Canım bana bakma sen, mesela bu gece Ankaraya gidiyoruz, eşim vize için gidecekti ,ben de takıldım tabii peşine, yani kafamıza esince bize seyahat olabiliyor hemen, eşim de ben de gezmeyi seviyoruz

hafta içi mesai var, başka bir mani çıkmazsa son 3 haftaya kadar da işe gitmeyi düşünüyorum, hal böyle olunca hazırlıklar için sadece pazar günleri var, zaten ağırlaşıyoruz günden güne, pazarları da dinleneyim mi, gezeyim mi, ev mi toparlayayım, bebiş hazırlıkları mı yapayım, zaten 8-10 hafta kaldı, bu da demek oluyor haftada bir günden benim için 8-10 gün, o yüzden fırsat buldukça hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum, bir de ben çok fazla kişinin müdahil olmasını da sevmiyorum, abimin eşi, ablam, annem gelelim diyorlar ama ben kendi düzen tertip anlayışıma göre kendim yerleştirmeyi seviyorum, o yüzden yavaş yavaş bitiriyorum, e tabii erken doğum ihitimalini de hesap edip artık 33-34 haftaya kadar da tamamen hazırlıklarım bitsin istiyorum, son haftalarda sabun, kese, ikramlıklar, hediyeler vs. dip detaylarla ilgilenirim diye düşünüyorum. Ramazandan sonra geç kalmış olmazsın bence merak etme.