• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
günaydın canım. Seninle tüp bebek topiğinde tanıştık hatırlıyor musun? Ben de buradayım,inanılır gibi değil ama mucizem geldi ve hamileyim...:anneadayı::KK46::KK46::KK46:
Ayyy canim hatırlamaz olur muyum cokkkkk sevinddiimmm:KK49:
Yaa bak Rabbim yeter ki nasibimize yazsin nasıl da oluverir:anneadayı:
Artık burdan bebislerimizin gelişimini paylaşırız :KK46::KK200:

Merhaba kizlar dun rutin lan sonuclarimi doktora gostermeye gittigimde 11-14 hafta arasinda yapilan ikili test icin randevu almam soylendi.randevu almaya gittigimdeyse 2 ay boyunca dolu olduklarinj soylediler.bu ara istanbul avrupada kanuni sultan suleyman arastirma hastanesine gidiyorum.ozeller 300den asagi yapmiyor diye biliyorum.istanbul avrupada bu testi yaptiracak olan var mi hastane ismi soyleyebilir misiniz acaba.ya da simdilik gittiginiz hastane neresi bi de her hastanede yapmiyorlarmis bu testi

ben ozele gidiyorum ona ragmen simdiden randevunu al dedi yogunluk olabiliyormus..

Sokakta elde siyah poşetle gezerken öyle düşünemiyorum :KK61:
2 saattir bulantıdan yataktan kalkamadım:KK43:

Bende cok var mide bulantisi kusma yok.aynen hala yataktayim ben de kalkamadim evde bir suru is beni bekliyor bi de su yorgunluk

oglumda bulantidan cok cektim. bunda da basladi ve korkuyorum. gittigim diyetisyen yataktan dogrulmadan cubuk kraker at agzina birkac tane dedi. daha denemedim ama aklinizda bulunsun. bi de bileklikler varmis galiba onlari deneyebilirim bu kez. ilkinde yataktan cikmamak sorun degildi ama bunda abimiz var ihtyaclarini gidermem gereken..

@sinem4159 Homely_angel Homely_angel kızlar ben pazartesi gideceğim keseyi kucuk de olsa gormustum ama kalp atısı icin erken ne icin gideceğim ben acaba :KK45: doktor bebeği görürüz oluşursa demişti ama

Kesenin gelişime filan bakar herhalde. Benim kese cumartesi günü 3 mm civarındaydı, dün 9,31 mm ölçtü. Ama 6. haftadan sonra %50 hamilede kalp atışı da duyulabiliyormuş. İnşallah duyarsın sen de ;)

benım karnım çabuk şişiyor gaz doluyor. merak ettim araştırdım alllah o kadar buyuk ki o küçücük yavruyu korumak için karnımız şişiyor gaz dolarak tabi bunu hamilellikteki hormonlar neden oluyor, karın geriliyor kese oluşumu başlıyor su ve bırcok kımyasal madde bırıkmmeye başlıyor vs. 11 haftalık bebegımı dusurdugumde içimdeki keseyi patlattılar şırıl şırıl su aktı ve kalın portyakladan bıraz daha kucuk bır keseydı , kızlar mucize gibi yani karnımızın içinde bizim vücudumuzdan yedik içtiklerimizden bır organ oluşuyor, gebelik ilerledikçe o kese gerilip buyuyup incelmeye başlayacak ve 9 ayın sonunda zamanı geldiğinde kendısı patlayacak ve bebeklerimiz gelecek inş (anlaşılır günlük bir dille anlatıyorum) şu an bende de batma acıma adet sancısına benzer şeyler var ara ara, hatta göbek deliğimin hizasına kadar vuruyor bazen. ama korkmayalım olacak olan neyse oluyor hayatta. yurtdışında bu kadar oltrason yok biliyormusunuz hele amerikada. ilk 3 ayda 1 kere, 2. 3 ayda 2 kere, son 3 ayda 2-3 kere, onun dışında kan tahllilleri ve jınekolojık muayeneler var. bızım ülkemizde bıraz abartılı bu durumlar. hep görmek istşyoruz ultrasonu, zararı yok deniyor ama abartmaya da gerek yok bence tabi. çünkü bır sorun olduğunda vücut zaten kendını savunmaya alıp sinyal veriyor (anormal ağrı sızı kanama vb. şeylerle)
Ya ne güzel anlatmışsın doğru söylüyosun hepimiz öncelikle kendi bedenimizin doktoruyuz aslında anormallikleri bizden daha iyi kim hissedecek çok stres yapmamak gerek ama işte konu bebişler olunca dayanamıyoruz :KK66:

İnşallaahh... kendime inanamıyorum öyle bir duygu ki meğer ne çok hazırmışım anne olmaya bu zamana kadar niye beklemişim neyi beklemişim diyorum. psikolojim kaydı iyice kendimi unuttum resmen :KK57: sizde bebeğinizin kalp atışlarını duyarsınız inşallah haftaya... Rabbim kimseyi bu duygulardan mahrum etmesin...
Öyle olur canım ya benim ikinci bebeğim olacak istenilen bir hamilelik değildi benim ilk biraz uzulsemde öyle çabuk kabullendimki anlatamam aňnelik öyle birşey ki öyle bir duygu ki anlatlmaz yaşanır gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin

kızlar slm ben şimdi doktordan geldim kalp atışlarını duyduk çok derinden di ama olsun kalp atım hareketlerinide gördük tüm tahlillerim yapıldı hepsi temiz bebeğimde 3.48mm çok küçükkkk Allah sizleride güzel haberler almayı nasip etsin inşallahhh
Ayy canım günümüz aynı ve kalp atıslarını duymussun cok sevindim. Darısı bana ve hepimize :)

Kesenin gelişime filan bakar herhalde. Benim kese cumartesi günü 3 mm civarındaydı, dün 9,31 mm ölçtü. Ama 6. haftadan sonra %50 hamilede kalp atışı da duyulabiliyormuş. İnşallah duyarsın sen de :KK66:
Ben kaç günde ne kadar büyür diye merak ediyordum bak bunu yazman süper oldu. Bir ark yazmıs simdi aynı gün ve duymuş hadi bakalım inşallahh :)

Ah canım kusura bakma burda hic bahsetmiyorum canımın cektigi biseyler oldu yazmadım herkes hamile dikkat ediyim derken tüh kahveyide demeseydim keske evet söylememek en iyisi ama sürekli görüstügüm kisilerden saklamak zor oluyor
Yok canım önemli değil her zaman her evde bulunan birşey kahve an ağzımızı sıkı tutalım bu mevsimde bulunması zor olan şeylerden bahsetmeyelim :-) zor ama 1 2 hafta dayanırsin herhalde zor ama en iyisi saklamak bir süre

Yarın saat 3 de randevumuz war bizimde inşallah bende duyarım kalp atışlarını :KK51:
Miğde bulantısı için çok erken deilmi ya benimde çok miğdem bulanıo hatta bi kaç kere de kustum.

Arkadaslar merhaba,
Benim mide bulantim dun cok fazlaydi ama bugun cok yogun degildi. Bu normal bi durum mu? Mide bulantilari hergun ayni siddette olmali mi?

Canım ben gittiğimde 6+3 15,88 mm çıktı
Fetus net değildi küçük olduğundan kalp atışı duyamayız 2 hafta sonra gelin dedi. Kötü birşeyde söylemedi. 9. hatta 10. haftalara kadar duyuluyor sıkıntı yapmayın dedi. Ne kadar aceleciymiş doktorun. Geç döllenme olup geriden geliyor olabilir.
Daha önce 2 kaybım olduğundan sürekli riskli gruptasın diyordu zaten. Mutlaka görmeliydik dedi zaten %80 dediği için yıkıldım. Vajinal baktığı için net konuştu sanırım.

Back
X