- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
benim bekarken ki oda takımım var canım onu kullanıcam, ama düzenlemeye ihtyaç var o da anca ramazan sonrasıbende bır ıkı parca alırım dıyorum cıkarıp cıkarıp bakmak ıcınoda yapacaksın yanı canım ben onda da kararsızım ben cok kararsızım ya
oyle canım amın ınsallah saglıkla gelsınlerama ıste hıc bıseyı eksık kalmasın herseyı olsun ıstıyoruz
ne guzel canım olması ıyıymısbenim bekarken ki oda takımım var canım onu kullanıcam, ama düzenlemeye ihtyaç var o da anca ramazan sonrası
senin cinsiyet ne zmn belli olcak hayırlısıyla
odasına mobilya şeklinde alırsınız canım.. yatak odanıza park yatak ya da küçük beşik olarak alırsınız.. ben de öyle bişi düşünüyorum ama kısmet.. haftasonu cnm..ne guzel canım olması ıyıymısbızde bır dolap bır besık alırız dıyoruz ama ayrı odaya koyarsak yatak odası ıcınde ayrıca besık almamız gerekecek bakalım napıcaz
suan 14+1 deyız doktor 16 da cagırdı bakalım gostercekmı kuzumsen ne zaman gıdeceksın
bakalım artıkodasına mobilya şeklinde alırsınız canım.. yatak odanıza park yatak ya da küçük beşik olarak alırsınız.. ben de öyle bişi düşünüyorum ama kısmet.. haftasonu cnm..
inşallah kuzucum. sen de öylebakalım artıkkucuk besıklerın ahsap olanlar cok guzel ama pahalı bırde renklı olanlar var uygun ama goruntu hos degıl ınsallah gosterır hayırlısıyla ogrenırsınız
Amın canım :)inşallah kuzucum. sen de öyleallah sağlık versin hepimize
canım ben de o da istiyordum ama kirada oturduğumuz için şimdilik kalsın dedim büyüyen beşik alıcaz inşallah.. bi de bizim yatak takımıı alırken fazladan şifonyer de almıştım ona da bebiş eşyalarını koyucaz inşallah... bi de normal yaşıması rahat beşiklerden düşünüyorum oturma odasında annemlere giderken felan rahat olsu diye :) bakalım hayırlısı...selam kızlar yeni gördüm ben hayırlı olsun :)))
biz ankarada yaşıyorz bebek odası için inanın çok araştırma yaptık ve fiyatlar acayip pahalı gerçekten.. bu pazar ama oda için 3 kapılı dolap + beşikbüyüyen beşik daha sonra açlışma masası oluyor) + yatak + uyku setini 1345 tl ye aldık beşikte 6 çekmece olduğu için ve dolapta büyük olduğu için şifonyere gerek duymadık onu almadık. şimdilik bu kadar ablam ve annemin aldığı bir iki zıbını var birde
canım ben de o da istiyordum ama kirada oturduğumuz için şimdilik kalsın dedim büyüyen beşik alıcaz inşallah.. bi de bizim yatak takımıı alırken fazladan şifonyer de almıştım ona da bebiş eşyalarını koyucaz inşallah... bi de normal yaşıması rahat beşiklerden düşünüyorum oturma odasında annemlere giderken felan rahat olsu diye :) bakalım hayırlısı...
hayırlı olsun canım :) ben bi ara resimleri bilgisayara atabilirsem oğluşumun cicilerini atıp topic teyzelerine gösterecem inşallahM BİZDE KİRACIYIZ AMA DOLAP FALAN ŞARTTI O YÜZDEN ALDIK :) BEYAZ RENK ALDIK :)) BİRDE ATEŞ ÖLÇER ALIYORUZ BU HAFTA PLUSMED MARKA SUYU SÜTÜ ATEŞİ MAMAYI TEMASSIZ ÖLÇEBİLİYOR 1+1 160 TL İDİ İR ARKADAŞLA ORTAK ALACAĞIZ 80 TL VERECEĞİM YANİ
Alezler standart ebatta mi oluyo acaba ? A101 markete gelen alezler nasildir ki eger standartsa denk.geldiginde alinabilir :/ sen hangi.marka aldin ?Geçen hafta muhtemelen kız dedi doktor ama kesinlik yok o yüzden 3 hafta daha beklicem sonrasında artık yavaş yavaş almaya başlıcam bende. Şimdilik biberonu, alezi var onlarada denk geldik almıştık öyle
muhtemellen standarttır canım :)Alezler standart ebatta mi oluyo acaba ? A101 markete gelen alezler nasildir ki eger standartsa denk.geldiginde alinabilir :/ sen hangi.marka aldin ?
Tesekkurler canim bakayim a101 dedim ama oda bir ise yaramazsa :) bebek icinde alez onemli :) buradanda yazayim cicilerinizi bekliyoruz :))muhtemellen standarttır canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?