• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ilk dusukten sonra 2 ay bekle dedi dr bende mantar vardi onun tedavisini yaptim iki ay da tedavi surdu sonra gebe kaldim 5 ay falan vardi arada heralde.ikinci gebeligim de kanamaliydi sonra dusuk yaptim dusukten sonra yine 2 ay bekledim ameliyat oldum yine 2 ay bekledim ilk denememizde de tutmadi dusukten sonraki 5.ayda gebe kaldim.ama dr rahmin kendini toplamasi 2 ay surer demisti.iki ay sonra tekrar dene canim.

sağol canım ayrıntılı açıklamışsın.

Canim insaallah kotu bir sey yoktur.gormezden gel lekelenmeleri ve dinlen.insaallah bebegin sagliklidir ve Allah onu korur.Allah hepimizin bebeklerini korusun.amin
İnşallah canım görmezden gelmeye çalışıyorum inş kesilir de tamamen daha da rahatlarım Aminn Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin

Galiba ben de eylül annesi olacağım ne dersiniz kızlar :) ;)

Eklentiler

• IMG_20160115_143329.webp
    IMG_20160115_143329.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20160115_143010.webp
    IMG_20160115_143010.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 64
Esasen ben de agustos annesi olacagım galiba bilmiyorım
Hayirlinolsun canim
Yok cnm netten baktım şimdi sonuca sizin degerin yanında H yaziyormuydu :KK66: H 1508.0 yazıyor ay çok takintiyim ya
Simdi ben kendi kagidima baktim yaninda y yaziyor.ne ola ki bu acaba.bak ben de merak ettim simdi.acaba sendeki h hormonun h si olabilir mi

Back
X