2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Merhaba güzel anneler cuma günü doktora gittim 27+0 da bebişimin kilosu 1048gr olmuş Sizinkiler ne durumda bana çok geldi ama netde baktım normalmış
Ben de 27+0 FL,ama doktor 27+2 demişti o zaman 1056 gr çıkmıştı.

Kızlar ishalden acile gitmiştim kanımda iltihap çıktı nedir bu? Kötü mü?
Cok geçmiş olsun. önemli birşey değildir inş.

Bende yavaş yavaş yapıyorum.arkadaşlarin söylediği gibi h&m carters aziz Bebe mini damla pamidor da güzel ürünler var.ayrıca internet ten alışveriş için markafoni webannemarket burdan daha geçen hafta yaptim indirimli ürünleri baya uyguna geldi. Bebek Arabası olarak pierre Cardin in travel sistemini düşünüyorum arkadaşım kullaniyo baya memnun eminonunde 1200 tl fiyat verdiler en son.park yatak alicam yatak olarak.

Ama daha eksikler bitmedi doğuma kadar dolaşım sanirim

Merak etmeyin vakit var daha, hem herşey internette daha uygun şimdi.. Ben siteleri takip ederek çoğu şeyi internetten indirimli aldım.. Benim de aldığım sadece kıyafet şimdilik :)

Günaydınlar anneler . Okula geldim 12 mart için tören yapıldı . İstiklarmarsi mizin önemi vs. Dinleyince bu vatanın ne kadar zor günler geçirdiğinı düşündüm. Duygulandım. . . Biz doguya atanırken ailem endişe ile gönderdi bizi . Şimdi onlar ankarada güvende değiller . Böyle bi ülke nasıl olduk biz ya. Canım sıkılıyor ister istemez bebişimé yansitmamaya çalışıyorm . Musmutlu günler gelsin ...

Aileniz ankarda mı.çok zor günler..benimde yeğenim ankarada doktor..dün bildirim yapmış iyi olduğuna dair..Ailesinin yüreği ağzına gelmiştir kimbilir..ölenler varmış sanırım..Allah yardımcıları olsun..

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir hafta olması dileğiyle Günaydın Günaydın size

Ay tamamdir teşekkürler. M alsam iyi olur inşallah. Ama sitesi de güvenilir é benzio olmasa iade edip L sini isteriz

Siteyi bilmem ama ürünler çok kaliteli. Ben bu hafta pijamaları önce yıkayacağım, sonra paçasını yaptırmaya vercem. İnşallah çekme olmaz. Olursa söylerim sana.

Merhaba güzel anneler cuma günü doktora gittim 27+0 da bebişimin kilosu 1048gr olmuş Sizinkiler ne durumda bana çok geldi ama netde baktım normalmış

Normal herhalde. Benim 25+4 te 903 gramdı.

Sağol canım. İnşallah değildir. Tahlil sonucunda kanımda iltihap çıktı. Yarın doktorumu arıcam. İnşallah kötü bir durum değildir.

Önemli bir şey değil. Kandaki beyaz küre ya da lökosit olarak bildiğiniz savunma hücreleri, ya da crp sedim gibi enfeksiyonu gösteren değerleriniz yüksek çıkmış olabilir. İshalden ve su kaybından dolayı yüksek olabilir. Endişe edecek bir şey yok. Çok yüksek olsa idi acil doktoru da bilgi verirdi size zaten.

Merhaba uzun süredir kadınlar klübünü takip ediyordum..bende haziran annesi olucam nasipse benide araniza kabul edermisiniz..

Arkadaslar kacinci bebisleriniz..benim ilk olucak Allahin izniyle..

Hoş geldin. Benim de ilk gebeliğim. Kızım olacak. Senin neyin olacak?

Ben bu hafta izinliyim cumaya kadar. Kendi kendime alışverişe çıkacaktım kızım için. Kızılayda bomba patladığı için eşim göndermek istemiyor

Günaydın anneler. Dün geceki patlamada ölen çocuklardan bir tanesi de benim iş arkadaşımın oğlu. Adını elvis koymak isteyip koyamadığı elvin diye avuttuğu. Bu kadar naif düşüncelerle bir çocuğa sahip olmak ve onun böylesine gerizekalıca bir yolda saçma sapan ölüme gitmesi. İnsanın içini sinirle öfkeyle üzüntüyle doldurmaktan başka bir şeye yer bırakmıyor. Şu dünyaya getireceğimiz kuzunun kaderinin ne olacağının belli olmaması kadar ürkütücü bir durum yok. Allah geride kalanlara sabır ve yaşama şansı versin demekten başka bir şey gelmiyor elden. Çünkü şans eseri yaşanıyor bu ülkede artık, şans eseri ölünmüyor. ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…