2016 Ekim bebişlerinin cicileri :):)

çok güzel bi liste canım ellerine sağlık :)

Sürekli siteleri geziyorum takımlara bakıyorm ama tam alacakken vazgeçiyorum kızlar yaa

Ah kizlar ahh neler alicam amaa bebegim gostermiyor cinsiytini bakalim yarin ayrintili ultrsona gricem ins artik belli olur

Ay MarV-el bende almak istiyoruum ama erken diyo herkes
kime göre neye göre erken canım? ben hiç dinlemedim kimseyi, içinden geçiyosa almalısın. eğer korkuların riskin varsa bekle tabii ama milletin dediğine göre iş yapma. gönlünden geçeni yap. bide şöyle düşün şimdi almadın diyelim sonra ağırlaşınca nasıl geziceksin? yada almayınca bebeğe bir şey olmayacağının garantisi var mıki? Allah korusun neler gelebiliyo insanın başına, ben içimden geldiği gibi yaptım alışverişi

MarV-el canımm ya ne güzel bunlar rabbim sağlıkla iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah

ayy benim minnoşun bişeyi yok ya henüz kendisini bir görsek alıcaz da hala beklemedeyiz

MarV-el canımm ya ne güzel bunlar rabbim sağlıkla iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah

ayy benim minnoşun bişeyi yok ya henüz kendisini bir görsek alıcaz da hala beklemedeyiz
sağol canım benim :) cinsiyetii hala göremediniz siz di mi :) pek bi mutassıp demek ki :)

sedabk haklısın canım ya riskimiz yok çok şükür ama çevremdekiler erken diyo annem kv görümce.. ben almaya başlıcam yavaştan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…