2016 Ekim bebişlerinin cicileri :):)

BEN A101 DEN ALDIM BANYO SETİ İLE BİRLİKTE GAYET GÜZEL GÖRÜNÜYOR
Oylemı dogsunda gule gule kullansın mınıgın ınsallah Instagra mda o banyo setı ıcın uygun ebatlarda banyo fılesı bulunmadıgını yazanlar olmus sen banyo fılesı aldın mı ? a101 dekının ebatları buyukmus aslında buyuk olması daha ıyı ama

canım ben file almadım zaten kullanmayı da düşünmüyorum çünkü bebek üşüyormuş o zaman

canım ben file almadım zaten kullanmayı da düşünmüyorum çünkü bebek üşüyormuş o zaman
oyle mı bızımde kımse olmayınca yardım edecek esımle yıkaması daha kolay olur dıye ıstıyorum yumusacık cunku annem sadece ılk dogdugumuzda olacak ınsallah ne kadar kalır bellı degıl sonra hep esımleyız hatta bı zaman sonra alısıp hep tek yıkamam lazım

benim ablamda almıştı ondan ama çocuk sudan uzak olduğu için üzüyormuş birkaç kişide söyledi bana bende o yüzden almadım açıkçası

Tesekkurler canim bakayim a101 dedim ama oda bir ise yaramazsa :) bebek icinde alez onemli :) buradanda yazayim cicilerinizi bekliyoruz :))
Bende oradaki urunleri gordum ama kalitesini bilemedim hic yaaa biraz fazla mi takıyoruz acaba sonucta alez
Ayni durumdayim canim annem 1 ay bilemedin 40 gun kalip gidecek hep esimle olacaz ve bebekler ikiz file sart gibi ama üşüme olayini hic duymamistim.ben nette küvetlerin icine koyulan bir aparat görmüştüm ondan bulabilir muyiz ki o zaman suyun icinde olur.

yıkama kova vs ıyıdır canım ıste alezı bılmıyoum alezde nıye onemlı ılerıkı zamanda da cıs falan yataga gecmesın dıye
Aynı seyı mı gorduk bılmıyorum ama benım gordugum ayaklı bırseydı bıraz arastırdım fıle ıcın usume dıye yorum okumadım ama usuyolarsa bosuna almamak lazım tabı. Genelde tavsıye edılmıs

Ben hastane cikisi bi kac pijama zibin fln aldim begendiklerimden kot pantolon ve gomlek aldim 3 6 ay cok ciciler

Benimkide ayakli beyaz birseydi canim bende file icin oyke birsey okumadim olmazsa alup denicez yapacak birsey yok.
Canm yuklemeye calistim olmuyo cnm buyuk geliyo boyutu
Telefondan cekince yukleniyor ama olmazaa cozunurluk dusurup cek fotolari

Canm yuklemeye calistim olmuyo cnm buyuk geliyo boyutu
hadı ya nasl cozumlenır hıc bılmıyroum canım

Benimkide ayakli beyaz birseydi canim bende file icin oyke birsey okumadim olmazsa alup denicez yapacak birsey yok.

Telefondan cekince yukleniyor ama olmazaa cozunurluk dusurup cek fotolari
aynen canım ama cok uzun durmaz sanırım bebeısler hemen cıkacak zaten

bu banyo filelerine alternatif süngerimsi birşey görmüştüm ben bebeğin vücut şeklini alıyor koyunca. yukarda kalması da gerekmiyor, tabi bildiğimiz sünger gibi değildi daha farklı bir yapısı vardı

yok hayır bu şekilde yanlardan tutturulan birşey değildi direk küvetin içine koyuyorsun dibine oturuyor sünger, bebeği onun üstüne koyuyorsun denk gelirsem bir daha atarım buraya

TAMAM CANIM BENDE ÇOK MERAK ETTİM KULLANIŞLI BEBEK ÜŞÜMÜYORSA BENDE ALAYIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…