Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya hic sorma sikinti sinir benim yeni tarzim oldu... daha onceki hamileleigimde hic boyle degildim simdi barut ficisi gibiyim.. kizicak birsey yoksa da ic sikintisi basliyo :) resmen kendimi neseli olmaya zorluyorumBende nedensiz sürekli bi iç sıkıntısı var hamilelik psikolojisi galiba
Bugün suratım 5 karış sürekli bi ağlamaklı haldeym dokunsan saatlerce ağlarımya hic sorma sikinti sinir benim yeni tarzim oldu... daha onceki hamileleigimde hic boyle degildim simdi barut ficisi gibiyim.. kizicak birsey yoksa da ic sikintisi basliyo :) resmen kendimi neseli olmaya zorluyorum
Ben de biraz öyleyim.Bende nedensiz sürekli bi iç sıkıntısı var hamilelik psikolojisi galiba
Beni duyan gören herkes erkek dio bitane kız diyen olmadı eşim zaten oğlum diyip duruo kız olursa dumura uğrar herhaldeEvet tersi cikan da cok oluyormus
Tesekkur ederim bir de onu arastirayim:)Lierac i tavsiye ederim.
Cnm benim bebegim turp gibiydi ama dustu rahmimle alakali bir durumdu yani.... ya da hormonlarimlaya hic sorma hamile oldugumu ogrendiginden beridir cani hep bisiler cekmeye basladi, bide sonra bana yaptirabilmek icin gun icinde dilinden de dusurmuyo :))
ya iste bana sagliksizsa bebek zaten duser, progesteranin buna bir faydasi yok dedi.. yani yan etkilerden dolayi birsey demedi..
Bebeğinin ismine kız olursa şöyle koyarız erkek olursa böyle diye karar veren var mı?
Bazı çiftler evlenmeden karar veriyor. Hiç öyle olan var mı?![]()
Gezip dolaşıyor musunuz peki
Senin beklenen doğum tarihin mi değişti :)Cnm benim bebegim turp gibiydi ama dustu rahmimle alakali bir durumdu yani.... ya da hormonlarimla
Gezip dolaşıyor musunuz peki
Ben ilk 3 ay dikkat edecm sonrasında yürümeyi düşünüyorumHamile gibi davranmıyor kimse bana :))
Ama bol hareket etmeye çalişıyorum. Günluk bır saat kadar yürümeye çalişıyorum. Araba yerine yürümeyi tercih ediyorum.
Sabah valiz boşalttım. 7-8 kez yukarı in cık yaptım. O bile iyi geldi. Normal dogum için hareket etmek gerekıyor bol bol
Can'ım şimdilik bende pek bir karın büyümesi yok,sadece çamaşırlarımın belinde hafiiiiffdd bir darlık varGünaydın canım, bunu duyduğuma çok sevindim inan, çok teşekkür ederim. Benim karnım da şimdiden çıkmaya başladı, 9. Ay nasıl olacak bilemiyorum, sende nasıl durumlar?
Can'ım bende senin gibi düşünüyorum. Ayrıca şimdi yürümek doğuma etki etmiyor sadece spor yapmış oluyorsun ama zaten ilk 3 tehlikeli bir dönem uzun yürüyüşler için. 7.aydan sonra yürümek,yüzmek, normal lavaboya gitmek iyi geliyor.Ben ilk 3 ay dikkat edecm sonrasında yürümeyi düşünüyorum
Bencede cnm 1 ay daha dişimizi sıkalimCan'ım bende senin gibi düşünüyorum. Ayrıca şimdi yürümek doğuma etki etmiyor sadece spor yapmış oluyorsun ama zaten ilk 3 tehlikeli bir dönem uzun yürüyüşler için. 7.aydan sonra yürümek,yüzmek, normal lavaboya gitmek iyi geliyor.
Hamile gibi davranmıyor kimse bana :))
Ama bol hareket etmeye çalişıyorum. Günluk bır saat kadar yürümeye çalişıyorum. Araba yerine yürümeyi tercih ediyorum.
Sabah valiz boşalttım. 7-8 kez yukarı in cık yaptım. O bile iyi geldi. Normal dogum için hareket etmek gerekıyor bol bol