- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
Senin gene az kalmis benim ta ayin 16 si nasil gecer bu 10 gunInsallah cnm sağlıklı olsunda ...zaman geçmek bilmiyorrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin gene az kalmis benim ta ayin 16 si nasil gecer bu 10 gunInsallah cnm sağlıklı olsunda ...zaman geçmek bilmiyorrr
Benim mthfr 19 mu ne öyle bişeyde homozigot mutant yaziyodu. Diğerlerinin tümü normaldi. Igneler baya can yakıcı. Ben kendim vuramiyorum gerçi eşime yaptiriyorum.Merhaba:) zaten ark lar demiş cogumuzda geç geliyor normal geliştikten sonra cok sıkıntı değil. Ben de iğne kullanıyorum clexane ve coraspin alıyorum. Pıhtılaşma hangi genlerde? Homozigot mu?
1 tane kızım war bide ben bitane daha kız olursa telli baba oluomus ewde 3 kız cekilmezmis :)) benide sayıyor elebaşı olarakKac tane cocugun var canim
Geçer cnm geçer minnosumun fotosunu çarşamba günü paylaşacam yine :)))Senin gene az kalmis benim ta ayin 16 si nasil gecer bu 10 gun![]()
Allah kavuştursun cnm polis mi eşinCnm bnm eşim Sirnakta ondan dolayı annemde kalıyorum
Yok cnm şantiye de çalışıyorAllah kavuştursun cnm polis mi eşin
beBebeğinin ismine kız olursa şöyle koyarız erkek olursa böyle diye karar veren var mı?
Bazı çiftler evlenmeden karar veriyor. Hiç öyle olan var mı?![]()
Yanlis oldu benim oglum belirledi isim kiz olursa Asli erkek olursa Eren ama erkek olmasini istemiyomus cok kiskanirmis kiz olursa kiskanmazmis
Ben pek bildiğimden değil netten baktım öyle yazıyordu ama bana erkek gibi geliyor zaten. Her ikisi de kabulüm ya ama işte merak ediyorsun kızım mı desem oğlum mu diye:)Canım altın Görmek erkek bebeği derler hep ilk kez Kıza yorumlayan duydum. Annem abimde de erkek görmüş kim hamileyken erkek görse etkek oldu hatta benim hamileliğimi öğrenmeden yine altın görmüştü
Ben de eşime yaptırıyorum bazen hiç hissetmiyorum(ki çok nadiren) ama bazen de (mesela bu akşam) baya yakıyor ama iğneden sonra soğuk bsyler koymak iyi geliyor kesinlikle.Benim mthfr 19 mu ne öyle bişeyde homozigot mutant yaziyodu. Diğerlerinin tümü normaldi. Igneler baya can yakıcı. Ben kendim vuramiyorum gerçi eşime yaptiriyorum.
Can'ım şaka mı yapıyorsun sen yaaaa??? Ne inip çıkması ne 1 saat yürümesi sen 7-8 aylık hamile değilsin çoook yanlış bir şey yapıyorsun daha 3 aylık riskli bir Zaman'ı atlatmamışken Nasıl yapıyorsun bunları. Dr un demedi mi sana fazla hareket etme bir yere uzanma çok ayakta kalma diye. Hamileliğin 7. Ayından sonra bol bol yürümek gerekli. Lütfen Dr una bu yaptıklarını söyle eminim ki o da şu an bu yaptıklarının yanlış olduğunu söyleyecektir.
Canım bu kadar yürüyüs ve hareket icin daha cok erken senin suanda kendine cok dikkat etmen lazım allah korusun suan riskli dönemdeyiz
Canım yaptığın iyi bisey değil az evvel bir tanidiğimdan geliyorum kızı da hamile 6 aylık oldu ama 2.5 aylıkken cam silerken rahmi açılmış kanaması olmuş doktor tüm gün istirahat vermiş ve rahime dikiş atılmış şimdi banada sıkı sıkı tembihlediler sakın bak iş yapma diye 7-8 aylık hamile olunca yuruyus öneriliyor benim ablamda yeni doğum yaptı onun doktoruda 6 aydan sonra yuruyus önerdi
Benim de 16 sinda canim randevum. Günleri değil artık saatleri sayar oldum bebisleri merak ediyorum. Hayırlı haberler le döneriz ikimiz de insaallahSenin gene az kalmis benim ta ayin 16 si nasil gecer bu 10 gun![]()
Canim senin cleaxan ıgne kaçlık ve kaç tane kullanıyorsun günde? Benimki 0.4 günde bir kezBenim mthfr 19 mu ne öyle bişeyde homozigot mutant yaziyodu. Diğerlerinin tümü normaldi. Igneler baya can yakıcı. Ben kendim vuramiyorum gerçi eşime yaptiriyorum.
Bizim sadece kiz ismimiz belli.. Zeynep olacak nasip olursa. Erkek ismi hic dusunmedik. Ben Omer ismini cok severdim ama esimin adi Omer :)
güzel isimler hepsi de. :)Yanlis oldu benim oglum belirledi isim kiz olursa Asli erkek olursa Eren ama erkek olmasini istemiyomus cok kiskanirmis kiz olursa kiskanmazmis
Ben de yürüyorum akşamları. Fazla değil 30-45 dk falan. İyi de geliyor bana. :)Öncelikle tabiki bebegimi düşünüyorum. Ama hasta gibi yatamıyorum. Bir kızım var kucagımda genelde. Her ne kadar almak istemesemde kucagıma bir anda kopamıyor çocuk
Valizi boş çıkardım. İçindeki çamaşırları sele ile azar azar çıkardım. Kesinlikle ağır kaldırmıyorum. Kendimi yoran iş fazla yapmam. Aylık yardımcı geliyordu zaten. Haricinde süpürme toplama. Ben kesinlikle cam vs silemem zaten.
Köyde herkesle aynı işi yaptım gibi. Bol hareket ettim. Yattıkça şiştigimi hissediyorum. Vücüd 6-7 aylıkken aniden bir saatlık yürüyeşe gelemez. Ama yavaş yavaş yaparsak alışır. O yuzden önceki tempom nasılsa şimdide aynı.
Bugunde üsten evi süpürdüm. Yarının yemeklerini yaptım. Gelince zor oluyor diye. Ama markete gitmedim. İhtiyaç vardı ama poşet taşıyamam diye.
Ama yazın zaten sıcakta çok zor geceçek. 5 aydan sonra yürümek zorlamaya başliyor. . Şimdiden harekete vücüd aşılırsa o zamab fazla zorlanmaz.
Yanlis oldu benim oglum belirledi isim kiz olursa Asli erkek olursa Eren ama erkek olmasini istemiyomus cok kiskanirmis kiz olursa kiskanmazmis