• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar bir şey soracagim bebeğinin hareketlerini hisseden var mı?doktorlar imkansız diyor ama ben oyle düşünmüyorum Bi arkadasım da benimle birlikte hamile oda hissediyormuş. Özellikle aksam yatağa girdiğimde sola yattığımda seyirme gibi birsey hissediyorum tam doktorun ultrosonda baktığı yerde :) yanı orda birşeyler oldugunu hissedebiliyorum. Benim gibi olan var mı ?
Anneler ikinci bebeklerinde daha erken hissetmeye baslarlar diyorlar. Bende hic olmadi. Hissettiginiz sey gaz olabilir.

Anneler ikinci bebeklerinde daha erken hissetmeye baslarlar diyorlar. Bende hic olmadi. Hissettiginiz sey gaz olabilir.
Aslında bagirsak hareketi falan olmadıgından eminim:) ama bilmiyorum psikolojik de olabilir dediğim gibi hissetmek istiyorum ya o yüzden. :)

Eklentiler

• P_20151215_123954_1_p_1_1.webp
    P_20151215_123954_1_p_1_1.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 143
kızlar yorgunlukla nasıl başa çıkıyorsunuz. işim çok yoğun sabah 6 da uyanıyorum akşam 6 da evde oluyorum ve tüm gün şantiyedeyim. ekstra yorgunluk var bende baş dönmesi başladı. düşeceğim diye korkuyorum.

Soğan kokusundan nefret ediyorum ama yemekler soğanlı oluyor :))şimdi gidip yemek yapacam :))

kızlar yorgunlukla nasıl başa çıkıyorsunuz. işim çok yoğun sabah 6 da uyanıyorum akşam 6 da evde oluyorum ve tüm gün şantiyedeyim. ekstra yorgunluk var bende baş dönmesi başladı. düşeceğim diye korkuyorum.
Allah yardım etsin cnm fazla ayakta durma bol c vitamini mandalina portakal ye

Back
X