- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 158
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canımKızlar çok çok mutluyum kese gözüktü çok şükür dis gebelik değilmiş ama alttan gözüktü vajinal usg den...rahmim içe dönük olduğu için karından daha gözükmedi alttan gözüktü ilk resminide aldım melegimin 5 haftalikmis....çok mutlu oldum ya ınş herkes güzel haberler alır 1 şubatta kalp atışları için gidecem kismetse...bana zor günümde moral veren tüm arkadaslarima çok teşekkürler
Sen ne zaman gideceksin bir daha? Aslında biraz moralim bozuldu. Doktor '' şuan gördüğümüz su dolu kese. Bir daha geldiğinde her şey normal olursa bebeği göreceğiz ve kalp atışını duyacağız''dedi. Şubat 8-14 arası gel dedi. Çok uzun zaman değil mi ? Sanırım çok sabırsızım:)
Homely_angel canım benide eklermisin yaş 30 istanbul sat 12 aralık beklenen doğum tarihi 17 eylül 2.bebiş
kızlar bende ekim başı yada eylül sonu annesi olcam galiba beta 28 cıktı adet günü düşükmü sizce
inşallah öyledirHomely_angel beni de ekleyebilir misin. Sat 2.12.2015 yas 29 istanbul ilk hamileliğim
Normal bir deger bence. Daha ilk gun
Ne zaman belli oldu ikiz olduguKızlar Rabbime sukur iki kese görüldü. Bebisler çok küçük olduğu için henüz kalp atimini göremedik. Ama doktor her s3y normal 10 gun sonra bakalım dedi. 6+2 yim şu an. Kese lerin boyutu 18.2 ve 20.9 . Allahım kucağımıza almayı da naip etsin inşaallah.
Amin canim.ayni sekilde dua ediyorum ben de.egwr saglikli bir gebelikse bu kanamalar dursun.cok yiprandim gercekten.Allah hepimizin kucagina evlatlarimizi saglikla almayi nasip eylesin.aminCanım o kadar iyi hissediyorum ki yaşadıklarını. Hamilelik mutluluğunu yaşayamadan lekelenmeler, riskler, iğneler... Benim de riskim hala devam ediyor ama tek duam bebeğim sağlıklıysa benimle kalsın. Yoksa en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğim olsun. Kendime ne kadar istiyorsam sizlere de o kadar istiyorum, dua ediyorum. Rabbim hepimize mutlulukla sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Ne guzel ikiz, masallah :)Kızlar Rabbime sukur iki kese görüldü. Bebisler çok küçük olduğu için henüz kalp atimini göremedik. Ama doktor her s3y normal 10 gun sonra bakalım dedi. 6+2 yim şu an. Kese lerin boyutu 18.2 ve 20.9 . Allahım kucağımıza almayı da naip etsin inşaallah.
Amin canim.Allah razi olsun.hepimizin bebeklerini korusun.canım dualarım seninle inalah bu kez her şey bebişin ve senden yana olur,rabbim bebişini sana bağışlasın kuzum
Amin canim amin.tesekkur ederim.Canım dualarım seninle inşallah bebegin sana tutunur
Kanamalar icin doktor ne dedi?Amin canim.ayni sekilde dua ediyorum ben de.egwr saglikli bir gebelikse bu kanamalar dursun.cok yiprandim gercekten.Allah hepimizin kucagina evlatlarimizi saglikla almayi nasip eylesin.amin
Evet bakti.6+1 de dedi.beni 1 yildir takip eden doktor.eger siz bana ilk defa gelmis olsaydiniz gec dollenme der beklerdim dedi.ama sizin durumunuzu bildigim icin iyi ya da kotu bir sey diyemiyorum.yolk kesesini de goruyorum dedi.beta hcg degerim keseyle uyusuyor ama kanama siddetle devam ediyor.dua ediyorum.sizlerden de dua bekliyorum.Allahin kimin duasini kabul edecegi bilinmez.Geçmiş olsun canım. Doktor kesenin durumuna baktı mı?
Benim karından gördü. Başka ilde benim doktorum. hava kötü olur gelemezsen Haftaya kese büyümüş mü diye baktır 2hsfta sonra kalp atışları için gel dedi. Seni ne zaman çağırdıÇok sevindim cnm senin adına da benim rahim ters durdugu için karından gözükmüyor muş alttan gözüktü:) seni tekrar ne zaman çağırdı doktor
Doktora gittigm de sadece leke vardi ultrasonda kanama alani gormedi.eve gelince kanama artti doktoru aradim seklini ve rengini soyledim agrim da vardi.dusuk yapiyorsun dedi.parca duserse mutlaka haberim olsun dedi.hala parca dusmedi ama kanama kirmizi sekilde devam.lavaboya gidince ozellikle bardaktan bosalircasina geliyor uzandigimda sadece leke gibi.Kanamalar icin doktor ne dedi?
Boyle konuya pat diye girdim bilmeden ama benim de gecen haftalarda kanamam oldu hafif lekelenme gibi biraz panik oldum tabi ben de.su an progestan hap kullaniyorum vajinal olarak. Hapi duzenli alinca kanamalar durdu, bebegin kalp atisini da aldik gecen hafta.
Ay ben seni yerim ikiz annesi olacaksin sennn super bu yaaaKızlar Rabbime sukur iki kese görüldü. Bebisler çok küçük olduğu için henüz kalp atimini göremedik. Ama doktor her s3y normal 10 gun sonra bakalım dedi. 6+2 yim şu an. Kese lerin boyutu 18.2 ve 20.9 . Allahım kucağımıza almayı da naip etsin inşaallah.
Gözünaydın canım rabbim sağsalim kucağına almak nasip etsin inşallah.