- 9 Ocak 2011
- 3.714
- 1.564
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Pamidor u hic duymamistim netten bir bakayimm neymiss:))Pamidorda indirim varmış
Bugün kaçırdım yarında devam edecekmiş.
100 tl ve üzeri tekstil alışverişlerinde %50 indirim yazıyordu mesajda. Azıcık kurcuklayayım.
Gule gule giysin canim cok guzel gorunuyorlar.evet coraplar miniminnacik ilk alinca benim de icim erimisti o coraplari giyecek ayakları dusununce.Eki Görüntüle 1819459 Eki Görüntüle 1819460 Kizlar badileri cok begenerek aldim. %100 organik pamuk, ve 2li olarak satılıyor 15 ve 20 tl ydi fiyatlari indirimle. 1 ciftini 1-2 aylik 2 ciftini 2-4 aylik aldim.
Asagidaki resimde de tavsanliyla takim agiz bezleri var. Bir de ilk defa corap aldim cook kucukler yaa:)
Hele esim iyice dumur oldu. Cok kucuk bunlar diyip durdu kasaya gidene kadar :))Gule gule giysin canim cok guzel gorunuyorlar.evet coraplar miniminnacik ilk alinca benim de icim erimisti o coraplari giyecek ayakları dusununce.
Eki Görüntüle 1819459 Eki Görüntüle 1819460 Kizlar badileri cok begenerek aldim. %100 organik pamuk, ve 2li olarak satılıyor 15 ve 20 tl ydi fiyatlari indirimle. 1 ciftini 1-2 aylik 2 ciftini 2-4 aylik aldim.
Asagidaki resimde de tavsanliyla takim agiz bezleri var. Bir de ilk defa corap aldim cook kucukler yaa:)
Evet, o badilerden kucuck bacaklarin kollarin cikacagini dusununce bi tuhaf oluyorum ben de..o gunleri de gorucez insallah :))Bunlar çok güzelmiş
Ben aldıklarıma bakınca tuhaf oluyorumiçine minicik bir beden girecek
Güle güle kullansın kuzucuk. Eskitsin annesi yenilerini alsın ınsaallahEki Görüntüle 1819459 Eki Görüntüle 1819460 Kizlar badileri cok begenerek aldim. %100 organik pamuk, ve 2li olarak satılıyor 15 ve 20 tl ydi fiyatlari indirimle. 1 ciftini 1-2 aylik 2 ciftini 2-4 aylik aldim.
Guzel gunlerde giysin bebecik :))Buda bizim ilk cicimiz daha dogrusu 2tane aldim ama ikinci birturlu yuklenemedi ://
Almanyadada H&m den cok alisveris yaparim Cook kaliteli gercekten ve uzun süre kullanmama ragmen bisey olmuyordu ,, en onemlisi de % 100 organik pamuk olmasiEki Görüntüle 1819459 Eki Görüntüle 1819460 Kizlar badileri cok begenerek aldim. %100 organik pamuk, ve 2li olarak satılıyor 15 ve 20 tl ydi fiyatlari indirimle. 1 ciftini 1-2 aylik 2 ciftini 2-4 aylik aldim.
Carters in internet sitesinden aldım canmÇok güzelmiş canım nerden aldın bende mavişine bakayım
E tabi cinsiyet ogrenmeden baslayamiyor insan :)) cok az kalmis bakalim kiz mi erkek mi :))Aldiginiz hersey hayirli olsun kizlar Gule giysin bebisler bende hala hicbirsey yok cuma günü cinsiyetini ogrenicez ozaman alisveris basliycak insallah:) bende atarim bol bol resim insallah
Benim esim butun yuzde yuz pamuk olanlari begenmiyor mesela kimisi oyle yazsa da yumusak degil vs diyo. Bunlari cok begendi. Bir de cevremde bebegi cocugu olanlar da cok memnun hm den. Yika yika giydir dediler.Almanyadada H&m den cok alisveris yaparim Cook kaliteli gercekten ve uzun süre kullanmama ragmen bisey olmuyordu ,, en onemlisi de % 100 organik pamuk olmasi
Selam :))
Senin bebisin cinsiyetini benim bebis kadar cok merak ediyorum :)))Aldiginiz hersey hayirli olsun kizlar Gule giysin bebisler bende hala hicbirsey yok cuma günü cinsiyetini ogrenicez ozaman alisveris basliycak insallah:) bende atarim bol bol resim insallah
Ayy hic sorma 4 gozle cuma gununu bekliyorum :) o gün gelir mi allahim ,,, keske burdada kafaya göre gitsek ama bi yandanda gec olmasi iyi yanilma payi az olur cuma günü 20+2 oluyorum insallah ogrenirimSenin bebisin cinsiyetini benim bebis kadar cok merak ediyorum :)))
Ben yarin tekrar kontrole gidicem(baska bir doktora)emin olmak icin :))
Bence en iyisini yapiyorlarAyy hic sorma 4 gozle cuma gununu bekliyorum :) o gün gelir mi allahim ,,, keske burdada kafaya göre gitsek ama bi yandanda gec olmasi iyi yanilma payi az olur cuma günü 20+2 oluyorum insallah ogrenirim
Insallah yarinda kiz derler ve rahatlarsin sende
Aminnnnn canim allah razı olsun, ,,, sen kacda gidiceksin ben bile heyecanlandim :) cinsiyet heyecani baskaBence en iyisini yapiyorlar
Benim dr.um oglumda hemen soylemisti(14.haftada)bunda ozaman erken demisti bende israr etmedim aklimda acaba mi ile yasayacagima emin olmakm en guzeli
bu haftalarfa bile karistirilani duydugum icin ben yine emin olamad bugun gecen gunden dahada heycanliyim :))
sende artik ogrenirsin Rabbim gonlundekini hayirlini saglikli evlat nasip etsin insallah
Bayildim bayildim gule gule saglikla giysin insallahGünaydın kızlaar, bizde ufaktan alıyoruz birşeyler küçük hanıma, ama henüz ilk doğduğunda giyecek birşeyi yok, hepsi genelde 3-6 ay 6-9 ay
Eki Görüntüle 1820186 Eki Görüntüle 1820187 Eki Görüntüle 1820188 Eki Görüntüle 1820191 Eki Görüntüle 1820192 Eki Görüntüle 1820194 Eki Görüntüle 1820196 Eki Görüntüle 1820197 Eki Görüntüle 1820198 Eki Görüntüle 1820199 Eki Görüntüle 1820200 Eki Görüntüle 1820201 Eki Görüntüle 1820202 Eki Görüntüle 1820203 Eki Görüntüle 1820204 Eki Görüntüle 1820205 Eki Görüntüle 1820206 Eki Görüntüle 1820207 Eki Görüntüle 1820209 Eki Görüntüle 1820210 Eki Görüntüle 1820211 Eki Görüntüle 1820212 Eki Görüntüle 1820213 böyle açıp açıp katlıyorum en büyük zevkime bebekte beyaz düz pamuk zıbınlar vardı 4-5 tane de onlardan aldım. Yenidoğan alışverişini toplu yapıcam inşallah, bunları görünce dayanamadığımdan aldım Sağlıkla giysin minnoşlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?