2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

CennetBahcesi53 gule gule giysin canim, cok tatlilar. Bu kiz cicileri de cok asiri guzel oluyor.insan zor tutar kendini alışveriş icin.
inşallah canım. gerçekten öyle, biraz kendimi frenliyim diyorum iş çıkışı avm nin önünden geçiyorum, girmediğim sürece sorun yok ama girince kendime hakim olmam mümkün değil

Ayy cok ciciler masallah. Gule gule giyinn .
Diyah beyaz hayvan desenli alta bayildim :))

CennetBahcesi53 gule gule giysin canim, cok tatlilar. Bu kiz cicileri de cok asiri guzel oluyor.insan zor tutar kendini alışveriş icin.
Sorma kiz annelerinin isi daha zor gercekten :))
inşallah canım. gerçekten öyle, biraz kendimi frenliyim diyorum iş çıkışı avm nin önünden geçiyorum, girmediğim sürece sorun yok ama girince kendime hakim olmam mümkün değil
Girince direk zarardasin demek :)) ben de artik 0-3 ay gezmelik degil de evde giymelik zaruri seylerini alcam. Gozum korkuyor hemen buyuycek giydiremiycem sonra annemler baslar biz demistik diye

inşallah canım. hepsini ayrıntılı çekmemişim farklı zamanlarda çekmiştim hep üstünde de üç tane kuzu var tütülü eteğimizin fotosunu bulamadım 0-3 ay aldım onu fotoğraf çekiminde kullanırız diye ya baktıkça da alasım geliyo aldıkça da alasım geliyo, hastalık gibi

Hepsi birbirinden güzel bende kız annesi olacağım, kız bebişlerine alışveriş yapmak gibisi yok, bende birazdan aldıklarımı yükleyeyim. Bende acaba ben mi bu kadar şey aldım diyordum senin prensesinde olmuş baya kıyafeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…