- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
Ayy ne tatlısin :))) nerde yasiyorsunBu da ben :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne tatlısin :))) nerde yasiyorsunBu da ben :)
Tesekkur ederim canımAyy ne tatlısin :))) nerde yasiyorsun
Ben meraklıyim cnm kimle konuşuyorum tanımak isterim ,bende mersindeyim eşim is nedeniyle SirnaktaTesekkur ederim canım
Ankara da yasıyorum ben :)
Esin asker mi cnmBen meraklıyim cnm kimle konuşuyorum tanımak isterim ,bende mersindeyim eşim is nedeniyle Sirnakta
Allah yardımcısı olsun ya zor yerdeymiş Allah kavuştursun canım.. Bende istanbuldan gelin geldim Ankara'ya eşim Ankaralı :)Ben meraklıyim cnm kimle konuşuyorum tanımak isterim ,bende mersindeyim eşim is nedeniyle Sirnakta
Anneler ikinci bebeklerinde daha erken hissetmeye baslarlar diyorlar. Bende hic olmadi. Hissettiginiz sey gaz olabilir.Kizlar bir şey soracagim bebeğinin hareketlerini hisseden var mı?doktorlar imkansız diyor ama ben oyle düşünmüyorum Bi arkadasım da benimle birlikte hamile oda hissediyormuş. Özellikle aksam yatağa girdiğimde sola yattığımda seyirme gibi birsey hissediyorum tam doktorun ultrosonda baktığı yerde :) yanı orda birşeyler oldugunu hissedebiliyorum. Benim gibi olan var mı ?
Yok cnm santiyede çalışıyor .çok zor oluyor martta gelecek Allah izin verirseEsin asker mi cnm
Aslında bagirsak hareketi falan olmadıgından eminim:) ama bilmiyorum psikolojik de olabilir dediğim gibi hissetmek istiyorum ya o yüzden. :)Anneler ikinci bebeklerinde daha erken hissetmeye baslarlar diyorlar. Bende hic olmadi. Hissettiginiz sey gaz olabilir.
Az kalmış Cnm..sayılı gün çabuk geçerYok cnm santiyede çalışıyor .çok zor oluyor martta gelecek Allah izin verirse
Insallah gelsin onu soyacam kıyafet aldırcam :))kıyafetlerimi olmuyor hiçbiri :)))Az kalmış Cnm..sayılı gün çabuk geçer![]()
Ayy ya burada ne tatlı anneler var :)) iyiki varsınız kızlarsweet-73 bu da benim...
Masallah sana :))çok tatli anneler varmışsweet-73 bu da benim...
Allah yardım etsin cnm fazla ayakta durma bol c vitamini mandalina portakal yekızlar yorgunlukla nasıl başa çıkıyorsunuz. işim çok yoğun sabah 6 da uyanıyorum akşam 6 da evde oluyorum ve tüm gün şantiyedeyim. ekstra yorgunluk var bende baş dönmesi başladı. düşeceğim diye korkuyorum.
sağol allah razı olsun hepimize nazar değmesin inşallah :)Masallah sana :))çok tatli anneler varmış