2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

canım bence hemen doktora gitmelisin. önemli bişey olabilir. artık 7.aydayız. her belirtiyi dikkate almakta fayda var.
sabah 9 da randevum var zaten bu kez devlet hastanesine gideceğim; inşallah ciddi bişey çıkmaz hazırlıklı olmakta fayda var dimi alttan bakabilir

biz sormasak da doktor zaten bakıyordur demi suyu nasıl normal mi diye. bebek hareket ettikçe idrar torbasına baskı yapıyor ya ondan kaçırıyoruz demekki. bu arada akıntı durumu üşütmeyle ilgili olabiliyormuş dikkat etmek lazım

bence doktorunu ara gecikmeden, olağan birşey olmayabilir.
doktorum kartını verdi ama istediğin zaman arayabilirsin falan demedi. zaten hiç samimi davranmıyor bana karşı. çekiniyorum açıkçası kendisinden. hiç özele gidiyor gibi değilim. yarın sabah devlet hastanesinde randevum var bakalım sabahı bekliyorum. siz birşey sormak istediğinizde rahatça arayabiliyor musunuz doktorunuzu

çok kiloda almamışsın maşallah :)) ben en çok ceviz yemek istiyorum ama çok bulantı yapıyor göğüsler benimde 80 di 90 a çıktı ... sabah saate uzanamıyorum, kocama soruyorum yatakta saat kaç diye memeyi meme geçiyor diyor , kafam kadar oldular sanki daha 3 ay var, bakalım ne kadar daha büyüyecekler :)) süt olsunda 1 sene sonra küçülürler :))

alttan muayene edebilir canım, ateş ,idrarda yanma var mı ? geçmiş olsun doktora gittikten sonra haberdar edersin inşallah önemli bir şey değildir...

evet canım ayakları korumak lazım ben her akşam sıcak su torbası koyuorum ayağımma oturruken evde.
tabi doktor bakıyo bizimki hatta her seferinde diyo suyu normal haftasıyla uyumlu vs diye

yok tatlım onlara gelemedim daha :) haftaya izinde olcam onları halledicem şimdi kendime astronot tulum bakıyorum kanıma girdin :) 6-9 ay bitane alıyim diğeri bi sonraki kış için kullanılır.
aynen canım 9-12 çok büyük ama bak havlular her zaman olmuyormuş kocaman bunlar bayıldım ben 3 lü bide eskimezde :)

@GlnU bende günde iki kez muz leblebi tam buğday ekmeği yiyorum pilav yemiyorum uzun zamandır yemedim o yüzden bol su içiyorum ama bugün gene oldu dikkat et sende sayıyorum gerçi akşam bişey olursa gitcem
Canım sana henüz olmadı dedikten sonra tuvalete koştum :) aile hekimime gittim tahlil sonuçlarımı gösterdim az bir enfeksiyon var dedi o da ishalden çünkü ishal bir enfeksiyon zaten dedi. İlaçlık bir durum yok dedi. Gitmişken bebişim iyi mi diye kalp atışını da dinledim çok şükür iyi :) biraz hareketleri hafif hissediyorum dedim. Bebek büyüyor alanı daralıyor o yüzden normal dedi.

Canım kötü düşünme enfeksiyondur o büyük ihtimal. Benim öyle olmuştu çünkü. Daha kıvamlı bir akıntı olmuştu. Nişan pembemsi kahverengi oluyormuş. Arkadaşım doğum yaptı da öyle demişti.

bol suyla halletmek lazım bunu ama olmuyo :) geçmiyo ya

aynen ben de internetten araştırdıktan sonra anladım nişan olmadığını :) sonlara yaklaştıkça insan daha evhamlı oluyor galiba:) insallah ciddi bişey değildir

AY MAŞAALLAH
düzenli yapııyor olman takdire şayan :)
daim olsun :)

ay çok güzeller :)
ayıcıklı alt açmalara bayılıyorum :)

çok güzeller :)maşaallah

Eki Görüntüle 1795235 İpek kızımın eşyalarını çıkardım, etiketlerini kestim, eksik listesi çıkardım, kategorize ettim. Ortaya bu manzara çıktı

manzara çok güzel maşaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…