Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ahh canım saatler geçmezmi hiç ya.. Genellikle iştahsızdım bugün hep acıkıyorum bu seferde iştahsızlık belirtim kayboldu diye endişeleniyorum. Nolcak benim bu halim
Kalp atışını duyunca bu hallerin tamamen geçecek rahat rahat hamileliğimizin tadını çıkartacaz kızımda yaşamdan pek hamileliğimi bu sefer tadını cikartacam şimdiden hamilelik bakıyom vallah
Canım muhtemel doğum tarihini hesapla googleden sonra kendi profiline gir profil düzenle orda muhtemel doğum tarihi yazıyo tarihi oraya kaydet oluyor canm
Canım muhtemel doğum tarihini hesapla googleden sonra kendi profiline gir profil düzenle orda muhtemel doğum tarihi yazıyo tarihi oraya kaydet oluyor canm
Kalp atışını duyunca bu hallerin tamamen geçecek rahat rahat hamileliğimizin tadını çıkartacaz kızımda yaşamdan pek hamileliğimi bu sefer tadını cikartacam şimdiden hamilelik bakıyom vallah