• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ne güzel cnm Allah saglik versin evlatlarimiza
Amin cnmmm
Bebegimi gördum. Minicik daha 9 haftalık olmuş. Kıpır kıpırdı :)) sorun yok dedi doktor. Hamur işi, tatli yeme kilo alma fazla dedi. Bol hareket dedi.
Ayrıca camaşır suyu kullanma dikkat et dedi. Bir ay sonra görüşürüz dedi :)
Cnm bende tam bugün 9.haftama girdim elleri ayakları henüz tam olusmamisti sende belli miydi..kafama takildi

BeautyPlus_20160215162919_save.webp

Haftaya carsamba da ben gidecegim ikili testte yapilacak yaa boyle gordukce sabirsizlaniyorum gun saymaya basladimmm:) Allah hayirlisiyla dogum yapmayi bebislerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin bize insallah.bu arada keklik_58 keklik_58 sut cok ise yaradi tamamen gecirmedi ama baya azaltti sabah aksam sute devam :)

Haftaya carsamba da ben gidecegim ikili testte yapilacak yaa boyle gordukce sabirsizlaniyorum gun saymaya basladimmm:) Allah hayirlisiyla dogum yapmayi bebislerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin bize insallah.bu arada keklik_58 keklik_58 sut cok ise yaradi tamamen gecirmedi ama baya azaltti sabah aksam sute devam :)
S enin adına çooook sevindim canım,bak ben 2 yudum içiyorum hafifliyor,yarım saat kadar sonra tekrar iki yudum içip pekiştiriyorum. Sen de öyle yap istersen.

Can'ım orda kol ve bacak tomurcukları görünüyor iste :) Bi hafta gelişecek tam anlamıyla. Bir de bütün bebeklerin gelişimi aynı olmaz takma kafana sen
Evet minik minik belliydi zaten kıpırdanma vardı ;) takintiyim ya takacam illa ... Doğum tarihi de 22 eylüle kaydı...20 eylül değilmiş

Benim de yarın ikili test var. İçim içimi yiyor. İnş iyi çıkar hepimizin sonuçları.

Evet minik minik belliydi zaten kıpırdanma vardı :KK66: takintiyim ya takacam illa ... Doğum tarihi de 22 eylüle kaydı...20 eylül değilmiş
Can'ım her ultrosonda değişiyor benimde oyle merak etme :) Bi gününden önce çıkıyor Bi gününden sonra :) sıkıntı yok bak Bebisin iyi kalp atışını da duydun icin rahat olsun

Back
X