- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.841
Hacı şeriften aldım, üç güne geldi ama çikılatalarda erime yoktu içine soğuk kalması için buz kutusu koymuşlar tabi bana geldiğinde buz filan kalmamıştı alıp hemen dolaba koydum, n11 den badem şekeri ve sosyete şekeri almıştım onlarda taze geldiler, hattacanım nereden aldın çikolataları? bende bu ara bu işi halletmeye çalışıyorum ama çok kararsız oldum çikolata erir mi diye lokum mu alsam nereden alsam vs.. çok kararsız kaldım...
Alıyomuş canım istersen nasıl iletişime geçiceğini öğreniyimAyy bayılıyorum ben bu amigurumilere. Sipariş alıyor muymuş annenin tanıdığı acaba çok heveslendim. :))
Çok güzel canım Allah içini doldurmayı nasip etsin. Hep mutlulukla hatırlayın bu günleri.
Çok sevinirim canım.Alıyomuş canım istersen nasıl iletişime geçiceğini öğreniyim
Cnm teşekkür ederim gerçekten cok ttlı cok beğendim ama bizim yatağımız 80.130 yani küçük gelecek çarşafben aldım canım çok güzel :) çarşafı lastikli ölçüleri 70*140 cm
Canım gülsen brtn zrn facebook hesabıymış ev resmi varmış profilinde instagram malesef yokmuş :)) burdan telefon numarası yazmak yasak heralde sen yine iletişime geçemicek olursan ve başka bi yolunu biliyosan yardımcı olmaya çalışıyımÇok sevinirim canım.
Evet bendim o
En : 45 cm
Boy : 75 cm
Yükseklik : 80 cm
Eni 3 metre olan petek tullerden 1m alsan cok rahat yeter canimMrb kizlar ins hepiniz sag saglim bir solukta kurtulursunz bn kasim annelerinden severek takip ediyorum burayi bende hastane besigi suslemek istiyorumda kac metre tul alcam onu bilmiyorum siz kac mtre tül aldiniz
Eni 3 metre olan petek tullerden 1m alsan cok rahat yeter canim
Canım başka desenini aldım ama aynılarmış lastikli oluyor çarşafı ve 70x140 ölçüleriArkadaşlar bu nevresimden alan var mıydı sanki fotoğraflarda hatırlıyorum çarşafı lastikli mi çarşafın ölçüsü kaç sitede yazmıyor çarşafın detayları
Mrb kizlar ins hepiniz sag saglim bir solukta kurtulursunz bn kasim annelerinden severek takip ediyorum burayi bende hastane besigi suslemek istiyorumda kac metre tul alcam onu bilmiyorum siz kac mtre tül aldiniz
Ben biraz zengin dursun diye 4 metre almıştım
2 adet büyük fiyonk ve eteği 4 metreden yaptım
bnde bi 3 metre alayim ozamn en iyisi sönük olmasin. Fotografi varmi cnm bi bakayim
Yatağa takamadığım için çekmedim canım ya
mavi süsler görmek ne güzel yaa benmde oğluşum olcak ama grup hep pembik paylaşıo lütfen erkek annelerine de fikir verinya erkek odası diye çok da süs yapamıorum hihi :)Evetbiraz büyük bıraktım ben. Lastiğinden istediğim gibi boyunu ayarlayabiliyorum. Ön tarafınada fiyonk yaptım lastiği düğümlediğim yeri gizlemek için şimdilik beşikte duruyor hastaneye gidecek.
Eki Görüntüle 1873156
senn yatak benmkinden de büyük ve olduysa ben de alabilirim o zaman :) cok mutlu oldum içimde kalmasınDrymlh canm benim yatak ölçüsüde 80x140 ama aldığım çarşaf 70x140 geçirdim lastikli çarşafı gayet güzel oldu
Bencede alabilirsin canmsenn yatak benmkinden de büyük ve olduysa ben de alabilirim o zaman :) cok mutlu oldum içimde kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?