2016 Ekim bebişlerinin cicileri :):)

benim bekarken ki oda takımım var canım onu kullanıcam, ama düzenlemeye ihtyaç var o da anca ramazan sonrası
senin cinsiyet ne zmn belli olcak hayırlısıyla

benim bekarken ki oda takımım var canım onu kullanıcam, ama düzenlemeye ihtyaç var o da anca ramazan sonrası
senin cinsiyet ne zmn belli olcak hayırlısıyla
ne guzel canım olması ıyıymıs bızde bır dolap bır besık alırız dıyoruz ama ayrı odaya koyarsak yatak odası ıcınde ayrıca besık almamız gerekecek bakalım napıcaz
suan 14+1 deyız doktor 16 da cagırdı bakalım gostercekmı kuzum sen ne zaman gıdeceksın

odasına mobilya şeklinde alırsınız canım.. yatak odanıza park yatak ya da küçük beşik olarak alırsınız.. ben de öyle bişi düşünüyorum ama kısmet.. haftasonu cnm..

odasına mobilya şeklinde alırsınız canım.. yatak odanıza park yatak ya da küçük beşik olarak alırsınız.. ben de öyle bişi düşünüyorum ama kısmet.. haftasonu cnm..
bakalım artık kucuk besıklerın ahsap olanlar cok guzel ama pahalı bırde renklı olanlar var uygun ama goruntu hos degıl ınsallah gosterır hayırlısıyla ogrenırsınız

Ben cicilerden önce kitap tavsiyesinde bulunacağım , Tracy hogg :bebek bakımında mucize Çözümler
Bebeğin uyku , beslenme , bakımı işe ilgili çok güzel bilgiler içeriyor kitap , özellikle uyku eğitimi konusunda çooook yardımcı oldu bana , çevremde 1.5-2 saat ayakta veya beşikte sallanarak uyuyan bebek çocuklar var, hocanın verdiği bilgi ve taktikler sayesinde uykuya geçiş maximum yarım saat Sürüyor , yazara minnettar ve duacıyım Alın okuyun mutlaka pişman olmayacaksanız inanın...
Ben süt sağma makinası almamıştım , çalışmayacağım gerek olmaz demiştim, bi gece göğsüm doldu fena Ağrı sızı mahvoldum eşim 1-2 nöbetçi eczane aradı bulamadı , ablamda Vardı apar topar ablama gitti , tabi bu süreç 3 saat sürdü ve almadığıma çok pişman oldum.. Ablam bana hibe etti onu medela marka , ablam 2 çocuğuna kullandı ben de 1 yıl ara ara kullandım , sağıp bırakıyordum 4-5 aylık olunca anneme bırakıp Yemeğe çıkıyorduk özel günlerde , 1-2 defa sinemaya gittik , rahat rahat alışveriş yapıyorduk falan.. Sonra hortumu bozuldu , müşteri hizmetlerini Aradım , 20 tl ye gönderdiler hortumu kargo ücretini bile onlar ödedi.. Ürün alırken satış sonrası Bakım onarımla ilgili şikayetlere falan bakın çok çirkef firmalar var.. Ben temassız ateş ölçer almamıştım, ateşölçerle ölçmeme hiç izin vermedi kızım onu aldım hemen , emziği hastaneye götürdüm hemen alıştırdım vee aşırı faydasını gördüm , emzik evde bi yardımcı varmış gibi bişey bence
Uyku saatlerinde verip , uyuduktan sonra aldım..
Hastane çantasına koyacağım bebek ve benim eşyalarımı küçük keselere koyup birbirine karışmamasını sağladım büyük kolaylık oluyor hu yoksa herşey birbirine karışıyor...
Humana stell tea elimin altındaydı hep hastane çantasına onu da koydum süt arttırıcı , hemen süt gelmeyebiliyor..
Ev tipi ana kucağı Şart , evde çocuk onunla güzel vakit geçiriyor bizimki titreşimli ve üstünde bi kaç oyuncağı olan bişeydi..
Puseti söylemiyorum bile hastaneye vs giderken koy git çok rahat ...
Oyun halısını 4 + ay almıştım ben ama 0+ Olanları varmış , eğitime ne kadar erken başlasak o kadar iyi , alacak olanlar onlara baksınlar ..
Bir biberon da almalı, anne göğsüne en yakın olan Dr brown sanırım
Kıyafetleri çok küçük almayı. Hemen büyüyor minnoşlar mevsim Değişiyor vs..
Ayaklı tulumları önermiyorlar , doktorum kontrolde uyarmıştı ya 5 cm kadar boşlukta olucak şekilde giydir ya da pijema üstüne Çorap giydir Demişti ..
Böyle şimdilik aklıma gelen bişey olursa yine yazarım...

2. Bebeği olacak anneler için de , birinci Çocuğunuza çok hoşuna gideceği bir hediye Alıp hastanede kardeşin geldi sana bu hediyeyi getirmiş diyebilirsiniz, bir arkadaşımda görmüştüm çok Hoşuma gitmişti ben de yapacağım inşallah..

Baştan aşağı bir parça olan tulumlarda iyi olmuyor bebek kısa surede büyüdüğü için boyu uzadıkça ayaklarını bukuyor ve kullanışlı olmuyor ilk 2 ay kullanılır sonra iyi olmuyor benim kanamam olduğu için 2 ay boyunca evdeydim yelekler bereler ordum prensesime

ayyyy hayırlı olsunnn tam da istediğim konu:) ben henüz bişi alamadım kararsızlıktan

kızlar selamlar. ben henüz cinsiyetini öğrenmediğim için bişey almadım ama yerde sallanan ana kucağı hediye geldi, 3-6 aylık beyaz ve espirili bodyler hediye geldi, uni baby marka alt açma bezi ve bebek bakım seti (şampuan bebe yağı falan var içinde) hediye geldi. pratik beşikte bi arkadaşım kaldırıyodu artık kullanamıyo kızı büyümeye başladı diye bana verdi, onuda almıycam. oda yapmayı düşünüyorum ama yatak-dolap olabilir bide kendim için sallanan koltuk tabikide :) oda yapmaktaki en büyük amacım millet geldiğinde yatak odama girmesin. zaten bütün gün ben nerdeysem bebekte beşikle yada ana kucağıyla yanımda olur, ilk 6 ay falan yatak odamda kalır sonra odasına. 6 ayı geçince anlamaya başlıyolar ve hem yatak odasının mahremiyeti açısından hemde bebeğin odasında uyumaya alışması açısından önemli. arkadaşlarım çok zorlandılar odalarına alıştırmada. kıyafet olarakta bi kaç takım 0-3 ay düşünüyorum geri kalanı 3-6 alırım tahminen. ananesi şimdiden battaniye,yelek falan ördü ağız mendilleri oyaladı. babannesi yelekler ördü falan örgü almam tahminen dışardan evdekiler hamarat ben beceremesemde :) eşimin babannesi lif bile örmüş kuzuma minik minik çok güzeller

selam kızlar yeni gördüm ben hayırlı olsun :)))

biz ankarada yaşıyorz bebek odası için inanın çok araştırma yaptık ve fiyatlar acayip pahalı gerçekten.. bu pazar ama oda için 3 kapılı dolap + beşik büyüyen beşik daha sonra açlışma masası oluyor) + yatak + uyku setini 1345 tl ye aldık beşikte 6 çekmece olduğu için ve dolapta büyük olduğu için şifonyere gerek duymadık onu almadık. şimdilik bu kadar ablam ve annemin aldığı bir iki zıbını var birde

Hayırlı kandiller kızlar..ben lcw gittim.indirimli güzel bebek battaniyeleri vardı ince.yani ekim kasım ayları için çok kullanıslı.30 tl den 10 ve 15 tl ye inmiş.pembeli yesilli ve mavili vardı cok begendim.henüz cinsiyet öğrenemedik o yüzden almadım.

canım ben de o da istiyordum ama kirada oturduğumuz için şimdilik kalsın dedim büyüyen beşik alıcaz inşallah.. bi de bizim yatak takımıı alırken fazladan şifonyer de almıştım ona da bebiş eşyalarını koyucaz inşallah... bi de normal yaşıması rahat beşiklerden düşünüyorum oturma odasında annemlere giderken felan rahat olsu diye :) bakalım hayırlısı...

M BİZDE KİRACIYIZ AMA DOLAP FALAN ŞARTTI O YÜZDEN ALDIK :) BEYAZ RENK ALDIK :)) BİRDE ATEŞ ÖLÇER ALIYORUZ BU HAFTA PLUSMED MARKA SUYU SÜTÜ ATEŞİ MAMAYI TEMASSIZ ÖLÇEBİLİYOR 1+1 160 TL İDİ İR ARKADAŞLA ORTAK ALACAĞIZ 80 TL VERECEĞİM YANİ

hayırlı olsun canım :) ben bi ara resimleri bilgisayara atabilirsem oğluşumun cicilerini atıp topic teyzelerine gösterecem inşallah

Geçen hafta muhtemelen kız dedi doktor ama kesinlik yok o yüzden 3 hafta daha beklicem sonrasında artık yavaş yavaş almaya başlıcam bende. Şimdilik biberonu, alezi var onlarada denk geldik almıştık öyle

Geçen hafta muhtemelen kız dedi doktor ama kesinlik yok o yüzden 3 hafta daha beklicem sonrasında artık yavaş yavaş almaya başlıcam bende. Şimdilik biberonu, alezi var onlarada denk geldik almıştık öyle
Alezler standart ebatta mi oluyo acaba ? A101 markete gelen alezler nasildir ki eger standartsa denk.geldiginde alinabilir :/ sen hangi.marka aldin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…