2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Aklında olsun doktorun demiştir sebze bebeği hiç beslemiyor sadece vitamin en çok protein besliyor bebeği banad adoktorum sabah 2 yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği dedi.
evet yediklerin çok güzel bende bu şekilde beslenerek bebişi 25+3 te (aynı zamanda gitmişiz kontrole) 950 li gibi bişeyde çıkmıştı zaten ultrasonda 12 gün önde gözüküyor. yarasın bebişlere ama ben çok kilo aldım 13. kilomu aldım bu hafta. benim kan değerlerim düşük d vitaminim yerlerde naptıysak yükselmiyor

Kızlar şu ankada olayının üstüne duymuşsunuzdur ama yazıyım 20 mart nevruz olduğu için her yer kırmızı alarmda sizde dikkatli olun.

Kızlar. Aldıklarımı ve eksiklerimi çıkarıyorum ortaya. Bugün biraz şenlendireceğim burayı. Ayrıca liste de yapıyorum.
1 tane pofidik alt açma örtüsü var, yastıklı. Fotoğraflarda kafası ayrı duran kolları olan pembe ayıcıklı. Hediye geldi. Olursa bebek arabasına sererim diye düşündüm.
5 tane battaniye var. 2 si örgü (tabiki hazır), 1 penye, bir peluş gibi, bir de peluş penye karışık gibi. Yeterli mi?

Bunlar da hastane çıkışı ve yeleklerimiz. Hastane çıkışı 10lu ve 5li olmak üzere 2 adet. Örgü yelek şimdilik 3 tane ama arkası gelecek. 4-5 tane de kayınvalidemde var, düğme dikilecek.
2 de penye yelek

canım şimdi yazıcaktım bende nasıl oldun benim bugün gene ik ikere sıvı oldu takip edicem devam ederse tahlile gidicem bende. sanada düz serum mu taktılar ilaçsız
Canım ben tuvalete çıkmadım henüz en son dün akşam üstü olmuştu. Ara sıra karın ağrısı gibi geliyor ama başka bir şey yok. Patates haşlaması, pirinç pilavı, elma, muz yedim. Onlar fayda etmiş olabilir.
canım olabilir belki. Yiyecekten alerji olsa farklı bir şey yememişsin. Azlığı gibi fazlalığı da zararlı her şeyin. Belki çok yükselmiştir demirin. Az önce bir sitede okudum kaşıntı yazıyordu ama seni yönlendirmek istemem demirden olabilir mi diye doktoruna danış.

12 hiç bir şey. ishale ve susuzluğu bağlıdır o. Korkma bence
canım içimi rahatlattın. Kanda olunca sanki hemen bebişe bir şey olacakmış gibi korkuyor insan.

kızlar ya mideniz bulanmazsa sizinle birşey paylaşmak istiyorum.. özür dileyerek yazıyorum benden bişey geldi nerdeyse bi parmağım kadar bi parça. aynı sümük gibi katı bişey yani jöle kıvamında. çok korktum çünkü normal akıntıdan farklıydı. şükür ki öyle kanlı falan değildi. böyle birsey yaşayan oldu mu? sizce enfeksiyon falan mı var bende. bir de yarın doktora gideceğim alttan bakar mı yoksa sadece idrar tahlili mi ister ki????

@GlnU bende günde iki kez muz leblebi tam buğday ekmeği yiyorum pilav yemiyorum uzun zamandır yemedim o yüzden bol su içiyorum ama bugün gene oldu dikkat et sende sayıyorum gerçi akşam bişey olursa gitcem

canım idrar tahlili isteyebilir takip et kendini beyaz çamaşır giy idrarında yanma koku vs varmı diye sorar zaten

canım idrar tahlili isteyebilir takip et kendini beyaz çamaşır giy idrarında yanma koku vs varmı diye sorar zaten
çok korkuyorum ya değişik kocaman bişeydi hani doğum başlarken nişan geliyormuş ya bir an aklıma o geldi. zaten hep beyaz çamasır gıyıyorum hepimizin bu aylarda dikkat etmesi lazım kendi kendimzi takip etmemiz gerekiyor enfeksiyon oluyormuş çoğu kişide

bence doktorunu ara gecikmeden, olağan birşey olmayabilir.

bendede bakteri çıktı canım iki kullanımlık fitil kullandım. Şuan normal herşeyim ama tekrar ettirmem lazımtestigeçtimi diye bendede bazen ıslanma oluyo tam bebek vurduktn sonra ama en son suyu iyiydi sanırım gene idrar kaçıyorum. En tehlikeli aylar bu ay zaten bi yere uzanmamak ağır kaldırmamak vs şimdi daha önemli

Bnm de D vitamini düşük ama yapacak birşey yok vücudunun güneşe ihtiyacı var ilaçla olacak iş değil dedi doktor. Çok önemli değil dedi. Sebze ile ilgili birşey demedi. cnm. Sadece artık bu vitamin ilacı sana çok kilo aldırır depoların sınırın üstünde dedi. Düşerse belki son ay kullanırım artık. Bakalım 2 hafta sonra nasıl çıkacak bebeişn kilosu haber veririm ilacı kesince ne oldu diye. cnm. Bnde 8 kilo aldım.

750 gr süt MÜ maşallah ben bir bardak içti mi seviniyorum çok kilolu bebekte iyi değil , ileride genelde obezite yada diyabet sorunları oluyor , o Yüzden çok kilolu bebeği doktorlarda önermiyor, bu arada kaç kilo aldın ? Maşallah iştahında baya iyiymiş ben ara ara hala yediğimi çıkarıyorum maalesef

canım bence hemen doktora gitmelisin. önemli bişey olabilir. artık 7.aydayız. her belirtiyi dikkate almakta fayda var.

8 kilo aldım cnm. o yüzden kesti vitamini doktor. 2 hafta sonra bakalım haftasıyla uyumlu olur dedi. İştahım yerinde ama çok dikkat ediyorum yediklerime ekmek sadsece sabahları. pilav yemiyorum hiç. doktor kilo sıkıntın yok. ama devam edersen kilo yapacak vitamin dedi. doktor sadece göbeğe büyümüşsün vücudun orantılı dedi. bacaklarım zayıf. göğüslerim 80 bedenden 95e çıktı. çok büyümüş göğüslerin dedi. inş büyüdüğü kdr süt olur. omuzlarım hayvan gibi oldu. eşimle yarış yapıyo omuzlarım :)

tesettürlü olduğum için zaten güneş göremiyorum ama dediğin gibi ilaçla düzelicek bişey değil bu ama d vitamini ilaç dışında en çok yumurtada var aklında olsun. benim doktor hep protein tüket dedi sebze ye ama protein diyo bol bol. evet ilaçlar çok kilo aldırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…