- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #28.721
canım benim havlular geldi sende baktın mı?canım bence hemen doktora gitmelisin. önemli bişey olabilir. artık 7.aydayız. her belirtiyi dikkate almakta fayda var.
Siteyi bilmem ama ürünler çok kaliteli. Ben bu hafta pijamaları önce yıkayacağım, sonra paçasını yaptırmaya vercem. İnşallah çekme olmaz. Olursa söylerim sana.
Oğlan nasipse..
Normal herhalde. Benim 25+4 te 903 gramdı.
Önemli bir şey değil. Kandaki beyaz küre ya da lökosit olarak bildiğiniz savunma hücreleri, ya da crp sedim gibi enfeksiyonu gösteren değerleriniz yüksek çıkmış olabilir. İshalden ve su kaybından dolayı yüksek olabilir. Endişe edecek bir şey yok. Çok yüksek olsa idi acil doktoru da bilgi verirdi size zaten.
Hoş geldin. Benim de ilk gebeliğim. Kızım olacak. Senin neyin olacak?
sabah 9 da randevum var zaten bu kez devlet hastanesine gideceğim; inşallah ciddi bişey çıkmaz hazırlıklı olmakta fayda var dimi alttan bakabilircanım bence hemen doktora gitmelisin. önemli bişey olabilir. artık 7.aydayız. her belirtiyi dikkate almakta fayda var.
biz sormasak da doktor zaten bakıyordur demi suyu nasıl normal mi diye. bebek hareket ettikçe idrar torbasına baskı yapıyor ya ondan kaçırıyoruz demekki. bu arada akıntı durumu üşütmeyle ilgili olabiliyormuş dikkat etmek lazımbendede bakteri çıktı canım iki kullanımlık fitil kullandım. Şuan normal herşeyim ama tekrar ettirmem lazımtestigeçtimi diye bendede bazen ıslanma oluyo tam bebek vurduktn sonra ama en son suyu iyiydi sanırım gene idrar kaçıyorum. En tehlikeli aylar bu ay zaten bi yere uzanmamak ağır kaldırmamak vs şimdi daha önemli
doktorum kartını verdi ama istediğin zaman arayabilirsin falan demedi. zaten hiç samimi davranmıyor bana karşı. çekiniyorum açıkçası kendisinden. hiç özele gidiyor gibi değilim. yarın sabah devlet hastanesinde randevum var bakalım sabahı bekliyorum. siz birşey sormak istediğinizde rahatça arayabiliyor musunuz doktorunuzubence doktorunu ara gecikmeden, olağan birşey olmayabilir.
canım benim havlular geldi sende baktın mı?
çok kiloda almamışsın maşallah :)) ben en çok ceviz yemek istiyorum ama çok bulantı yapıyor8 kilo aldım cnm. o yüzden kesti vitamini doktor. 2 hafta sonra bakalım haftasıyla uyumlu olur dedi. İştahım yerinde ama çok dikkat ediyorum yediklerime ekmek sadsece sabahları. pilav yemiyorum hiç. doktor kilo sıkıntın yok. ama devam edersen kilo yapacak vitamin dedi. doktor sadece göbeğe büyümüşsün vücudun orantılı dedi. bacaklarım zayıf. göğüslerim 80 bedenden 95e çıktı. çok büyümüş göğüslerin dedi. inş büyüdüğü kdr süt olur. omuzlarım hayvan gibi oldu. eşimle yarış yapıyo omuzlarım :)
alttan muayene edebilir canım, ateş ,idrarda yanma var mı ? geçmiş olsun doktora gittikten sonra haberdar edersin inşallah önemli bir şey değildir...kızlar ya mideniz bulanmazsa sizinle birşey paylaşmak istiyorum.. özür dileyerek yazıyorum benden bişey geldi nerdeyse bi parmağım kadar bi parça. aynı sümük gibi katı bişey yani jöle kıvamında. çok korktum çünkü normal akıntıdan farklıydı. şükür ki öyle kanlı falan değildi. böyle birsey yaşayan oldu mu? sizce enfeksiyon falan mı var bende. bir de yarın doktora gideceğim alttan bakar mı yoksa sadece idrar tahlili mi ister ki????
evet canım ayakları korumak lazım ben her akşam sıcak su torbası koyuorum ayağımma oturruken evde.biz sormasak da doktor zaten bakıyordur demi suyu nasıl normal mi diye. bebek hareket ettikçe idrar torbasına baskı yapıyor ya ondan kaçırıyoruz demekki. bu arada akıntı durumu üşütmeyle ilgili olabiliyormuş dikkat etmek lazım
aynen canım 9-12 çok büyük ama bak havlular her zaman olmuyormuş kocaman bunlar bayıldım ben 3 lü bide eskimezde :)yok tatlım onlara gelemedim daha :) haftaya izinde olcam onları halledicem şimdi kendime astronot tulum bakıyorum kanıma girdin :) 6-9 ay bitane alıyim diğeri bi sonraki kış için kullanılır.
Canım sana henüz olmadı dedikten sonra tuvalete koştum :) aile hekimime gittim tahlil sonuçlarımı gösterdim az bir enfeksiyon var dedi o da ishalden çünkü ishal bir enfeksiyon zaten dedi. İlaçlık bir durum yok dedi. Gitmişken bebişim iyi mi diye kalp atışını da dinledim çok şükür iyi :) biraz hareketleri hafif hissediyorum dedim. Bebek büyüyor alanı daralıyor o yüzden normal dedi.@GlnU bende günde iki kez muz leblebi tam buğday ekmeği yiyorum pilav yemiyorum uzun zamandır yemedim o yüzden bol su içiyorum ama bugün gene oldu dikkat et sende sayıyorum gerçi akşam bişey olursa gitcem
Canım kötü düşünme enfeksiyondur o büyük ihtimal. Benim öyle olmuştu çünkü. Daha kıvamlı bir akıntı olmuştu. Nişan pembemsi kahverengi oluyormuş. Arkadaşım doğum yaptı da öyle demişti.çok korkuyorum ya değişik kocaman bişeydi hani doğum başlarken nişan geliyormuş ya bir an aklıma o geldi. zaten hep beyaz çamasır gıyıyorum hepimizin bu aylarda dikkat etmesi lazım kendi kendimzi takip etmemiz gerekiyor enfeksiyon oluyormuş çoğu kişide
bol suyla halletmek lazım bunu ama olmuyo :) geçmiyo yaCanım sana henüz olmadı dedikten sonra tuvalete koştum :) aile hekimime gittim tahlil sonuçlarımı gösterdim az bir enfeksiyon var dedi o da ishalden çünkü ishal bir enfeksiyon zaten dedi. İlaçlık bir durum yok dedi. Gitmişken bebişim iyi mi diye kalp atışını da dinledim çok şükür iyi :) biraz hareketleri hafif hissediyorum dedim. Bebek büyüyor alanı daralıyor o yüzden normal dedi.
aynen ben de internetten araştırdıktan sonra anladım nişan olmadığını :) sonlara yaklaştıkça insan daha evhamlı oluyor galiba:) insallah ciddi bişey değildirCanım kötü düşünme enfeksiyondur o büyük ihtimal. Benim öyle olmuştu çünkü. Daha kıvamlı bir akıntı olmuştu. Nişan pembemsi kahverengi oluyormuş. Arkadaşım doğum yaptı da öyle demişti.
9 12 değil 6 9 alcam canım inşallah :) bi soriyim bende ayşegüle. bidahaki aya anca alırım paraları bitirdimaynen canım 9-12 çok büyük ama bak havlular her zaman olmuyormuş kocaman bunlar bayıldım ben 3 lü bide eskimezde :)
Değerlerim çok yüksekmiş ve vücudunda olduğundan fazla depolama olmuş, bebekten ziyade sana kilo yapacak bu vitaminler dedi. Bebeğim 25+3 haftalık ve 1 kiloyu geçmiş. normalde 27. haftada 1 kilo olması gerekiyormuş. İnternet'ten baktığımda bnm haftama 850 gr veriyor. Doktorum bebek gayet iyi besleniyor. Vitaminlere gerek yok dedi. Gayet iyi besleniyorsun böyle devam dedi.
Doktor sabah uyandığından akşam yatana kadar rutin olarak yemen gerekenleri say dedi. 750 gr süt ile birlikte 1 yemek kaşığı pekmez, 2 bardak ayran, yarım kase yoğurt, 1 bıldırcın yumurtası, 1 muz 6 adet ceviz, 3 fındık, demir hapı ve magnezyum bunları rutin ilacımı içer gibi her sabah hamileliğimin 3. ayından beri bir gün bile aksatmadan yiyorum dedim. doktor ooo gayet iyi bir gün bile aksatmıyo musun dedi. Ben de hayır ilaç gibi hepsinin saati var liste halinde dedim. Tüm gün yemek yemesen bile bunlar bebeğe de sana da yeter dedi. Böyle dedi doktor.
Kandaki değerler de yüksek çıkınca folik asit tavan yapmış zaten. İlaç içmediğim halde. Her 2 günde 1 ıspanak tarzı şeyler yiyorum.
Eki Görüntüle 1795067 Eki Görüntüle 1795070 Eki Görüntüle 1795072 Eki Görüntüle 1795073 Eki Görüntüle 1795076 Eki Görüntüle 1795077 Kızlar. Aldıklarımı ve eksiklerimi çıkarıyorum ortaya. Bugün biraz şenlendireceğim burayı. Ayrıca liste de yapıyorum.
1 tane pofidik alt açma örtüsü var, yastıklı. Fotoğraflarda kafası ayrı duran kolları olan pembe ayıcıklı. Hediye geldi. Olursa bebek arabasına sererim diye düşündüm.
5 tane battaniye var. 2 si örgü (tabiki hazır), 1 penye, bir peluş gibi, bir de peluş penye karışık gibi. Yeterli mi?
Eki Görüntüle 1795097 Eki Görüntüle 1795098 Eki Görüntüle 1795099 Eki Görüntüle 1795100 Bunlar da hastane çıkışı ve yeleklerimiz. Hastane çıkışı 10lu ve 5li olmak üzere 2 adet. Örgü yelek şimdilik 3 tane ama arkası gelecek. 4-5 tane de kayınvalidemde var, düğme dikilecek.
2 de penye yelek
Eki Görüntüle 1795235 İpek kızımın eşyalarını çıkardım, etiketlerini kestim, eksik listesi çıkardım, kategorize ettim. Ortaya bu manzara çıktı
ama en lazımı onlar :)9 12 değil 6 9 alcam canım inşallah :) bi soriyim bende ayşegüle. bidahaki aya anca alırım paraları bitirdimsırf 200 tl badilere harcadım
ama en lazımı onlar :)
9 12 vardı ya elinde ben mi yanlış hatırılyorum 12 18 miydi :)
beyaz 6-9 vardı ben sorduğumda ama https://www.brandroom.com.tr/mothercare bu sitede de uygun fiyatlı mothercare ler bi bak canım sadece sanırım tedarik süresi çok uzunayşegülde ya çok büyük yada çok küçük var uymadı bana yaolanlarda kız modeli erkekte yok canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?