekinde ana kucağı olan genişletilmiş ve yumuşak hale getirilmiş 2016 model olanı, alırken buna dikkat edebilirsin

Çok teşekkür ederim cnm bu 2016 model Hakkı'nda ki bilgiyi bilmiyordum aklımda olacak. Yorumun için çok teşekkür ederim bebişini sağlıkla al kucağına

maşallah güle güle kullanın
bebek arabasında da pierre cardin etrafımda alıp memnun olmayan çok var. ben o yüzden hiç bakmadım ona. Casual air benimde çok hoşuma gitmişti ama eşim eline alınca sağlam gelmedi benim uyguladığım kuvvetle onun ki bir olmadı :) ama pierre cardin mi casual mı dersen casual derim ben. biz kraft fit aldık bu arada temmuz ayında kampanyaya denk geldik.

Peki memnun Musunuz cnm arabadan ağır bir araba mı hafif mi

Peki memnun Musunuz cnm arabadan ağır bir araba mı hafif mi
alırken bir kullandım birde evde açıp baktık. bir kere kaldırma şansım oldu başkada izin vermediler bana :) ama ağırlığı iyiydi gerçi bizim hep baba yanımızda olacağı için ağırlığına çokta dikkat etmedim. ama kumaşları falan çok güzel, iskeleti falan baya sağlam. birde puset falan aşağı yukarı çıkabiliyor. mesela biz pek dikkat etmiyoruz ama satıcı tutma yerinin kumaşının çıkıp yıkanması hijyen açısından iyi olur demişti birçok modelde çıkmıyor ama zamanla yıpranıyor aşınıyor, pisleniyor. sonra o ellerle çocuğa dokunuyorsunuz falan demişti.birçok modeli deneme fırsatım oldu orda bazı modellerin tekerlekleri rahat dönmüyor takılıyor. aklımızda hiç yoktu ama ordaki seçenekler arasında en cazip bu geldi bize.

Daha önce yazmış mıydım hatırlamıyorum arabayı biz Cybex İris M-Air aldık çok hafif, tekerlerin dönme kabiliyeti çok iyi yağ gibi kayıyor ve tek elle açılıp kapanıyor. Tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim cnm bu 2016 model Hakkı'nda ki bilgiyi bilmiyordum aklımda olacak. Yorumun için çok teşekkür ederim bebişini sağlıkla al kucağına
benimde aklimda olan model cadillac air.daha almadim ama insallah alirsam bu olucak.4.kata in çık hafif bi araba bu 7 8 kilo bise.ben cok begendim.eger alirsan buraya da yaz olur mu?saglikla dogsun bebislerimiz insallah

kızlar alışverişler nasıl gidiyor
ben bayram öncesi yapacağım inşallah
eksik listesi hazır ama ben daha almadım
ama bavul aldık bi kaç parça yine kıyafetimiz var çok şükür acil bi durumda bavula atar gideriz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…