aşağıda yazı yazdığın yerde dosya yükle var tatlım ordan yükleyebilirsin.bende eklemek istiyorum ama foto asıl ekleniyor bilmiyorum cahil ben
çok güzel bi liste canım ellerine sağlık :)Kızlar selam,
Bi liste buldum internette sizede atıyorum. bunun üzerinden gitmek daha kolay gibi geldi bana.
ANNE İÇİN
Emzirmeye elverişli gecelik
Emzirmeye elverişli pijama takımı
Sabahlık
Emzirme sütyeni
Göğüs pedleri
İç çamaşırları
Hijyenik pedler
Temiz çamaşırlar
Göğüs kremi
Emzirmek için yastık
BEBEK İÇİN
Tulum
Body – kısa
Body – uzun
Body – sıfır kol
Patik
Eldiven
Şapka
Çorap
Mendil
Önlük
Hırka
Yelek
Battaniye
Vücut termometresi
HİJYEN/BANYO İÇİN
Tırnak Makası
Bebek bezleri
Burun aspiratörü
Islak mendil
Kulak pamuğu
Pişik kremi
Havlu
Bornoz
Şampuan
Bebek yağı
Küvet ve filesi
Maşrapa
Kova
Bebek banyo süngeri
Kirli sepeti
Bebek Eşyası Yıkama Torbası
Altını değiştirirken kullanılacak kalınca örtü yada ince bir minder
Bebeğe özel deterjan ve yumuşatıcı
BEBEK ODASI
Bebek karyolası
Sallanan beşik
Şifonyer
Battaniye
Yorgan
Yastık ve alezi
Çarşaf
Gardırop
Yatak ve alezi
Emzirme Yastığı
Elbise Askısı
Oda Buhar Makinası
Oda Termometresi
Cibinlik
Telsiz
Pike
Lamba / gece lambası
GEZİNTİ VE TAŞIMA İHTİYAÇ LİSTESİ
Bebek arabası
Puset
Kanguru
Malzeme çantası.
Ana kucağı
Park yatak
BİBERON / EMZİK
Biberon
Cam Biberonlar 125 ml ve 250 ml (Kaynar sudan buzdolabına, buz dolabından kaynar suya girebilen ani ısı değişikliklerine dayanıklı sağlıklı cam biberonlar)
PC biberonlar 125ml ve 250ml (Polikarbonat biberon - Kaynatılabilir, sterilize edilebilir, kaynatıldığında su ve ısıdan etkilenmez ve şekli bozulmaz olmalı)
Kolay Kavrama Biberonları (Genellikle 125ml olan polikarbonat biberonlardır. Seçim yaparken bebeğin rahatlıkla tutabileceği dizaynda olmalısına dikkat edilmeli)
Biberon emzikleri (Kaynatılabilir, sterilize edilebilir, kaynatıldığında su ve ısıdan etkilenmez ve şekli bozulmaz olmalıdır. Kullanılan madde bakımında kauçuk ve silikon, şekil bakımından ise yuvarlak uçlu standart ve ortodontik damaklı tipleri mevcuttur)
Biberon fırçası
Küçük termos
Emzik
Emzik (Hava çıkışlı, sterilize edilebilir ve kaynatılabilir olmalıdır. Kauçuk ve silikon ayrıca standart ve ortodontik damaklı tipleri mevcuttur)
Emzik Bandı ve Emzik Zinciri (Bir ucu bebeğin yakasına iliştirilen emzik bant ve/veya emzik zincirleri bebeğin emziğinin yere düşerek, kirlenmesini ve kaybolmasını önler)
Emzik kutusu
Diş kaşıyıcı/Soğutucu Dişlikler (Diş çıkartmanın verdiği sancıyı hafifletir ve diş etlerindeki harareti alır)
GÜVENLİK KAPISI
Elektrik prizlerine koruyucu kapak
Dolap kapakları ve klozet için kilit
Masa ,sehpa gibi ev mobilyasının köşeleri için köşe koruyucuları
Pencere kilitleri
Banyo için kaymayan zemin aparatları
rica ederim canım işe yarar inşallah :)çok güzel bi liste canım ellerine sağlık :)
yaramaz olur mu yarar tabi :):)rica ederim canım işe yarar inşallah :)
Yok canım yaa ne erkeni :) ben şimdiden çok çabuk yoruluyorum... 7. Aydan sonra hayatta alışverişe çıkamam. .. hafiften başla bence...
bikaç takım alayım bi de yukarda arkadş liste paylaşmış onu bi inceliyim ben. Başlayaym ya haklısın şimdiden yorgunluk is comingYok canım yaa ne erkeni :) ben şimdiden çok çabuk yoruluyorum... 7. Aydan sonra hayatta alışverişe çıkamam. .. hafiften başla bence...
öyle canım daha bunun arabası beşiği puseti ıvırzıvırı var :) işimiz çokkkkk:)bikaç takım alayım bi de yukarda arkadş liste paylaşmış onu bi inceliyim ben. Başlayaym ya haklısın şimdiden yorgunluk is coming
kime göre neye göre erken canım? ben hiç dinlemedim kimseyi, içinden geçiyosa almalısın. eğer korkuların riskin varsa bekle tabii ama milletin dediğine göre iş yapma. gönlünden geçeni yap. bide şöyle düşün şimdi almadın diyelim sonra ağırlaşınca nasıl geziceksin? yada almayınca bebeğe bir şey olmayacağının garantisi var mıki? Allah korusun neler gelebiliyo insanın başına, ben içimden geldiği gibi yaptım alışverişi
sağol canım benim :) cinsiyetii hala göremediniz siz di mi :) pek bi mutassıp demek ki :)MarV-el canımm ya ne güzel bunlar rabbim sağlıkla iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah
ayy benim minnoşun bişeyi yok ya henüzkendisini bir görsek alıcaz da hala beklemedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?