Afiyet olsunncips kola abartmadan yedim 3-5 kere![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsunncips kola abartmadan yedim 3-5 kere![]()
:))))Ayyy seni yerlerrr :) sali gunu ben de gidecegimm boyle net gorunecek demekki boyle net gorunecek heyecan yaptimmm:)
Kullanmadım canım riske edemedim, çatlak oluşumu için lierac aldım zaten, bio oil dediğim gibi lekede etkili olduğunu söyleyenler var ama bakalım bir de doktora danışayım o ne diyor, doğru söylüyorsun prospektüsünde hamilelere dair ifade yer almıyor, ama web sayfasında yer alıyor. Kullanmıyorum şimdilik bakalım, çok teşekkür ederim cevabın için.Kullanma cnm keşke lierac alsaydin. Ben o ürüne güvenmiyorum gebelikte güvenli olduğuna dair bir bilgi yok o urunun... üzerinde birsey yazmıyor.
Icine limon taze nabe rarcij vs gibi seyler katarak aromalandirsan belki olur?Su icemiyorum yaa cok susadim ictigim gibi cikiyo![]()
Aaaaaa ben bioil kullanıyorum,dr kullanabilirsin demişti,ben biraz kilolu hamile kaldığım için kullanıyorum.Kullanmadım canım riske edemedim, çatlak oluşumu için lierac aldım zaten, bio oil dediğim gibi lekede etkili olduğunu söyleyenler var ama bakalım bir de doktora danışayım o ne diyor, doğru söylüyorsun prospektüsünde hamilelere dair ifade yer almıyor, ama web sayfasında yer alıyor. Kullanmıyorum şimdilik bakalım, çok teşekkür ederim cevabın için.
ayrıca ikizlere hamile arkadaşım var 10 gün sonra doğum yapacak o tavsiye etmişti,hattaçok faydasını gördüm,güneş lekelerim vardı onlara bile çok iyi geldi der hepKullanmadım canım riske edemedim, çatlak oluşumu için lierac aldım zaten, bio oil dediğim gibi lekede etkili olduğunu söyleyenler var ama bakalım bir de doktora danışayım o ne diyor, doğru söylüyorsun prospektüsünde hamilelere dair ifade yer almıyor, ama web sayfasında yer alıyor. Kullanmıyorum şimdilik bakalım, çok teşekkür ederim cevabın için.
Ne demek cnm herzamanKullanmadım canım riske edemedim, çatlak oluşumu için lierac aldım zaten, bio oil dediğim gibi lekede etkili olduğunu söyleyenler var ama bakalım bir de doktora danışayım o ne diyor, doğru söylüyorsun prospektüsünde hamilelere dair ifade yer almıyor, ama web sayfasında yer alıyor. Kullanmıyorum şimdilik bakalım, çok teşekkür ederim cevabın için.
Lierac kesin guvenilir cnm ona geçAaaaaa ben bioil kullanıyorum,dr kullanabilirsin demişti,ben biraz kilolu hamile kaldığım için kullanıyorum.
Araba daha iyi olur istedigin zaman mola verebilirsin ama uzun suruyor... hamileyken hic cikmadim uzun yola...Kızlar hiç uzun yola çıkan var mı arabayla?
Ben bir uçak yolculuğu yaptım mahvoldum uçakta. Şimdi de izmir e annemlerin yanına gtmek istiyorum...
Sağol canım cevabın için.Araba daha iyi olur istedigin zaman mola verebilirsin ama uzun suruyor... hamileyken hic cikmadim uzun yola...
Internetten hamileyken en guvenli seyahat haftalari diye aratirsan guvenli haftalari yaziyordur. Istanbul izmir arasi 8 saat suruyor. Tabi esinin araba kullanna hizina ve verdiginiz mola suresine gore degisir. Ucakla izmir 20-25 dk suruyor. O kadarcik sabredersen aslinda en rahati ucak olur tabi. Tabi istanbul dan sureler bunlar... baska sehirdeysen hic fikrim yok.Sağol canım cevabın için.
Türkiye'ye yeni geldik ondan görmek istiyorum annemleri onların da gelme imkanı yok...
Belki biraz daha bulantılar azalınca giderim ilk 3 ayı atlatayım..![]()
Evet İstanbuldayım ben de.Internetten hamileyken en guvenli seyahat haftalari diye aratirsan guvenli haftalari yaziyordur. Istanbul izmir arasi 8 saat suruyor. Tabi esinin araba kullanna hizina ve verdiginiz mola suresine gore degisir. Ucakla izmir 20-25 dk suruyor. O kadarcik sabredersen aslinda en rahati ucak olur tabi. Tabi istanbul dan sureler bunlar... baska sehirdeysen hic fikrim yok.
Ay yok bugun cok fenayim icim bombos aninda cikiyo gersey pofffIcine limon taze nabe rarcij vs gibi seyler katarak aromalandirsan belki olur?
Canım biliosun bende su icemiorum çıkarıyorum ama canımda çok su istiyordu. Bi kaç gündür yöntemini buldum soğuk su içiyorum ve çok iyi geldi bu şekilde çıkartmıyorum hemde likir likir gidio wallahi :) dene istersen belki sanada iyi gelir. Çok şükür iyiyim bu aralar yani eski halime göre yani ufak tefek oluo artık inşallah böyle azalır biterAy yok bugun cok fenayim icim bombos aninda cikiyo gersey pofff![]()
Bende annemin yanında kalıyorum .sen ne zamana kadar kalacaksinKızlar hiç uzun yola çıkan var mı arabayla?
Ben bir uçak yolculuğu yaptım mahvoldum uçakta. Şimdi de izmir e annemlerin yanına gtmek istiyorum...