2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

canım nereden aldın çikolataları? bende bu ara bu işi halletmeye çalışıyorum ama çok kararsız oldum çikolata erir mi diye lokum mu alsam nereden alsam vs.. çok kararsız kaldım...
Hacı şeriften aldım, üç güne geldi ama çikılatalarda erime yoktu içine soğuk kalması için buz kutusu koymuşlar tabi bana geldiğinde buz filan kalmamıştı alıp hemen dolaba koydum, n11 den badem şekeri ve sosyete şekeri almıştım onlarda taze geldiler, hatta DIPTISDIPTIS da aldı oda memnun, sanırım lokumda almıştı

Çok sevinirim canım.
Canım gülsen brtn zrn facebook hesabıymış ev resmi varmış profilinde instagram malesef yokmuş :)) burdan telefon numarası yazmak yasak heralde sen yine iletişime geçemicek olursan ve başka bi yolunu biliyosan yardımcı olmaya çalışıyım

Evet bendim o
En : 45 cm
Boy : 75 cm
Yükseklik : 80 cm

Mrb kizlar ins hepiniz sag saglim bir solukta kurtulursunz bn kasim annelerinden severek takip ediyorum burayi bende hastane besigi suslemek istiyorumda kac metre tul alcam onu bilmiyorum siz kac mtre tül aldiniz

Mrb kizlar ins hepiniz sag saglim bir solukta kurtulursunz bn kasim annelerinden severek takip ediyorum burayi bende hastane besigi suslemek istiyorumda kac metre tul alcam onu bilmiyorum siz kac mtre tül aldiniz
Eni 3 metre olan petek tullerden 1m alsan cok rahat yeter canim

Ben biraz zengin dursun diye 4 metre almıştım
2 adet büyük fiyonk ve eteği 4 metreden yaptım

mavi süsler görmek ne güzel yaa benmde oğluşum olcak ama grup hep pembik paylaşıo lütfen erkek annelerine de fikir verinya erkek odası diye çok da süs yapamıorum hihi :)

kızlar çoğumuz bebişlerin odasını tamamladık gerçi ama yine de yazmak istedim. çilekten tül almıştım ben çok kötü çıktı.bizim aldığımız model öyle oldu büyük ihtimalle ama haberiniz olsun.üretimden kaldırmaları lazım bence:)neyse geri gönderdik bakalım bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…