2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Aaa ne güzel olmuş, uyumda harika sepet fikrimde çok iyi ellerine sağlık

bu projelerinizin güzelliği ne olcak.yine güzel bi çalşma ellerine sağlk canım

Kızlar odamız bitti ama 6 ay kadar bizim odada kalcak küçük cadım,sonra demeyin bu çocuk nerde yatcak beşik yatak odamızda oda gri renkde ikeadan...renkler pek kız rengi deil ama olurda ikinci cocuk erkek olursa düşüncesinden orta bi renk seçtik,birde odanın en dibindeki şeyde ikea mama sandalyesi (daha doğmadı ama hediyesi geldi 6 ayönceden )umarım kullanışlı olur,ben masaya monte edilen portlardan düşünüodum ama o kadar masrafdan sonra güzel hediye oldu valla dolabın üstündekiler şuan emaneten duruolar eşimin ve benim gitarlarımız üstünde bebek küveti kesinlikle güzel bi düet oluoduvardaki bulutlar sticker deil kesinlikle eşimin el emeği göz nuru

Eklentiler

• image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 165
  • image.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 167
Çok güzel olmuş odası bende orta renk olsun diye başlayıp sonra pembelere gidince oda pespembe oldu çıktı bizde bugün avizemizi aldık takılsın size genel bir foto atacağım. Allah içinde koşturduğun günleri de göstersin canm gülücükler yankılandın duvarlarında

Çok güzel ferah görünüyor,güle güle kullanın.tül perdeyi sormak istedim,ikea mı onlarda? Ya da mahsuru olmazsa maliyeti ne oldu?

S senbeno yok canım ne mahsuru ben kalınlarıda tülüde 250 tl aldım ikiside kemeraltından alındı intaş die bi kumaşcıdan
Çok iyi almışsın canım,ben istanbuldayım burda sordum normal tülcüde yüksek geldi fiyat.şimdilik sadece storları var, tek başıma bir yere çıkıp bakamıyorum tabi.acelesi yok bir ara alınır artık. Güzel günlerde kullanın tekrar..

S senbeno Teşekkürler canım ama eğer istersen instagramda intaş die aratırsan onlar kumaşı net üstündende satıolar kendilerine ait appleride var,biraz belki kargo fiyatı olur ama tüllerinin hiç fotosu yok bende adını hatırlamıorum ama istersen sana yakın fotosunu atarım adamlarla fiyat konusabilirsin

sağol canım bakarım instagramdan.bu hafta kayınvalidem gelcek, onla birlikte dolanırız belki. kayınpeder bizi salı pazarına atarsa tadından yenmez

Canım ellerinize sağlık,çok şeker görünüyor odası, güzel günler,güzel anılar,güzel heyecanlar biriksin hep bu odada,inşallah ileride oğluşunuzun da kullanacağı bir oda olur, mucks....

Amin canım inşallah, benim de kız bebek isteğimi bildikleri için birinci doğmadan ikinciye şartlamaya başladılar şimdiden32. Yaşıma da girdim, aslında çok da istiyorum, şöyle 27 yaşlarında olsam çok da dert etmezdim ama şimdi gözüm korkmuyor değil, hayırlısı canım hakkımızda, öpüyorummm seni.

Aynı yaş endişesi bendede var keşke daha önce doğum yapsaydım diorum zaman geçtikce nasıl tekrardan çekicem düşüncesi var ilk 6 ayda hamile gibi deildim şikayet etmedim adam akıllı ama su son 3 ay herkesin burnundan getirdim...suratsızdım daha suratsız,sinirliydim daha sinirli...alıngalıkları saymıorun bile inşallah bi dahaki bebiş daha az problemli olur... Gerçi erkek çok istedim ama şimdi bazen diorum eşime 2. De kız olsa nie oldu demem kafanın etini yeriz beraber diorum gülüo adamcağız...

bebeğinizin odasına avize aldınız mı Nasıl aldınız ? Ben hala alamadım
Bende iki gün önce aldım, benim ki böyle çok bebek odası gibi almayı düşünmedim şapka kısımlarınıda ben süsledim

Eklentiler

• image.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 143
  • image.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 138
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…