- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.901
Ben englishhome dan aldım bebek beşiği için lastikli çarşafben de bu carsaftan arıyorum. yardımcı olur musunuz nerden alabılecgeım hakkında?
Ooooo babanneye bak ellerine sağlık ne güzel olmuş, minnoşun gülücükler saçarak kullansın canmKızlar buda bizim oyun halımız ve yastığımız babaanne yaptı hepsini
Bende almıştım englishhome dan ama evde kullanmak için aldım hatta o pikenin aynısını kullanıyorum çok rahat, bende bişeyler ayarlayacağım artık hastane içinBirde kızlar bende en son takım alıp gitmeye karar verdim hastaneye görümcemde aynı hastanede doğum yaptıgı için çarşafları haliyle gördük ve beğenmedim bugün english homedan gidip tek kişilik takım yaptım kendime dantel vs deil ama allı pullu denilebilir ben ve gül merakım nasıl bi naftalinli kafam varsa artık
English home bu internette Zaman Zaman oluyor mağazada denk gelmedim henüz küçük buradaki mağazasıben de bu carsaftan arıyorum. yardımcı olur musunuz nerden alabılecgeım hakkında?
Tesekkur ederim çok zevkliyd:))Oooo hazırlık bu oluo valla çok uğraşmışsın arkadasım eline sağlıkHumakusu
Teşekkür ederim canm, eşim de ben burda uyusam demeye başladıKızlar fırsat bulup ne fotoğraf çekebildim ne doğru düzgün yazabildim ama takipteyim
Dancing_Queen renkler düzen süper olmuş çok beğendim odayı
tubisimben o odayı gördükçe kıskanmadım desem yalan olur
Hep hayalimdi kız bebişmaaşallah
Humakusu tam mevlütte yapmak istediğim şey. Çok zevkli. O cam sebili nereden edindin? Bilindik bir markanın mı?
Amann sen erkeklere bakma onlar dalga geçecek yer arıyorlar, tabiki senin koynunda olmak başkadır ama bir eşyada senin kokunu alıyorsa onunla da rahatlıyorlar iyi yapıyorsun, benim hiç aklıma gelmemişti bende yapayım bariKızlar ben uyku arkadaşı aldım geçen kanguru gibi içime atıorum kokumu alsın die eşimde benle bi dalga geçiorki anlatamam,bebekler anneden ayrı kalınca uyurken hemen panik olabiliomuş,okuduklarımın yalancısıyım
Bana mı dedimDIPTISDIPTIS Teşekkürler canım çok uğraştırdı valla, tubisimben de dediği gibi senin odayı artık oğluşunla beraber görürüz,zaten bi sürü foto çekmiştin sen hatırlıorum hatta bişey sorcaktım sana dönence olarak fisher price mi yoksa vtech mi almıştın mrk ettim,bizim kuzende oğluna alcak bende 2. Ayımızda alırız diorum ama karar veremedik
DIPTISDIPTIS Teşekkürler canım çok uğraştırdı valla, tubisimben de dediği gibi senin odayı artık oğluşunla beraber görürüz,zaten bi sürü foto çekmiştin sen hatırlıorum hatta bişey sorcaktım sana dönence olarak fisher price mi yoksa vtech mi almıştın mrk ettim,bizim kuzende oğluna alcak bende 2. Ayımızda alırız diorum ama karar veremedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?