- 10 Şubat 2016
- 4
- 3
- 1
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
50 mi canım benim hastane 207 lira fiyat verdi e doktor bi tahminde bulunmadımı sonuclar nsıl cıktıBen ikili test yaptrdim 50 tl
slm canım hosgeldın eger hıc sıvı alamıyorsan damardan serum taktıra bılırsın su kaybı senın ıcınde bebiş icinde ıyı olmaz ozel hastaneye gıdıyorsan bazı doktorlr ılla kendı hastenesınde yaptırmak ısteye bılır ben recetesı aldım eve yakın yerde vurdurdum gun asırıBen yeni üye oldum. 35 yaşındayım. Kısmetse eylülde bende ilk defa anne olucam
Şu an 10. hafta içerisindeyim ve aşırı derecede bulantım var, herşeyden tiksiniyorum (sudan bile) devamlı kusuyorum. Aynı sorunu yaşayanlar varmı ne önerirsiniz?
Korkuyorum kafasındaki ne acaba
Doktora ne diyecem kiBence korkacak birsey olsaydi Doktorun soylerdi cok kafana takildiysa ara sor bence
hoş buldum tşk ederimslm canım hosgeldın eger hıc sıvı alamıyorsan damardan serum taktıra bılırsın su kaybı senın ıcınde bebiş icinde ıyı olmaz ozel hastaneye gıdıyorsan bazı doktorlr ılla kendı hastenesınde yaptırmak ısteye bılır ben recetesı aldım eve yakın yerde vurdurdum gun asırı
BURASİ mersin :))belki ondan haftaya sonuçlar cikacak50 mi canım benim hastane 207 lira fiyat verdi e doktor bi tahminde bulunmadımı sonuclar nsıl cıktı
Buda benimki sizinkinin yanında hic bir yeri belli degil :)
hamıle50 mi canım benim hastane 207 lira fiyat verdi e doktor bi tahminde bulunmadımı sonuclar nsıl cıktı
yok canım ya bısey olsa doktor gormezmı golge de olabılıyorKafasındaki ne diye çok korkuyorum
Çok iyiymis valla canım insallah güzel cıkar sonuclar ya ben bu testi unutmusum ense kalınlıgı olcudu kan da alındımıBURASİ mersin :))belki ondan haftaya sonuçlar cikacak
Ayy cnm öyle korktum ki resmen ağlayacagim. ..doktoru bunun için aramaya utanıyorumhamıle
yok canım ya bısey olsa doktor gormezmı golge de olabılıyor
doktordanda kaynaklanıyor bazıları ıyı goruntu yakalamıyor bazıları sırf bıze verebılmek ıcın ugraıyorBuda benimki sizinkinin yanında hic bir yeri belli degil :)
inşallah canım ya yaptığım iş muhasebe dikkat kalmıyor iş yaparken yanlış iş yapıyorum iki kere sıkıntı oluyor.3 gündür kullanıyorum ayakta duramıyorum umarım sağlıkla bebişlerimize kavuşuruzzamin inşalllah keser ilacı kullanmana gerek yok der gerçekten çok kötü etkiliyor insanı oladı bi iki gün izin al çok da uyku yapıyor çünkü bir hafta sonra alışırsın dediler ama hiç alışamadım 20 gün oldu ben kullanalı.Bende de lekelenme yok ama işte ilacı kullandığım içindir belki bilemiyorum ki diğer tüm belirtilerim ilaç yüzünden ilkinde ne ağrı ne baş dönmesi ne uyku hiç bişi yoktu 8+5 de kaybetttim;![]()
Ben 12.haftamda direk ogrenmistim tereddütsüz erkek demisti doktor pipisini göstermistiKızlar cinsiyet en erken 16. hafta belli olur deniyor, daha minnaklar 2 küsür cm bea :)
en kötü öyle yapcam canım benm gibi olan varmı diye merak ettim bir benmi bukadar etkileniyorum diyeCnm rapor al bu dönemde eminim çok zorlaniosundur Allah yardımcımız olsun..hepimizin...
Evet Enseyi ölçtu rahim ağzıni ölçtü çok iyi dedi testlerin büyük ihtimalle temiz çıkacak dedi haftaya alırsın dedi sadece 50 tl verdim kanla birlikte özel hastane bideÇok iyiymis valla canım insallah güzel cıkar sonuclar ya ben bu testi unutmusum ense kalınlıgı olcudu kan da alındımı
Öylemi bilemedim bidahakine daha net bir göruntü alırım insallahdoktordanda kaynaklanıyor bazıları ıyı goruntu yakalamıyor bazıları sırf bıze verebılmek ıcın ugraıyor