2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım gebelikte tokluk şekeri yemeğin ilk lokmasından 1 saat sonra bakılıyor 2 saat sonra olan gebe olmayan insanlar için. son 3 aylık şekeri gösteren hba1c testi gebelikten etkilenmez ama kişide gebelik şekeri varsa bile hba1c normal sınırlarda çıkabilir kan şekerleri sürekli çok yüksek gitmiyorsa. Hba1c gebelik şekeri yok demek için kesin bir gösterge değil kızlar. Hba1c yüksek çıkarsa anlamı olur ama normal çıkarsa kesin göstermez.

Bende gecelik alıyım dursun dedim ama kaynanam kullanışsız dedi ve uzun tam boy bulamadım canım.
Yüklenmiş olabilirsin canım belki soğuk suyla yıka

açlık toklukla birlikte bakıldığında bir değer gösteriyor demekki doktor böyle bi riske girdi. Hiç bi doktor heleki kadın doğumcu başına bela almak istemez :)

Bende gecelik alıyım dursun dedim ama kaynanam kullanışsız dedi ve uzun tam boy bulamadım canım.
Yüklenmiş olabilirsin canım belki soğuk suyla yıka
yok canım ya off işyerinde hep masa başı oturmaktan muhtemelen. öğle arası ewe gittim uzttım ayaklarımı biraz kendine geldi ama şimdi gelince yine başladı. bide bende sağ bacağımda ileri varis var o coştu yine heralde.

açlık toklukla birlikte bakıldığında bir değer gösteriyor demekki doktor böyle bi riske girdi. Hiç bi doktor heleki kadın doğumcu başına bela almak istemez :)
Bir sağlıkçı olarak bildiklerimi aktarayım dedim. Bu konuda dahiliye doktorundan görüş almanızı öneririm. Tabi karar sizin şekerim

Sendede mi var benimde sağ bacağımdaki kaldı ama ben çorapla 4. dereceden 1 e düşürdüm. ama sağbacağımda bi bölge kaldı orası patlıcak gibi oluyo aynı şekilde ayak bileklerimdeki damarlarda
çorabın varsa kullan ben gün aşırı giyiyorum

canım bişey sorcam sana bilgin vardır belki benim ALT değerim hep yüksek çıkıyo ama çok aşırıda değil üst değer 35kend 43 falan çıkıyo. sorun olurmu bundan ya

Bir sağlıkçı olarak bildiklerimi aktarayım dedim. Bu konuda dahiliye doktorundan görüş almanızı öneririm. Tabi karar sizin şekerim

Söylediklerin yanlış demiyorum canım yanlış anlama sakın.
Ama yüklemeden önce bu testler de önemli diye düşünüyorum.

yok ya ben giymiyorum eşşeklik bende işte. doktor halbuki hamile kalırsan çıkartmıcaksın hiç kesinlikle demişti. benim sancım vs yok görünürde variste yok anlamadım ama son seviyeymiş.

Evet, ben cumartesi sabah gideceğim doktora. Bugün telefonla aradım ama ulaşamadım, yaptırmamı istediği bir tahlil var mı acaba diye soracaktım. Cumartesi konuştuktan sonra yazarım sana da mutlaka :)

Kızlar bunu düşünmek için belki çok erken ama bugünlerde yenidoğan sünnetini araştırıyorum.Eşim de, dur bi kucağımıza alalım sonra düşünürüz, hastanede karar veririz diyor. İki gündür yaptığım araştırmalarda genellikle olumlu yorumlar okudum, tabii ki olumsuz birkaç şey de okumadım değil. Acaba diyorum daha bu dünyaya alışmadan , daha emmeyi bile öğrenemeden ilk aşılar, giydirmeler huzursuz etmeler zaten sinir oluyorum bebekleri öyle görmeye, bir de üstüne sünnet ettirmek, çocuğun bilinçaltını harap eder miyiz diyorum?
Ama sonra yaptıranlara bakıyorum, kremle uyuşturuyorlarmış ve göbeği bile düşmeden sünnet derisi iyileşiyormuş. Hem idrar yolu enfeksiyonu riski olmuyor, hem de ileride anesteziye maruz kalmıyor hem de operasyonu hatırlamayacak olması beni rahatlatıyor.
Var mı ilk bebeği erkek olup bu deneyimi yaşayan arkadaşlar, yorumlarınız önemli.
HERŞEYDEN ÖNCE ALLAH SAĞLIKLA KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN

Kızlar merhaba ben cuma günü dr gittim bebeğin kafası yukarıda dönmemiş ama döner inşallah dedi buna çok takılmadım döner inşallah ama benim problemim bacak aram yani nasıl anlatayım vajına bölgem yürürken çok ağrıyor kasılıyor bi yere çökünce kalkamıyorum zor kalkıyprum sizde de bu durum var mı üst bacaklarımda hiç güç yok şimdiden böyleyse iyice ağırlaştıgımda nasıl olur bilmiyorum korkuyorum

yok ya ben giymiyorum eşşeklik bende işte. doktor halbuki hamile kalırsan çıkartmıcaksın hiç kesinlikle demişti. benim sancım vs yok görünürde variste yok anlamadım ama son seviyeymiş.
kasık bölgemdede bile vardı
şimdi sende olup bende varis olmasa olmazdı :) şaşırmadım yani :)
işin şakası bi yana çorabını giy aksatma ilerleyen dönemde yaraya dönüşür farketmezsin

Çok teşekkürler uyarın için :) ben de ciddi birşey olabilir diye düşündüm doktoruma ulaşmaya çalıştım ama başaramadım. Kan tahlili isterse gitmeden yaptırıyım istedim. Çok rahatsız edici birşey eşim artık evde bişey mi var diye şüphelenmeye başladı..

bende öyleyim canım oturudğum yerden kalkamıyorum ama bizimki aşağıda olduğu içinmiş özellikle bacaklarımı kapatıp oturamıyorum hiç gece tuvalete kalkmak işkence eşim iteleyip kaldırıyo beni benim bacaklarımda çok kalın belki ondanda olabilir senin de kalın mı

Ya ince denilemez kalın da diyemem normalin biraz daha kalını dr vitamin ilaçları verdi onları içiyorum ama aynıyım hala benimde eşim bana destek veriyorda anca öyle kalkıyprum ya :))

Ya ince denilemez kalın da diyemem normalin biraz daha kalını dr vitamin ilaçları verdi onları içiyorum ama aynıyım hala benimde eşim bana destek veriyorda anca öyle kalkıyprum ya :))

:) Valla yapcak bişey yok işe gidip gelirken yol yürümeme rağmen ağırlaşıyo bacak :) millet nasıl spor yapıyo şaşıyorum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…