• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar Rabbime sukur iki kese görüldü. Bebisler çok küçük olduğu için henüz kalp atimini göremedik. Ama doktor her s3y normal 10 gun sonra bakalım dedi. 6+2 yim şu an. Kese lerin boyutu 18.2 ve 20.9 . Allahım kucağımıza almayı da naip etsin inşaallah.

ayy maşallah bebişlere :)

Doktora gittigm de sadece leke vardi ultrasonda kanama alani gormedi.eve gelince kanama artti doktoru aradim seklini ve rengini soyledim agrim da vardi.dusuk yapiyorsun dedi.parca duserse mutlaka haberim olsun dedi.hala parca dusmedi ama kanama kirmizi sekilde devam.lavaboya gidince ozellikle bardaktan bosalircasina geliyor uzandigimda sadece leke gibi.

Benim okulda bi is arkadasimin iki cocugu var. Ben kanamam oldu diyince ilk cocugunda 3 ay boyunca adet gorur gibi siddetli kanamasi oldugunu soylemisti. Son zamanlardaki hamileliklerin o kadar cogunda duydum ki kanama olayini. Belki de yasam tarzimiz radyasyon beslenme vs den dolayi boyle olmaya basladi hamileliklerde bu kadar cok kiside kanama olmasi.

Sen moralini bozma. Saglikli bir bebekse o tutunacaktir zaten , dusuk olursa da daha saglikli bir bebegin olcak bir dahaki sefere diye düşün .

Kızlar Rabbime sukur iki kese görüldü. Bebisler çok küçük olduğu için henüz kalp atimini göremedik. Ama doktor her s3y normal 10 gun sonra bakalım dedi. 6+2 yim şu an. Kese lerin boyutu 18.2 ve 20.9 . Allahım kucağımıza almayı da naip etsin inşaallah.
Allah bağışlasın canım karından mı bakıldı ultrasonda

Kızlar çok çok mutluyum kese gözüktü çok şükür dis gebelik değilmiş ama alttan gözüktü vajinal usg den...rahmim içe dönük olduğu için karından daha gözükmedi alttan gözüktü ilk resminide aldım melegimin 5 haftalikmis....çok mutlu oldum ya ınş herkes güzel haberler alır 1 şubatta kalp atışları için gidecem kismetse...bana zor günümde moral veren tüm arkadaslarima çok teşekkürler

ne kadar sevindigimi anlatamam.. dilerim guzel haber bekleyen tum arkadaslar da senin gibi mutlu olurlar :)) gozun aydin canim

artık bir şey araştırma, keyfini çıkar olur mu? çünkü araştırdıkça kendimize dert edecek bir şeyler buluyoruz :KK66: Alttan olana da alışmak lazım. Sonuçta daha doğum yapacağız inş değil mi?
Benim ikinci doğum olacak Allah in izniyle ilki sezaryen oldu ama rahattı hiç sorun yaşamadım ;) Evet ya artık araştırma bitti o kadar rahatladım ki

Benim karından gördü. Başka ilde benim doktorum. hava kötü olur gelemezsen Haftaya kese büyümüş mü diye baktır 2hsfta sonra kalp atışları için gel dedi. Seni ne zaman çağırdı
Beni 1 şubatta çağırdı erken değilmi ya kalp atomu için ertelesem mi ki

Adetten 1gün önce 65 çıktı benimde sonra işte ay sonunda gidicem bakalım umarım o katlanmış değerleri görürürz bizde canım.. Gaz sancısı bende de var gerçekten bir ara da adet olcakmışım gibiydi hep böyle mi sürecek acaba :KK43:
gecicek canim yaa
Ayni gunlerdeyiz seninle
kızlar bende ekim başı yada eylül sonu annesi olcam galiba beta 28 cıktı adet günü düşükmü sizce
Adet gunu 41di benimde normaldir canim hayirliolsun 38den itibaren bebisler geliyo eylul annesi olursun bence:anneadayı: benim sezeryan olucak bayram sonrasi alir bence ayy gerci daha bi keseyi gorsem haftaya kontrol:-)

Evet bakti.6+1 de dedi.beni 1 yildir takip eden doktor.eger siz bana ilk defa gelmis olsaydiniz gec dollenme der beklerdim dedi.ama sizin durumunuzu bildigim icin iyi ya da kotu bir sey diyemiyorum.yolk kesesini de goruyorum dedi.beta hcg degerim keseyle uyusuyor ama kanama siddetle devam ediyor.dua ediyorum.sizlerden de dua bekliyorum.Allahin kimin duasini kabul edecegi bilinmez.
Cnn ben inanıyorum her zaman iyi haberler alacaksın....çok dua edenin var emin ol bende çok dua edecem sana ınş bebeğin tutunur sana hiç bırakmaz yorma kendini içini ferah tut hep iyiyi düşün cnm insss herse senin ve tüm anne adayları için iyi olur

Ne güzel ya bende isterdim ikiz Annesi olmak.. Allah bagislasin

Kızlar merhaba, belki gören olmuştur bugün itibariyle bizim de ilk sayfada bir listemiz var :KK24:

Eklenmek isteyen hamişlerimiz bana -şehir-yaş-SAT-tahmini doğum tarihi-kaçıncı bebiş- şeklinde özelden mesaj atabilirlerse listemiz şenlensin :) Cinsiyet ve isimleri de belli oldukça eklemek kısmet olur inşallah. :KK33:
Balikesir yas 29 sat 21aralik tdt 26eylul (sezeryan olucak gerci max 19eylul olur :)) 2.bebis

Cnn ben inanıyorum her zaman iyi haberler alacaksın....çok dua edenin var emin ol bende çok dua edecem sana ınş bebeğin tutunur sana hiç bırakmaz yorma kendini içini ferah tut hep iyiyi düşün cnm insss herse senin ve tüm anne adayları için iyi olur
Amin canim

Benim okulda bi is arkadasimin iki cocugu var. Ben kanamam oldu diyince ilk cocugunda 3 ay boyunca adet gorur gibi siddetli kanamasi oldugunu soylemisti. Son zamanlardaki hamileliklerin o kadar cogunda duydum ki kanama olayini. Belki de yasam tarzimiz radyasyon beslenme vs den dolayi boyle olmaya basladi hamileliklerde bu kadar cok kiside kanama olmasi.

Sen moralini bozma. Saglikli bir bebekse o tutunacaktir zaten , dusuk olursa da daha saglikli bir bebegin olcak bir dahaki sefere diye düşün .
Insaallah benim de bebegim sagliklidir ve tutunur.ayaga kalktigim gibi kanama geliyor.insaallah Rabbim bana bagislar.Allah hepimizin yardimcisi olsun.amin

Kızlar merhaba, belki gören olmuştur bugün itibariyle bizim de ilk sayfada bir listemiz var :KK24:

Eklenmek isteyen hamişlerimiz bana -şehir-yaş-SAT-tahmini doğum tarihi-kaçıncı bebiş- şeklinde özelden mesaj atabilirlerse listemiz şenlensin :) Cinsiyet ve isimleri de belli oldukça eklemek kısmet olur inşallah. :KK33:
Şehir..Iskenderun yas.. 28 sat..15 aralık tahmini doğum sezeryan olacağı için 14 eylül...2 bebis ;)

Back
X