- 24 Şubat 2016
- 738
- 2.009
- 113
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
kız cicileri bi başka güzel, güle güle giysin canım.Bende askıda çekip gösteryim kızımızın cicişleriniufak bir seyahate çıkıyorum dönüşte ayrıntılı atarım
çok tatlılar canım, güle güle giysin güzel kızın inşallah.
Gule gule giysin:))
ben yapmıyorum canım. park yatak aldım, her yere taşınabiliyor. bebek odaları çok cici ama gerek görmedim. eşyaları da dolabıma sığdı zaten yerim vardı. 3 yaşında filan oda yapmak istiyorum. bebişimize de süpriz olur o zaman hem.Selam kızlar bebek odası yapacakmısınız? ben şimdilik düşünmüyorum sonuçta bebek annesinin yanında yatmalı diye düşünüyorum bu yüzden beşik konusunusunda çok kararsızım yatak odamıza sığacak türden beşiklere bakıyorum hala karar veremedim
cok guzel. Ozellikle de sling veya kangruda cok kullanisli oluyor bence. Ben de ayaklilarindan alicam kis icin astronot tulum diyorlar galiba adinaKızlar bunu da dışarı çıkarken giydirmek için aldım battaniye falan sarmak istemiyorum. Gerçi ben bunun su yeşili rengini sipariş etmiştim ama bana pembe yollamışlar.
Ben de su an dusunmuyorum 2 yasindan sonra fln yapmayi planliyorum. Su an anne yani besik almayi, 6ay kadar orda yatirdiktan sonra yayak odasına yer yatagi koymayi düşünüyorum, yine gunduz uykulari ve uyanikken vakit gecirmesi icin salona da kucuk bi yer yatagi koyucam yaninda aynasi montessori tarzi :)Selam kızlar bebek odası yapacakmısınız? ben şimdilik düşünmüyorum sonuçta bebek annesinin yanında yatmalı diye düşünüyorum bu yüzden beşik konusunusunda çok kararsızım yatak odamıza sığacak türden beşiklere bakıyorum hala karar veremedim
Alt açma canimGule gule giysin:))
Resimlerde bi tane yastikli alt var ya o tam olarak ne icin kullanılıyor? Komik bi soru oldu belki ama .. :))
Insallah canim :))çok tatlılar canım, güle güle giysin güzel kızın inşallah.
Ben yapmayı düşünüyorum canm, öncelikle yanımda sepeti var onu kullanacağım sonra odasında yatırmayı düşünüyorum ne kadar çabuk odasına alışırsa o kadar iyi çevremde çok örnekleri var, sonra ayırmakta çok zorlanıyorlar. Tabiki bu benim fikrimSelam kızlar bebek odası yapacakmısınız? ben şimdilik düşünmüyorum sonuçta bebek annesinin yanında yatmalı diye düşünüyorum bu yüzden beşik konusunusunda çok kararsızım yatak odamıza sığacak türden beşiklere bakıyorum hala karar veremedim
Evet bende evde durmayıp kızımla bol bol gezmeyi istiyorum slinglerden bende düşünüyorum, kanguru da bir arkadaşımın vardı bi bakacağım kullanabiliyor muyum ona göre almayı düşünüyorum. Arabada da dediğin gibi başlarda bunu ileriki aylarda ayaklılarından alırım diye düşündüm. Evet onlarda çok sevimli görünüyorlar. İlk olunca çok hevesliyim herşeyden alasım geliyorcok guzel. Ozellikle de sling veya kangruda cok kullanisli oluyor bence. Ben de ayaklilarindan alicam kis icin astronot tulum diyorlar galiba adina
Ben de su an dusunmuyorum 2 yasindan sonra fln yapmayi planliyorum. Su an anne yani besik almayi, 6ay kadar orda yatirdiktan sonra yayak odasına yer yatagi koymayi düşünüyorum, yine gunduz uykulari ve uyanikken vakit gecirmesi icin salona da kucuk bi yer yatagi koyucam yaninda aynasi montessori tarzi :)
Cok arastirmadim ama duydugum kadariyla slingler kanguruya gore daha kullanisli ama bebek ve anneye gore değişebilir. El kadar bebeklerin bile tercihleri farkli, neyi sevip sevmeyecekleri belli olmuyor :))Evet bende evde durmayıp kızımla bol bol gezmeyi istiyorum slinglerden bende düşünüyorum, kanguru da bir arkadaşımın vardı bi bakacağım kullanabiliyor muyum ona göre almayı düşünüyorum. Arabada da dediğin gibi başlarda bunu ileriki aylarda ayaklılarından alırım diye düşündüm. Evet onlarda çok sevimli görünüyorlar. İlk olunca çok hevesliyim herşeyden alasım geliyor
Evet canım haklısın, ben zaten giymezse kısmet olursa sonraki bebişim giyer ya da birileri elbet faydalanır gözüyle bakıyorum. Çöpe atmayacağım yaaCok arastirmadim ama duydugum kadariyla slingler kanguruya gore daha kullanisli ama bebek ve anneye gore değişebilir. El kadar bebeklerin bile tercihleri farkli, neyi sevip sevmeyecekleri belli olmuyor :))
Heves konusunda aynen.. herkes iste cok alma , hediye gelecek, cabuk buyuyorlar vs diyor ki ben daha nerdeyse hic bir sey almadjm, herkese ayni seyi soyluyorum "olabilir ama bu benim ilk cocugum hevesim var napiyim"diyorum :))
Normal doguma gecelik, sezeryana pijama takimi tavsiye ediyorlar sanirim genelde. Normal dogum sonrasi vajinal muayane oluyor ya alttan bakiyorlar o yuzden sezaryanda gecelige illa gerek yok herhaldeKızlar sezeryan olanlar hastanede illa gecelik mi giymelinormal alt üst takımlar rahatsız eder mi?
Takımlara bakıyorumda, ben hiç gecelik giymedim çok sevmem
Mecburiyetten giyeceksem evde alıştırma yapayım bari diyorum
Kızlar sezeryan olanlar hastanede illa gecelik mi giymelinormal alt üst takımlar rahatsız eder mi?
Takımlara bakıyorumda, ben hiç gecelik giymedim çok sevmem
Mecburiyetten giyeceksem evde alıştırma yapayım bari diyorum
Yaa çok güzellerrrr sen bu dertten kurtulmuşsun darısı bizlere ☺açılışı ben yapayım o zaman. liste halinde de yazarım sonra. ekonomi sınıfından bebek ve annesinin cicileri...
Eki Görüntüle 1817272 Eki Görüntüle 1817273 Eki Görüntüle 1817274 Eki Görüntüle 1817275
Çok güzelmiş canım nerden aldın bende mavişine bakayımKızlar bunu da dışarı çıkarken giydirmek için aldım battaniye falan sarmak istemiyorum. Gerçi ben bunun su yeşili rengini sipariş etmiştim ama bana pembe yollamışlar.
teşekkür ederim canım. netten aldım çoğunu, o yüzden çok kolay ve indirimli olduYaa çok güzellerrrr sen bu dertten kurtulmuşsun darısı bizlere ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?