2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Bu arada park beşik sevdasından sonsuza kadar vazgeçtim. Ölçüleri korkunç büyük geldi bana. İç ölçüsü 70x120 olan bir beşiğin dış ölçüler 85x133e kadar çıkıp gereksiz yer kaplıyor. Zaten kutu gibi oda, o beşiği oraya soksam yer aşırı daralacak. Minik bir bebek için fazla büyük. Hayır madem bu kadar yer kaplayacak direk baza alayım
Başından beri ikea ikea diye tepiniyordum ve sonuç beşik dolap şifonyeri oradan alacağım. Koltuklarım hariç evimin bütün eşyasını oradan aldım ve beyaz. Bebek odasında rengarenk beşik olacak diye canım sıkılıyordu istediğime geldi yine

Ben de beşik işini ikeadan halletmeyi düşünenlerdenim canım ama tam karar veremiyorum ikea konusunda ben bu modellere baktım ama kararsızlık son sahfada
Bi de çilekten beğendim bi tane aslında o daha hoşuma gidiyo ama fiyat ikeanin 2 katı onu da ekliyorum bak bakalim sence ?

Eklentiler

• PE385488.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 83
  • PE551941.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 100
  • PE414225.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 85
  • 635391569590597643.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 78
betuld bende bu siteye çok baktım hatta şöle diyim geceliklerin ilk sayfasındakilerin bi çoğunu kemeraltında gördüm burdan daha ucuzdu ama güzel deillerdi sade olanları dışarda bulmak imkansız gibi ykmye baktım önü düğmeli modeller baya açık amaç bebek emzirmekiçin deil...relax mode baktım bi takım 250 tlcik sonra dedimki acaba trendyolda bebek malzemeleri satarken bazen anne takımlarıda satıolar düz sade fiyatlarıda burdakilerle aynı sanırım ben ordan alabilirim... DIPTISDIPTIS canım ben kemeraltına karabağlara vs baktım hem içerik acısından hemde fiyat açısından şuan sanırım en mantıklısı ikea çevremdeki bebekli ailelerde öle yapmışlar hatta ben odaya alcaım şeyleri birebir aynı yapcam hem uzun süreli kullanaım die hemde çok pahalı olmasın die

olbey sağolsun tavsiyelerinin arasındaydı, ben de bütçeme uygun ergonomik kanguru arıyordum hemen kaptım bir tane, kangurumuz bugün geldi. n11den haftasonu 20tl indirimle 145tl'ye aldım. çok cici görünüyor, rengi biraz daha koyu istediğim gibi hardal kahve tonu. bebişimi alıp rahatça gezmek için sabırsızlanmaya devam .
http://urun.n11.com/kanguru/momfortbaby-coffee-ergonomik-kanguru-P89285800 burdan aldım.

hayirli olsun canim gule gule kullan :)

Ben de netten baktim ama gorerek almayi tercih edicem. Eninonune gidince hem bebegin hastane cikislarini hem de gecelik pijama vs onlari hallederim

Ben de arkadastan bulmasaydim ikea alacaktim beşiği. Gulliver modelini. Bi yanini takmayip anne yani olarak kullanmayi planlamistim.

ikeadan almak daha avantajli bence. Odanin kalanini da daha sonra ihtiyaca gore tamamlarsin. Besikler de alcalabilen modeller avantajlı arkadaslar ilerleyen zamanlarda cocugunuzun kendi kendine inip cikabilmesi bir cok acidan faydali

teşekkür ederim canım.

Çilek mobilya gerçekten çok kullanışlı ama benim oda için çok büyük
İkeanın o kulpları renkli çekmeceli olanını çok sevdim. Ön barı çıkabiliyor. İlerisi için kullanılabilir. İkeanın dolaplarını beğenmedim sadece çok küçük ve kullanışsız ama değişik alternatif çıkar diye düşünüyorum

Bende bunun kot rengi olandan almayı düşünüyorum ama önce sling kullanıp biraz daha büyüdüğünde alırım diye düşündüm. Çok güzel canım güle güle kullanın. bebişinbol bol gezersin annesiyle

teşekkür ederim canım. bir kampanyadan bana mycey sling hediye gelmişti, ben de onu en başta kullanmayı düşünüyorum kullanışlı gelirse. gelsin de gezelim inşallah.

ikeadan almak daha avantajli bence. Odanin kalanini da daha sonra ihtiyaca gore tamamlarsin. Besikler de alcalabilen modeller avantajlı arkadaslar ilerleyen zamanlarda cocugunuzun kendi kendine inip cikabilmesi bir cok acidan faydali

Bizim hali hazirda ikea dolap ve komidin vardi küçük beyefendiye tahsis ettik dolaba ekstra raf attırdık çok kullanışlı oldu ay gerçekten kafam bi dünya kendi Çeyizimi hazırlarken bu kadar değildim çocuk çok farkliymis aynı anda hem kaliteli hem kullanışlı hem bütçeye uygun olsun diyoz ohoo işimiz zor Bacilar

Günaydıın.. 4moms breeze yatağını kullanan var mı aranızda yorum bulamadım internetten,ara katının derinliği çok az geldi bana çocuk dönmeye başlayınca düşecekmiş gibi sanki

bir de chicco lulaby ı merak ediyorum gidip mağazadan görmek lazım tabi hepsin yatağı ince gibi sanki içine başka pamuk yatak koymak gerekir mi?

Başka ne öneriniz olur mu? Ay kafamda deli sorular

Canim bu urunu kison disariya cikarken dis giyim olarak kullanilacak bir urun degil mi? Yeterince kalin mi. Usumez degil mi kuzucuklar
Yok canm oldukça kalın hatta biraz ağır bile geldi neyseki bebişlerimizi biz taşııyacağız, bebek rahatsız olmaz ağırlığından, zaten dışarı çıkarken içinede giydiriyoruz üşüyeceğini hiç sanmam, istersen eve gittiğimde içinin fotoğrafını da atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…