• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
selam hepinize.. doktordan geldim. bugun 9+4duk iki gun onden gidiyor simdilik. boyunu soyledi ama ben o ara baska sorular soruyodum unuttum :)

vitamin, demir, balikyagi basliyorum pazartesiden itibaren. hersey yolunda gorunuyor sukur simdilik. elleri kollari olusmus net seciliyo. bi daha ikilen sonra gorusecegiz..

bol bol guzel haberler aldigimiz bi gun olsun...

gözün aydın, hep mutlu haberler gelsin böyle yaa :)

c
DUYURU !!!!!!! kizlar ilk hamilelikleri olan ve daha once rahimle alakali her hangi bir islem yaptirmayan anneler mutlaka 12 haftada doktorunuza RAHIM AGZI YETMEZLIGI kontrolunu yapmasini isteyin amacim sizi korkutmak degil bilinclendirmek cunku ben bunu ogrenmek icin 20 haftalik oglumu kaybetmek zorunda kaldim bu hastaliktan haberim bile yoktu ve bu durumu her 5 anneden 1 yasiyor ve sakaya gelcek bir durum degil

12 haftada rahime baski uygulaniyor ve kesede hunilesme varsa rahim agzi yetmezligi olabilir, bebek agirlastikca rahim agzi denilen servikal bolge agrisiz sancisiz aciliyor ve bebeginizi kaybediyorsunuz ve doktorunuzun bunu kontrol etmesi lazim internetten bakabilirsin bu konuya

Lutfen beni yanlis anlamayin bu konu gercekten cok onemli hic bir annenin bebegini kaybetmesini istemem bu duyuruyu yapmak istedim cunku 20 li haftalara geldigimizde icimizden biri boyle birsey yasarsa niye daha once soylemedim diye vicdan azabi cekerim ne olursunuz doktorunuza mutlaka kontrol ettirin

Canım uyarın için çok teşekkürler. Böyle tecrübeyle (maalesef) kazanılmış bilgiler hepimiz için önemli.

Merhaba canım:)hayırlı olsun senin de, vallahi ben de sevindim :) biz ağustosta iş sebebiyle geldik konyaya, alışmaya çalışıyorum, doğduğum,30 yıldır yaşadığım ankaradan ayrıldım geldim, zor oldu birazcık:KK43: ama alıştık çok şükür. Ben eve yakın diye farabiye gittim önce suna soydemir'e, sonra aynur bacak 'a, her ikisi için de şahane diyemem ama aynur bacak nispeten daha iyi, keşke meram eğitim araştırmadaki nil okurun özelde hizmeti olsa da ona gitsek mükemmel bşr hekim ama ortam hastane berbat, geçen hafta 3 tane yaklaşık 6 7 aylık hamile bayana çok kötü muamele vardı, şikayet ettim, eşim de hastaneyi birbirine kattın dedi:) medicanada jule hanımı iyi diyorlardı, birkaç tane olumsuz yorum duyunca tedirgin oldum, başkentte feyza hanıma karar kıldım gibi, ankaradan doğum evşnden gelme, orda çok tecrübe kazanıyorlar, eltim de 2. Çocuğunun doğumunu ve takibini onda olmuştu, sen memnun musun doktorundan. Ben farabiye doğumu sordum 1100 tl, oda 75 refakatçi ücreti yok dedi, başkent doğum 1000, oda 100 tl refakatçi 50 tl dedi.medicanada nasjl ücretler, farabi de de başkentte de muayene ücreti 75 tl.
Cnm başkentte emel hanim çok iyi ilgili ama doguma mesai saatleri sancilanirsan giriyor, hafta sonu falan girmiyor o yüzden biraktm, jule hanim hakkında hic iyi şeyler duymadım en son narinde karar kildim, eşim SGK calisani onlarin medicanayla ve baskentle anlasmasi var oyuzden dogum ücreti vermedigimizden fiyatini bilmiyorum cnm

Cnm başkentte emel hanim çok iyi ilgili ama doguma mesai saatleri sancilanirsan giriyor, hafta sonu falan girmiyor o yüzden biraktm, jule hanim hakkında hic iyi şeyler duymadım en son narinde karar kildim, eşim SGK calisani onlarin medicanayla ve baskentle anlasmasi var oyuzden dogum ücreti vermedigimizden fiyatini bilmiyorum cnm
Evet Emel hanım hakkında da hiç olumsuz yorum duymadım, Feyza hanım gece ve hafta sonu bile özel telefonu açıyor diyor eltim, ben de hep güzel yorumlar okudum, salı gününe randevu aldım bugün, canlı yorumlarımı yazarım buradan inşallah. Anlaşmanızın olması güzelmiş, ben sancak tarafındayım, sen ne taraftasın:)

Kızlar bu angelsound denen alet elime geçti sonunda
Normalde bir jel vs gerekiyormuş ama ben su bulabildim ancak :D
Muhtemelen dinlediğim kendi kalp atışım oldu tam anlayamadım. 1 dk boyunca yanlış saymadıysam 90 civarındaydı hızı.
1-2 hafta sonra daha net alırım diye düşünüyorum. Paranoya yapanlar için süper bir cihazmış bu :D

Hmm bugün de baktı yazmışsın ben ölçtü sandım. Benimki yüzeysel ölçtü cünkü süpheleniliyor bende. Bir sonraki randevumda ölçecek

Suphesi yok bildigim kadariyla. Oncekinde bir sorun yasamadim. Sadece gobekten bayagi asagi indiyi ve bastirdigi icin baktigini anladim. O zaman sordum rahim uygun mu mesafe simdilik dedim. Daha olcmeyecegiz 14ten sonra bakicas ona zaten dedi. Bakalim bekliices..

Kızlar bu angelsound denen alet elime geçti sonunda
Normalde bir jel vs gerekiyormuş ama ben su bulabildim ancak :KK70:
Muhtemelen dinlediğim kendi kalp atışım oldu tam anlayamadım. 1 dk boyunca yanlış saymadıysam 90 civarındaydı hızı.
1-2 hafta sonra daha net alırım diye düşünüyorum. Paranoya yapanlar için süper bir cihazmış bu :KK70:

O seninkidir :)) gecen gittigimde 145 atiyodu. Bugun 168 :)) bebeklerin kalp atisi hayli hizli oluyo

Çay ve kahve tüketiminizi merak ediyorum kızlarrrr?
Olabildigince az, sadece rooibos cayi var kafeinsiz yurtdisinda bulunuyor bilmiyorum tr de var mi.. Ilk trimestrda olabildigince kafeinden uzak dur canim. Koyu cay, kahve, kola, cikolata yok denecek kadar azaltmalisin.

Olabildigince az, sadece rooibos cayi var kafeinsiz yurtdisinda bulunuyor bilmiyorum tr de var mi.. Ilk trimestrda olabildigince kafeinden uzak dur canim. Koyu cay, kahve, kola, cikolata yok denecek kadar azaltmalisin.
Aa roybos güvenli midir ben cok severim ama hamilelikte içilir mi emin olmadıgımdan tğketmedim. Bitkilere hep mesafeli durun diyorlar ya

Back
X