Ben de kent hastanesi dusunuyorum. Tunc beyden memnun musunuz? Bir de dogum fiyatlari ile ilgili bilginiz var mi? Sezeryan olacak.
Özel sağlık sigortası var yatarak olan işlemlerde para ödemiyorum limitsiz . SGK ile anlaşması yok kentin 5500 diye okudun burda başka konuda, ama kuvez var yeni doğan yoğun bakım var
Benim kızımın ilk gebeliğimde yani doğum benim doğum günüme denk gelecekti hep eksik yanlış dua ettim ay benim doğum günümde doğmasın kimse benim doğumgünümü kutlamaz hep güne gider benimki dedim istemedim
Kızım 1 ay erken doğdu Alsancak Ege sağlık hastanesinde doğum yaptım epidurall İ normal doğum sgk dan aldılar biz hastaneye 2010 da 1000 anesteziye 500 Doktora 2500 ödedik 6 yil evvel
Sonra o hastanede kuvez yoktu 25 yaşında sağlıklı gebeyim ne işim olur kıvezle yeni doğan yoğun bakımla dedim hiç önemli değil dedim ama erken doğum ve dr hatası sebebiyle günlerce dokuz eylül yoğun bakımda kaldı yavrum ambulansa alıp götürdüler hiç görmedim yüzünü nefes alamadı morardı kabus gibiydi,
Lazım olmaz demeyin olabiliyor
Kuvez yeni doğan yoğunbakım önemli
Erken gelsin geç gelsin demeyin dua kapınız açıksa sorun olabilir
Doktora ısınamadıysanız doğuma gitmeyin onunla ben hiç sevmememiştim hep yok şöyle iyi böyle mükemmel dediler gördük iyiliğini
Hiç alttan muayEne etmeden doğuma aldı beni
1 ay erken doğum yapan gece acil suyu gelen hastasına 7 Saat sonra geldi hastaneye Ben Hastaneye gittigimde 7 cm acilmistim saçma sapan keyfini bekledik dr un
Bu sebeple kötüyü düşünmeyin ama ihtiyatlı olun
En azından artık ben öyleyim :)