- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.861
Aaa ne güzel olmuş, uyumda harika sepet fikrimde çok iyi ellerine sağlıkEki Görüntüle 1874269
İyi geceler kızlar bu da doğum yapmadan önceki son projem sanırım bugün de kendimi böyle oyaladım evdeki kumaşlarla şifonyere örtü eski bi sepeti kaplayıp ona uygun sepet yaptık duvardaki aynayı da uydurmaya çalıştım onlara :))
bu projelerinizin güzelliği ne olcak.yine güzel bi çalşma ellerine sağlk canımEki Görüntüle 1874269
İyi geceler kızlar bu da doğum yapmadan önceki son projem sanırım bugün de kendimi böyle oyaladım evdeki kumaşlarla şifonyere örtü eski bi sepeti kaplayıp ona uygun sepet yaptık duvardaki aynayı da uydurmaya çalıştım onlara :))
Aaa ne güzel olmuş, uyumda harika sepet fikrimde çok iyi ellerine sağlık
bu projelerinizin güzelliği ne olcak.yine güzel bi çalşma ellerine sağlk canım
Çok güzel olmuş odası bende orta renk olsun diye başlayıp sonra pembelere gidince oda pespembe oldu çıktıKızlar odamız bitti ama 6 ay kadar bizim odada kalcak küçük cadım,sonra demeyin bu çocuk nerde yatcak beşik yatak odamızda oda gri renkde ikeadan...renkler pek kız rengi deil ama olurda ikinci cocuk erkek olursa düşüncesinden orta bi renk seçtik,birde odanın en dibindeki şeyde ikea mama sandalyesi (daha doğmadı ama hediyesi geldi 6 ayönceden )umarım kullanışlı olur,ben masaya monte edilen portlardan düşünüodum ama o kadar masrafdan sonra güzel hediye oldu valladolabın üstündekiler şuan emaneten duruolar eşimin ve benim gitarlarımız üstünde bebek küveti kesinlikle güzel bi düet oluo duvardaki bulutlar sticker deil kesinlikle eşimin el emeği göz nuru
Çok güzel ferah görünüyor,güle güle kullanın.tül perdeyi sormak istedim,ikea mı onlarda? Ya da mahsuru olmazsa maliyeti ne oldu?Kızlar odamız bitti ama 6 ay kadar bizim odada kalcak küçük cadım,sonra demeyin bu çocuk nerde yatcak beşik yatak odamızda oda gri renkde ikeadan...renkler pek kız rengi deil ama olurda ikinci cocuk erkek olursa düşüncesinden orta bi renk seçtik,birde odanın en dibindeki şeyde ikea mama sandalyesi (daha doğmadı ama hediyesi geldi 6 ayönceden )umarım kullanışlı olur,ben masaya monte edilen portlardan düşünüodum ama o kadar masrafdan sonra güzel hediye oldu valladolabın üstündekiler şuan emaneten duruolar eşimin ve benim gitarlarımız üstünde bebek küveti kesinlikle güzel bi düet oluo duvardaki bulutlar sticker deil kesinlikle eşimin el emeği göz nuru
Çok iyi almışsın canım,ben istanbuldayım burda sordum normal tülcüde yüksek geldi fiyat.şimdilik sadece storları var, tek başıma bir yere çıkıp bakamıyorum tabi.acelesi yok bir ara alınır artık. Güzel günlerde kullanın tekrar..
sağol canım bakarım instagramdan.bu hafta kayınvalidem gelcek, onla birlikte dolanırız belki. kayınpeder bizi salı pazarına atarsa tadından yenmezS senbeno Teşekkürler canım ama eğer istersen instagramda intaş die aratırsan onlar kumaşı net üstündende satıolar kendilerine ait appleride var,biraz belki kargo fiyatı olur ama tüllerinin hiç fotosu yok bende adını hatırlamıorum ama istersen sana yakın fotosunu atarım adamlarla fiyat konusabilirsin
Canım ellerinize sağlık,çok şeker görünüyor odası, güzel günler,güzel anılar,güzel heyecanlar biriksin hep bu odada,inşallah ileride oğluşunuzun da kullanacağı bir oda olur, mucks....Kızlar odamız bitti ama 6 ay kadar bizim odada kalcak küçük cadım,sonra demeyin bu çocuk nerde yatcak beşik yatak odamızda oda gri renkde ikeadan...renkler pek kız rengi deil ama olurda ikinci cocuk erkek olursa düşüncesinden orta bi renk seçtik,birde odanın en dibindeki şeyde ikea mama sandalyesi (daha doğmadı ama hediyesi geldi 6 ayönceden )umarım kullanışlı olur,ben masaya monte edilen portlardan düşünüodum ama o kadar masrafdan sonra güzel hediye oldu valladolabın üstündekiler şuan emaneten duruolar eşimin ve benim gitarlarımız üstünde bebek küveti kesinlikle güzel bi düet oluo duvardaki bulutlar sticker deil kesinlikle eşimin el emeği göz nuru
Amin canım inşallah, benim de kız bebek isteğimi bildikleri için birinci doğmadan ikinciye şartlamaya başladılar şimdidensinemnur Yaaa damarıma dokundun valla çok fena inşallah oğlumuzunda geldiği günü burdan bi gün paylaşırım,tüm dileklerin için çok teşekkürler canım amin inşallah hepimizin bebişlerini güzel günler beklesin
Bende iki gün önce aldım, benim ki böyle çok bebek odası gibi almayı düşünmedim şapka kısımlarınıda ben süsledimbebeğinizin odasına avize aldınız mı Nasıl aldınız ? Ben hala alamadım
Bende iki gün önce aldım, benim ki böyle çok bebek odası gibi almayı düşünmedim şapka kısımlarınıda ben süsledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?