Tesekkurler canim bakayim a101 dedim ama oda bir ise yaramazsa :) bebek icinde alez onemli :) buradanda yazayim cicilerinizi bekliyoruz :))
Oylemı dogsunda gule gule kullansın mınıgın ınsallahBEN A101 DEN ALDIM BANYO SETİ İLE BİRLİKTE GAYET GÜZEL GÖRÜNÜYOR
Oylemı dogsunda gule gule kullansın mınıgın ınsallahInstagra mda o banyo setı ıcın uygun ebatlarda banyo fılesı bulunmadıgını yazanlar olmus sen banyo fılesı aldın mı ? a101 dekının ebatları buyukmus aslında buyuk olması daha ıyı ama
oyle mıcanım ben file almadım zaten kullanmayı da düşünmüyorum çünkü bebek üşüyormuş o zaman
oyle mıbızımde kımse olmayınca yardım edecek esımle yıkaması daha kolay olur dıye ıstıyorum yumusacık cunku annem sadece ılk dogdugumuzda olacak ınsallah ne kadar kalır bellı degıl sonra hep esımleyız hatta bı zaman sonra alısıp hep tek yıkamam lazım
Bende bakayım arastırayım canım sagolbenim ablamda almıştı ondan ama çocuk sudan uzak olduğu için üzüyormuş birkaç kişide söyledi bana bende o yüzden almadım açıkçası
Bende oradaki urunleri gordum ama kalitesini bilemedim hic yaaa biraz fazla mi takıyoruz acaba sonucta alezTesekkurler canim bakayim a101 dedim ama oda bir ise yaramazsa :) bebek icinde alez onemli :) buradanda yazayim cicilerinizi bekliyoruz :))
Ayni durumdayim canim annem 1 ay bilemedin 40 gun kalip gidecek hep esimle olacaz ve bebekler ikiz file sart gibi ama üşüme olayini hic duymamistim.ben nette küvetlerin icine koyulan bir aparat görmüştüm ondan bulabilir muyiz ki o zaman suyun icinde olur.oyle mıbızımde kımse olmayınca yardım edecek esımle yıkaması daha kolay olur dıye ıstıyorum yumusacık cunku annem sadece ılk dogdugumuzda olacak ınsallah ne kadar kalır bellı degıl sonra hep esımleyız hatta bı zaman sonra alısıp hep tek yıkamam lazım
yıkama kova vs ıyıdır canım ıste alezı bılmıyoumBende oradaki urunleri gordum ama kalitesini bilemedim hic yaaa biraz fazla mi takıyoruz acaba sonucta alez
Ayni durumdayim canim annem 1 ay bilemedin 40 gun kalip gidecek hep esimle olacaz ve bebekler ikiz file sart gibi ama üşüme olayini hic duymamistim.ben nette küvetlerin icine koyulan bir aparat görmüştüm ondan bulabilir muyiz ki o zaman suyun icinde olur.
gule gule gıyecegı gunler gelsın ınsallahBen hastane cikisi bi kac pijama zibin fln aldim begendiklerimden kot pantolon ve gomlek aldim 3 6 ay cok ciciler
Canm yuklemeye calistim olmuyo cnm buyuk geliyo boyutugule gule gıyecegı gunler gelsın ınsallahpaylasım yok mu
Benimkide ayakli beyaz birseydi canim bende file icin oyke birsey okumadim olmazsa alup denicez yapacak birsey yok.yıkama kova vs ıyıdır canım ıste alezı bılmıyoumalezde nıye onemlı ılerıkı zamanda da cıs falan yataga gecmesın dıye
Aynı seyı mı gorduk bılmıyorum ama benım gordugum ayaklı bırseydıbıraz arastırdım fıle ıcın usume dıye yorum okumadım ama usuyolarsa bosuna almamak lazım tabı. Genelde tavsıye edılmıs
Telefondan cekince yukleniyor ama olmazaa cozunurluk dusurup cek fotolariCanm yuklemeye calistim olmuyo cnm buyuk geliyo boyutu
hadı yaCanm yuklemeye calistim olmuyo cnm buyuk geliyo boyutu
aynen canım ama cok uzun durmaz sanırım bebeısler hemen cıkacak zatenBenimkide ayakli beyaz birseydi canim bende file icin oyke birsey okumadim olmazsa alup denicez yapacak birsey yok.
Telefondan cekince yukleniyor ama olmazaa cozunurluk dusurup cek fotolari
http://www.hepsiburada.com/sevi-bebe-cok-fonksiyonlu-bebek-filesi-minderi-p-OYUNAK5474-B BUNLAR MIbu banyo filelerine alternatif süngerimsi birşey görmüştüm ben bebeğin vücut şeklini alıyor koyunca. yukarda kalması da gerekmiyor, tabi bildiğimiz sünger gibi değildi daha farklı bir yapısı vardı
yok hayır bu şekilde yanlardan tutturulan birşey değildi direk küvetin içine koyuyorsun dibine oturuyor sünger, bebeği onun üstüne koyuyorsun denk gelirsem bir daha atarım buraya
yok hayır bu şekilde yanlardan tutturulan birşey değildi direk küvetin içine koyuyorsun dibine oturuyor sünger, bebeği onun üstüne koyuyorsun denk gelirsem bir daha atarım buraya
evet buna benzer birşeydi daha kalın duruyordu birde iç şekli değişikti deneyimli annelere sormak lazım kullanan var mı diyehttp://www.hepsiburada.com/sevi-beb...R-EmwONgoNbJwMprDe-xtSGU7jZCQ8fdlyBoCXMDw_wcB
bundan mı bahsediyorsun canım... ben de bunu gördüm merak etmiyor da değilim bi araştıracağım nasıl bişey diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?