- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
Suna baksaniza teyzeleri... Sirinlikte sinir tanimiyorlar yahu.. Cinsiyeti bilmesek de insanin icinden bir kez daha kiz gecmiyor degil yani.Eki Görüntüle 1774745
ayyy bayıldım buna :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suna baksaniza teyzeleri... Sirinlikte sinir tanimiyorlar yahu.. Cinsiyeti bilmesek de insanin icinden bir kez daha kiz gecmiyor degil yani.Eki Görüntüle 1774745
kızlar az önce tuvalete gidince peçeteye akıntının içinde ince ince kırmızılık geldi yine. off bunu görünce çok kötü oluyorum. başka böyle olan var mı yaa![]()
kızlar yorgunlukla nasıl başa çıkıyorsunuz. işim çok yoğun sabah 6 da uyanıyorum akşam 6 da evde oluyorum ve tüm gün şantiyedeyim. ekstra yorgunluk var bende baş dönmesi başladı. düşeceğim diye korkuyorum.
Eşim polis ve nisan ayında çok büyük ihtimalle doğuya gönderilecekmiş geçici görevle.. Ne yapabilirim çok kötüyüm gitmesini istemiyorum çok korkuyorum
Kızlar Çevrenizde makine mühendisi alımı varsa bize yardımcı olun eşim Sirnakta santiyede çalışıyor en azından bi cv bırakır sayenizde
Iyi olur canm yaCanım ben de makine mühendisiyim, şantiyede hangi görevde eşin? sana özelden mail adresimi atıyım cv sini gönder istersen bana.
Rengi cok önemli cnm, benimde 10 gün sürdü kahve rengi seklindeydi. Dr 2 kere gidip 3 kere aradim kadin bikti resmen normal diyor. Seni cok iyi anliyorum sürekli kontrol etme istegi oluyor ve tuvalete gidiyorsun. Bu dönemlerde devir teslim lekelenmesi oluyormus, hormon salgilama görevi yumurtalklardan plesentaya geciyormus, dinlenme firsatin varsa dinlenmeye calis bol bol.kızlar az önce tuvalete gidince peçeteye akıntının içinde ince ince kırmızılık geldi yine. off bunu görünce çok kötü oluyorum. başka böyle olan var mı yaa![]()
Negatif tabii ki düzgün aşılanan hayvanlarda zaten risk faktörü yok. Ancak kedi köpek etini yersen geçer diyor veterinerimiz de. Aslında dikkat edilmesi gereken husus çıplk elle kesilen tavuk ve dana kuzu etleri. Onlardan kampa riskimiz daha fazla lakin kimse buna dikkat etmiyor. Ben artık çıplak elle ete dokunmuyorum. Bide bahçen varsa toprak gübre ile uğraşırken yine eldiven kullanman gerekiyor oda atlanmaması gereken bir nokta.
ağrı sızı yok çok şükür, o şeffaf akıntının içinde kırmızımsı damar damar sanki.ay bana da oluyor arada ufak çaplı bir kri geçiriyorum sonra doktorumu arıyorum tuvaletten anlatıyorum nasıl nedir diye önemli yada önemsiz diyor, gidiyorum yada gitmiyorum. 3 gün önce bebek artık büyüdü bu miktarlar korkutmasın seni dedi. AĞRIYLA BİRLİKTE GELMESİ önemli ve de KIRMIZI olması önemli dedi.
Hadi gecmis olsun cnm :) ruzgar gibi geldi gecti deseneEki Görüntüle 1775881
Şimdi geldim dr dan yarın sabah ikili test yapılacak sabah. Dr herbir hasta için 10 dk ayırıyor sözde ama aslında 5 dk bile değil. Hızlıca hastalığın var mı ameliyat var mı 1 dk bile sürmeyen bir ultrason ama ultrason aletin20 yıllık kesin vardır.
Devlet hastanesinde bu Nasıl gebelik takibi. Devlette herkes katkı payı verip özele gidiyor haklılar yani. İlgi alaka sıfır. Dr yüzüme bakmadı bile devlete gitmek zorunda olmak ne kötü Allah hepsinin yardımcısı olsun çok fenaydı
Bebek 5.7 mm olmuş. Kalbi atıyor dedi ben daha üzerimi toplamadan diğer hastayı aldı içeri seri üretim gibi.
ağrı sızı yok çok şükür, o şeffaf akıntının içinde kırmızımsı damar damar sanki.
canım bişey olmaz ondan dediğim gibi ağı önemli bide bayaa gelmesi lazım canlı canlı kırmızı![]()
Ben de bir kere turuncu kafa oldumProfildeki turuncu kafalı benim
Toco ve tiroid illaki bakılıyor. İkisinin yüksekliği sakat çünkü
Alsancakta bakıldı değil mi?
Usg girebilmek bile mucize malesef![]()
Cnm cogalmazsa korkulacak bise yokturayyy aman aman Allah kimseye göstermesin onu. Doğumdan sonra ilk regle kadar :)
Cnm cogalmazsa korkulacak bise yoktursen yinede dinlen uzan ...
amiiiiiin :)ayyy aman aman Allah kimseye göstermesin onu. Doğumdan sonra ilk regle kadar :)
Ayy süper. Köpeğin cinsi ne? Nasıl alıştırdın kedilerle zor mu cok ?Tam kan tam idrar bunun dışında hepatit hiv smir sonuçlarını istedi benden, çok hızlı kilo alıp verdiğim için tiroid baktık. Bunun dışında evde 2 köpek 3 kedimiz var diye toxoplazma yaptırdık.
Ben senin beklenen doğumunu benimkiyle aynı gün diye hatırlıyorum ama iki gün varmış :) canım gelişimi uyumluysa olur. Benim de 11+4 oluyor doktor onayladı o tarihi deKızlar selam size ili sorum var ikili teste 11+4 de gitsem Nasıl olur? Birde benim göğüslerim çok ağrıyordu ama geçiyor gibi ağrı sorun mu bu yoksa normal mi?
Ben evdeyim ama uzanamiyorum kızım sağolsuneve gider gitmez yatıcam canım.