2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Selam kızlar bebek odası yapacakmısınız? ben şimdilik düşünmüyorum sonuçta bebek annesinin yanında yatmalı diye düşünüyorum bu yüzden beşik konusunusunda çok kararsızım yatak odamıza sığacak türden beşiklere bakıyorum hala karar veremedim

ben yapmıyorum canım. park yatak aldım, her yere taşınabiliyor. bebek odaları çok cici ama gerek görmedim. eşyaları da dolabıma sığdı zaten yerim vardı. 3 yaşında filan oda yapmak istiyorum. bebişimize de süpriz olur o zaman hem.

Kızlar bunu da dışarı çıkarken giydirmek için aldım battaniye falan sarmak istemiyorum. Gerçi ben bunun su yeşili rengini sipariş etmiştim ama bana pembe yollamışlar.
cok guzel. Ozellikle de sling veya kangruda cok kullanisli oluyor bence. Ben de ayaklilarindan alicam kis icin astronot tulum diyorlar galiba adina

Ben de su an dusunmuyorum 2 yasindan sonra fln yapmayi planliyorum. Su an anne yani besik almayi, 6ay kadar orda yatirdiktan sonra yayak odasına yer yatagi koymayi düşünüyorum, yine gunduz uykulari ve uyanikken vakit gecirmesi icin salona da kucuk bi yer yatagi koyucam yaninda aynasi montessori tarzi :)

Ben yapmayı düşünüyorum canm, öncelikle yanımda sepeti var onu kullanacağım sonra odasında yatırmayı düşünüyorum ne kadar çabuk odasına alışırsa o kadar iyi çevremde çok örnekleri var, sonra ayırmakta çok zorlanıyorlar. Tabiki bu benim fikrim

Evet bende evde durmayıp kızımla bol bol gezmeyi istiyorum slinglerden bende düşünüyorum, kanguru da bir arkadaşımın vardı bi bakacağım kullanabiliyor muyum ona göre almayı düşünüyorum. Arabada da dediğin gibi başlarda bunu ileriki aylarda ayaklılarından alırım diye düşündüm. Evet onlarda çok sevimli görünüyorlar. İlk olunca çok hevesliyim herşeyden alasım geliyor

Cok arastirmadim ama duydugum kadariyla slingler kanguruya gore daha kullanisli ama bebek ve anneye gore değişebilir. El kadar bebeklerin bile tercihleri farkli, neyi sevip sevmeyecekleri belli olmuyor :))

Heves konusunda aynen.. herkes iste cok alma , hediye gelecek, cabuk buyuyorlar vs diyor ki ben daha nerdeyse hic bir sey almadjm, herkese ayni seyi soyluyorum "olabilir ama bu benim ilk cocugum hevesim var napiyim"diyorum :))

Evet canım haklısın, ben zaten giymezse kısmet olursa sonraki bebişim giyer ya da birileri elbet faydalanır gözüyle bakıyorum. Çöpe atmayacağım yaa
Ayy sorma yaa onların bile tercihleri var, ehh onlarda bir birey olarak dünyaya geliyorlar

Kızlar sezeryan olanlar hastanede illa gecelik mi giymeli normal alt üst takımlar rahatsız eder mi?
Takımlara bakıyorumda, ben hiç gecelik giymedim çok sevmem
Mecburiyetten giyeceksem evde alıştırma yapayım bari diyorum

Normal doguma gecelik, sezeryana pijama takimi tavsiye ediyorlar sanirim genelde. Normal dogum sonrasi vajinal muayane oluyor ya alttan bakiyorlar o yuzden sezaryanda gecelige illa gerek yok herhalde

Ben sezeryan oldum canım. Ilk gun renkli bi gecelık giydim. Cunku gelıp dikişine bakıyorlar. Doğumdan sonra karnına bastırıp kan cıkmasını saglıyorlar. İikinci gün de yine gecelik giydim. Çok rahat ettim. Pijamayı çıkacagım gün giydim. Tabi herkesin farklı olabilir. Ben böyle rahat emiştim :))

Pamidorda indirim varmış
Bugün kaçırdım yarında devam edecekmiş.
100 tl ve üzeri tekstil alışverişlerinde %50 indirim yazıyordu mesajda. Azıcık kurcuklayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…