2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Ay dimi ya bütün çeyiz güllü tabaklar nevresimler seviyorum ama napaım,bizim b.anne baya şeylerde ördüde düğmeleri dikemedikki gösteremedim size annem gelince dikcek inşallah bi düğme bile dikemediğim için...hala dikiş nakış kursuna gidip bide pike takımı yaptı bize sahi onu hiç eklemedim buraya bi ara koyayım bazen hazırlae dikilmişten daha iyi oluo ama bosver sen yorgunlukdan iyidir...

Bende almıştım englishhome dan ama evde kullanmak için aldım hatta o pikenin aynısını kullanıyorum çok rahat, bende bişeyler ayarlayacağım artık hastane için

tubisimben inşallah hepimizin kuzucukları güle çoşa kaderleri güzel olsun oğluna az önce bak annenin yaptıklarına süper övgüler var dedim pek bi kabardı bizimkisi sahiden pike çok güzelmiş yumusacık yıkandı bavula girdi bile yarın son süslerimizi tamamlayıp artık doğuma hazır olcaz inşallah hacı şerifden çikolarda gelince işlem tamamdır

Kızlar fırsat bulup ne fotoğraf çekebildim ne doğru düzgün yazabildim ama takipteyim
Dancing_Queen renkler düzen süper olmuş çok beğendim odayı
tubisimben o odayı gördükçe kıskanmadım desem yalan olur
Hep hayalimdi kız bebiş maaşallah
Humakusu tam mevlütte yapmak istediğim şey. Çok zevkli. O cam sebili nereden edindin? Bilindik bir markanın mı?

Teşekkür ederim canm, eşim de ben burda uyusam demeye başladıcanm seninde artık içinde rüzgar bey varken odasını görürürz hem oda tamamlanmış olur onun mis kokusuyla

DIPTISDIPTIS Teşekkürler canımçok uğraştırdı valla, tubisimben de dediği gibi senin odayı artık oğluşunla beraber görürüz,zaten bi sürü foto çekmiştin sen hatırlıorum hatta bişey sorcaktım sana dönence olarak fisher price mi yoksa vtech mi almıştın mrk ettim,bizim kuzende oğluna alcak bende 2. Ayımızda alırız diorum ama karar veremedik

Amann sen erkeklere bakma onlar dalga geçecek yer arıyorlar, tabiki senin koynunda olmak başkadır ama bir eşyada senin kokunu alıyorsa onunla da rahatlıyorlar iyi yapıyorsun, benim hiç aklıma gelmemişti bende yapayım bari

Bana mı dedim DIPTISDIPTIS a mı dedin tam anlamadım ama benim ki fisher price canm

tubisimben valla boynunda gögüs aramda takılıo oyuncak o gün görümcem çocuğu ayırdıkca kendinden çok ağladı 1 saat çocuk emdi ama sanırım anne koynu aradı ee dikişler acıo yoruldu kızda dedim çocuk belki böle sakinleşir....birde az önce kapı süsümüzü bitirdik hastane kapısına koycaz sonra bebiş odasına eşimle didişerek yaptık ya hadi hayırlısı çıldırttı beni takıntılı kendisi yok eğri olmuş yok tek yapmalıymış yemin ederim çıldırttı beni tipik terazi işte bu arada kızımızın ilk adı umay aramızda kalsın evlenmeden daha adını koymuştum

Eklentiler

• image.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 111

Canım ben onu alacaktım ama tavana ışık yansıtanları önermediler. Özellikle çok ışıklı olmasın diye tembihlenince chicco tatlı rüyalar sevimli arkadaşlar olanını aldım jokerden. Çok basit bir dönence ama şirindi.

http://www.oyuncakdunyasi.com/Chicco-Tatli-Ruyalar-Sevimli-Arkadaslar-Donence_18481.html#0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…