Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DIPTISDIPTIS evet baktırdım
24.gün/3+2 B-hcg 80
26.gün/3+4 B-hcg 154
30.gün/4+1 B-hcg 432(aradan 4 gün gecmişti %67 artmıştı)
32.gün/4+3 B-hcg 823 (burda 2 günde iki katı artmıştı)
34.gün/4+5 kese vajinal çok çok küçük gözüktü
39.gün/5+3 kese 0.8mm idi rahimde kanama alanı var dedi 10 gun rapor verdi
46.gün/6+3 kese 1,5mm idi yolk sac net değil fetus 0,3mm kardiyolojik hareketi yok bu optimal değil dedi.
Bugünse 47.gün/6+4
Zamanlamada pek kötü olmuş....
Naturigin kimyasal icermiyor diye biliyorum nederece tabi oda meçhul ama hamilelikte kullanılabilecegi yazıyordu. Bende hakkımı dogum öncesine saklıyorum malum foto mevzusu var bide...
O duyguyu çok iyi bilirim... Dışardaki insanlarda ilk sordukları çocugun varmı yok diyince kaç yıllık evlisin altı dedigim zaman bana bakışlarını görmen lazım... İnsan mecburen alışıyor bu duruma... önceeki yaz8larına baktığımda son doktor daha ümitli konuşmuş enazından %50 şans vermiş buna sevindim umarım herşey yoluna girer...Amin canım bu hasret öyle bişey ki düşmanim yaşamasın. Annem şehirdışında gittiğimizde 'artık olsun bitane düşünün artık' diyecekmi yine diye içim cız ediyo. Insallah tez zamanda hamile kalırım ve devamı gelir.
Malesef ben...coraspin kullanan var mı arkadaşlar aranızda ?
Ben kullanıyorum canımcoraspin kullanan var mı arkadaşlar aranızda ?
Allah tan ümit kesilmez canım. Benim nedense umudum var senin için. Sen herşeye de hazırlıklı ol ama kendinş kahretme. Bence daha herseyin sonu değil. Rabbim yardımcımız olsunEvet eşim hemen başka dr a gidelim dedi gittik o karından baktı yolk sac net degil daha önce muayene etmediğimden ilk muayenede bişey diyemem 1 hafta beklicez dedi. Yolk sac 1,3mm den sonra net gözukmeliydi dedi. Benim durumumda olup doğum yapan var mı dedim evet tabi ama az ihtimal dedi ne kadar şansım dedim %50nin altında dedi. Ilk dr %80 gebelik sonlanacak dedi.
bende kullanıyorum artık hayrlısı inş.Malesef ben...
Ben kullanıyorum canım
bende kullanıyorum canım hayrlısı inşBen kullanıyorum canım
Geç döllenme ihtimali olabilir senin. İnşallahBen 2 hafta beklemeni tavsiye ediyorum
6+3 de belli belirsiz yolk sac göründü bebekte çok ufaktı seçilemedi ve dr normal olduğunu söyledi. Hatta 2-3 gün geriden geliyormuş
8+3 olduğunda yeniden gel kalp atışı o zaman net görülür şuan için erken dedi
Ben umutluyum senin için
İşte aynı rengi tutturmak mesele
Bu renkte sadece palettede var kahretsin ki.
Saçlarımda hamilelikle beraber dehşet uzamaya başladı![]()
İnşallah umudum yok ama keske demekten saniyelik hayaller kurmaktanda alamıyorum kendimi.O duyguyu çok iyi bilirim... Dışardaki insanlarda ilk sordukları çocugun varmı yok diyince kaç yıllık evlisin altı dedigim zaman bana bakışlarını görmen lazım... İnsan mecburen alışıyor bu duruma... önceeki yaz8larına baktığımda son doktor daha ümitli konuşmuş enazından %50 şans vermiş buna sevindim umarım herşey yoluna girer...
Allah büyük inşallah hissettigin gibi olur inşallahAllah tan ümit kesilmez canım. Benim nedense umudum var senin için. Sen herşeye de hazırlıklı ol ama kendinş kahretme. Bence daha herseyin sonu değil. Rabbim yardımcımız olsun
Keşke bu listeye eklenmeyi banada nasip etse Allahım.Kızlar merhaba, belki gören olmuştur bugün itibariyle bizim de ilk sayfada bir listemiz var
Eklenmek isteyen hamişlerimiz bana -şehir-yaş-SAT-tahmini doğum tarihi-kaçıncı bebiş- şeklinde özelden mesaj atabilirlerse listemiz şenlensin :) Cinsiyet ve isimleri de belli oldukça eklemek kısmet olur inşallah.![]()
Gozun aydin canim darisi hepimize insallah:)) ultrasonda kac hafta gorunuyo bende ctesi gtcem de 5+6olcak duyulur mu die Endiseleniykrumkızlar slm ben şimdi doktordan geldim kalp atışlarını duyduk çok derinden di ama olsun kalp atım hareketlerinide gördük tüm tahlillerim yapıldı hepsi temiz bebeğimde 3.48mm çok küçükkkk Allah sizleride güzel haberler almayı nasip etsin inşallahhh
canim arkadaslar gibi bos yere umitlendirmek istemiyorum ama biz kalp atisini bebek 1 cm oldugunda aldik. herkeste farklidir eminim ama buyumesi icin biraz zaman tanimak gerekiyor nacizane..İnşallah ikimiz içinde iyi olur. Benim daha önceki boş gebelikti. Kese 1,6mm ve içi boştu. Bu farklı fetus 3mm ama kalp hareketi yok dedi. Senin kalp atışı olmadığında fetus ve kese ne kadardı?
Keşke bu listeye eklenmeyi banada nasip etse Allahım.
mesaj attım canım hayırlı olsun hepimiz için inşKızlar merhaba, belki gören olmuştur bugün itibariyle bizim de ilk sayfada bir listemiz var
Eklenmek isteyen hamişlerimiz bana -şehir-yaş-SAT-tahmini doğum tarihi-kaçıncı bebiş- şeklinde özelden mesaj atabilirlerse listemiz şenlensin :) Cinsiyet ve isimleri de belli oldukça eklemek kısmet olur inşallah.![]()
Ben kullaniyorum canm corasprin + ignecoraspin kullanan var mı arkadaşlar aranızda ?