- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #28.681
hangi hareketleri yapıyorsunuz acaba. takip ettiğiniz bir video var mı? bende yapmak istiyorum.
Ben bu hafta izinliyim cumaya kadar. Kendi kendime alışverişe çıkacaktım kızım için. Kızılayda bomba patladığı için eşim göndermek istemiyor
mecbur çıkıyoruz evlerden korkaa korka bir şey olacak mı diye sabah işe gelirken konya yolundan cenaze araçları gidiyordu Allah ailelerine sabır versin çok zor medya da yalan dolan ölü sayısı 138 lerdeBenimki de az önce aradı. Çarşıya falan çıkma lütfen dedi. Annemlere falan git ev gezmesi yap dedi. Zaten pek avm insanı değilim o yüzden ona birşey demedi. Haksız da sayılmaz ama ne zamana kadar böyle yapıcaz? Ne kadar koruyabiliriz ki kendimizi. İkidir ankarada evine giden insanlar hedef alınıyor akşam vakti senden benden ne farkları var tek farkımız o an orada olmayışımız. Her an bizim bulunduğumuz yerde de bir şey olabilir.
Evet ailem ankarada . Guvenparkin karşısında çalışıyodum bi zamanlar hem de haftasonları. Yani insan dio ki bu kadar yakın ve bu kadr ucuz ölüm bizi de bulabilir. Yazık çok yazık. Alayım dayanma gücü versin kalanlara.Aileniz ankarda mı.çok zor günler..benimde yeğenim ankarada doktor..dün bildirim yapmış iyi olduğuna dair..Ailesinin yüreği ağzına gelmiştir kimbilir..ölenler varmış sanırım..Allah yardımcıları olsun..
Kızlar günaydın. Bol huzurlu günler diliyorum.
Dün kontrolüm vardı. Bebeğimin başı vajinadan yukarı çıkmış. Göğüslerimin tam altında başı artık. Ayakları aşağıda. ,Adet döngüme göre 25+3, ama doktorun sistemine göre 26+3 haftalığız. Haftasına göre bebiş tombiş dedi. Hemen vitamin ilaçlarını kes ve artık bundan sonra da içme dedi. 1 kilo 60 gr olmuş oğluşum :) ben duyunca sevindim gerçi.
Bu sabah işe geldiğimde bişey hissettim. vajinamda 2 saniyelik iğne batması oldu. Saat 8.35 civarı. çimdikleme gibi hissettim. Bir de şimdi oldu yine 2 saniye civarı çimdik gibi bebek kıpırdadığında oluyo. Acaba AYAKLARIYLA BASKI MI YAPIYO. İnternetten baktığımda rahim büyümesi gibi birşeyler çıktı karşıma. Rahatsız edici birşey değil ama çimdik gibi hissediyorum. Sizde de oluyo mu yardımcı olur musunuz.
benimde bebeğim 1 hafta önden gidiyor ama dr um hiç bırak demedi vitamin ilacını asıl bundan sonra kilo alması gerekiyor neden öyle dedikiKızlar günaydın. Bol huzurlu günler diliyorum.
Dün kontrolüm vardı. Bebeğimin başı vajinadan yukarı çıkmış. Göğüslerimin tam altında başı artık. Ayakları aşağıda. ,Adet döngüme göre 25+3, ama doktorun sistemine göre 26+3 haftalığız. Haftasına göre bebiş tombiş dedi. Hemen vitamin ilaçlarını kes ve artık bundan sonra da içme dedi. 1 kilo 60 gr olmuş oğluşum :) ben duyunca sevindim gerçi.
Bu sabah işe geldiğimde bişey hissettim. vajinamda 2 saniyelik iğne batması oldu. Saat 8.35 civarı. çimdikleme gibi hissettim. Bir de şimdi oldu yine 2 saniye civarı çimdik gibi bebek kıpırdadığında oluyo. Acaba AYAKLARIYLA BASKI MI YAPIYO. İnternetten baktığımda rahim büyümesi gibi birşeyler çıktı karşıma. Rahatsız edici birşey değil ama çimdik gibi hissediyorum. Sizde de oluyo mu yardımcı olur musunuz.
benimde hep oluyo canım hatta bazen sızı oluyo geceleri tuvalete uyanıyorum adım atamıyorum. ama vitamin ilacını niye kes dedi anlamadım benim doktorum vitaminleri artıracak nerdeyse bundan sonr abebeğin beslenmesi lazım zatenKızlar günaydın. Bol huzurlu günler diliyorum.
Yok canım bizim bura sağlıkta berbat bir durumda. O yüzden doktora il merkezine gidiyorum :/ enfeksiyon doktoruyla görüşün dedi de kendi doktorumu aradım penisilin türünü kullanabilirler sorun olmaz dedi. Çıkışta enfeksiyon doktoruna gitcem bakalım.Cnm acil doktoru bsy demedimi ishalin ikinci gunde gecmezse git diski tahlilide yaptir kanda iltihap hic dymadm ama teslikeli geliyo kulaga acilde kadin dogumcu baktimo
Canım hiçbir problem de olmayabilir. Benim bir arkadaşım da doğum yapana kadar kaşıntı olmuştu sürekli. Yara yapıyordum her yerimi demişti. Birçok doktora gitmiş hiçbir problem çıkmamış. Hamilelikte çok çok nadir görünen bir durummuş.Günaydın anne adayları
Geçen hafta kızarıklık, döküntü ve kaşıntı olduğu yazmıştım. Karaciğer ve safra asitleri çok şükür gayet düzgün çıktı. Ancak vücudumdaki döküntüler ve kızarıklıklar 1 haftadır geçmedi aksine arttı. Cildiye doktoru gıda alerjisi dedi ama her zamankinden farklı hiç birşey tüketmediğim için neye olduğunu bulamıyoruz. Hamilelikten dolayı test de önerilmiyor.. Kaşıntılarımı yatıştıracak iki tane merhemim var o kadar. 1 haftadır ceviz, badem, bal, yumurta, balık, süt, pekmez, susam gibi şeyleri ve armutla elma harici meyveleri tüketmiyorum. Henüz bir iyileşme yok.. Bu diyete bu haftada devam edeceğim ama bebeğimi besleyemezsem diye korkuyorum. Kadın doğumcum zaten bir haftada tekrar düzelme olmazsa başka bir cildiyeciye görün dedi.. Geçmezse kaşınsam da yiyeceğim.. Bebeğim besinsiz kalsın istemiyorum.
canım deterjan kullanıyor musun temizlik malzemeleri falan onlar yapabilir geçen ben temizlik yaparken ellerim kırmızı benekle dışarı attı anladım ki hamilelikte alerjim oluştu belki böyle bişi olabilirYok canım bizim bura sağlıkta berbat bir durumda. O yüzden doktora il merkezine gidiyorum :/ enfeksiyon doktoruyla görüşün dedi de kendi doktorumu aradım penisilin türünü kullanabilirler sorun olmaz dedi. Çıkışta enfeksiyon doktoruna gitcem bakalım.
canım şimdi yazıcaktım bende nasıl oldun benim bugün gene ik ikere sıvı oldu takip edicem devam ederse tahlile gidicem bende. sanada düz serum mu taktılar ilaçsızYok canım bizim bura sağlıkta berbat bir durumda. O yüzden doktora il merkezine gidiyorum :/ enfeksiyon doktoruyla görüşün dedi de kendi doktorumu aradım penisilin türünü kullanabilirler sorun olmaz dedi. Çıkışta enfeksiyon doktoruna gitcem bakalım.
Değerlerim çok yüksekmiş ve vücudunda olduğundan fazla depolama olmuş, bebekten ziyade sana kilo yapacak bu vitaminler dedi. Bebeğim 25+3 haftalık ve 1 kiloyu geçmiş. normalde 27. haftada 1 kilo olması gerekiyormuş. İnternet'ten baktığımda bnm haftama 850 gr veriyor. Doktorum bebek gayet iyi besleniyor. Vitaminlere gerek yok dedi. Gayet iyi besleniyorsun böyle devam dedi.benimde hep oluyo canım hatta bazen sızı oluyo geceleri tuvalete uyanıyorum adım atamıyorum. ama vitamin ilacını niye kes dedi anlamadım benim doktorum vitaminleri artıracak nerdeyse bundan sonr abebeğin beslenmesi lazım zaten
Sadece kaşıntım olsa ben de çok üstünde durmayacağım ama döküntüler çok fena.. Bütün vücudum kabardı. Doktor da besin alerjisi deyince alerji yapma ihtimali olan herşeyi kestik. Bugün acaba demir hapı mı yapıyor diye düşündüm. Demir fazlalığı yapar mı alerji acaba.. Çünkü benim hiç bir değerimde eksiklik yoktu doktorum verdiğinde, hatta limitlerin üstündeydi..Canım hiçbir problem de olmayabilir. Benim bir arkadaşım da doğum yapana kadar kaşıntı olmuştu sürekli. Yara yapıyordum her yerimi demişti. Birçok doktora gitmiş hiçbir problem çıkmamış. Hamilelikte çok çok nadir görünen bir durummuş.
canım referans aralığı 0-5 ti. Benimki 12,5 çıkmış. Çok yüksek mi bu? İshal durumum vardı ondan olmuş olabilir mi? O düzelince geçer mi?Siteyi bilmem ama ürünler çok kaliteli. Ben bu hafta pijamaları önce yıkayacağım, sonra paçasını yaptırmaya vercem. İnşallah çekme olmaz. Olursa söylerim sana.
Normal herhalde. Benim 25+4 te 903 gramdı.
Önemli bir şey değil. Kandaki beyaz küre ya da lökosit olarak bildiğiniz savunma hücreleri, ya da crp sedim gibi enfeksiyonu gösteren değerleriniz yüksek çıkmış olabilir. İshalden ve su kaybından dolayı yüksek olabilir. Endişe edecek bir şey yok. Çok yüksek olsa idi acil doktoru da bilgi verirdi size zaten.
Hoş geldin. Benim de ilk gebeliğim. Kızım olacak. Senin neyin olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?