2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar apt ilaclanacakmis ve tabiki evler de ben zararı olur belki diyorum istemiyorum demeyi düşünüyorum ama yazın da böcekler içinde kalmiyim diyorum :) sizce de zararli midir
Evet canım , kimyasal olduğu için Zararlı olabilir, ilaçlama yapıldıktan sonra en azından 1-2 hafta annenlerde falan kal olmazsa ...

Şu an saat 04:38 ve ben uyuyamiyorum saat 12 de yattım saydim bu 8.Uyanışım. 3 aylıkken uyku problemi başladı bende alerji ve burun tikanikligi ile geceler zehir oldu bana.şu an alerji hapi kullanıyorum. Şeker de cikti bende.neyse ilaca başladığım sıralar ben diyet te yapmaya başladım ve uyumaya da başladım hepsi 10 gün sürdü uykusuzluk tekrar başladı. Bu arada hamileligimin basindan beri agiz kurulugu ve geniz akintim var yani her uyanisimda gidip geniz akintisini temizlemek zorundayım çünkü nefes alamiyorum.uykusuzluk yüzünden inanin bana psikolojim bozuldu gece uyuyamamak ve geniz temizliği yapmak beni bitirdi.her kalkişimda ağzıma meyve alıp ağzını boğazımi islatmaktan bıktım artık.
Canım , ağız kuruluğunun sebebi yüzde 90 şeker den dolayı ... Bol su tüketmeye çalış , meyvelerde şeker oranıda yüksektir ve direk kana geçer ... Geçmiş olsun, bendede burun tıkanıklığı mahvediyor beni az kaldı , birazcık daha sabredelim inşaallah :)

Günaydın kızlar, bugün topiğimizde olay olay olay var. zeyzey3428 zeyzey3428 gözümüz kulağımız sende. Sayende dün gece rüyamda doğurdum ben de :) gece uyumamışsın doğru dürüst galiba, yazışmışsın. Hadi hayırlısı Allah'tan
Olay olay olay ve zeyzey etiketini görünce doğurdu dicen sandım heyecan yaptım :KK46:

Evet :)
Yani ben yıkanacakları makinaya atıp asıyorum temizlikci gelecek 10 gibi çekmeceleri falan düzelcek ertesi günde cam kapı silecek :))
Oh miss.. Ben de biraz eşeleneyim bari bugün. Kadını haziran ilk hafta alayım diyorum, şimdilik annemle yapabildiğimizi yapalım. Daha temiz gibi camlar perdeler. Ama ben devamlı ev pis psikolojisindryim nedense bu aralar

Oh miss.. Ben de biraz eşeleneyim bari bugün. Kadını haziran ilk hafta alayım diyorum, şimdilik annemle yapabildiğimizi yapalım. Daha temiz gibi camlar perdeler. Ama ben devamlı ev pis psikolojisindryim nedense bu aralar
Ay bende öyle sürekli aman ev pis aman şurayı temizliyim halindeyim
Cam perde hiç silip yıkama kadın gelince yıkanacaklarıın hepsini yıkarsın kadın da evi temizler tamamdır yorma kendini iki kere

Günaydın kızlar, bugün topiğimizde olay olay olay var. zeyzey3428 zeyzey3428 gözümüz kulağımız sende. Sayende dün gece rüyamda doğurdum ben de :) gece uyumamışsın doğru dürüst galiba, yazışmışsın. Hadi hayırlısı Allah'tan
Bende gece uyandım birden aklıma geldi doğurmuşmudur diye düşündüm ama gece yazmış şimdi belki uyuyordur evde :)) çok heyecanlanıyorum ben ya

Günaydın kızlar, bugün topiğimizde olay olay olay var. zeyzey3428 zeyzey3428 gözümüz kulağımız sende. Sayende dün gece rüyamda doğurdum ben de :) gece uyumamışsın doğru dürüst galiba, 0yazışmışsın. Hadi hayırlısı Allah'tan
Suan nst deym sanci ckiyo ama bakalim hyrliai aynen hic uyumadm kizlar :) etiketleyemiyrm ama dgmicak galiba hala sancim yk cnku sadece nst de ckiyo sanci :)

Aynen kendimiz çok bişey yapamadığımız için mi acaba. Bana her hafta geliyor temizlikçi yine de bir huzursuzum her yer dağınık gibi filan hissediyorum :/

Şu an saat 04:38 ve ben uyuyamiyorum saat 12 de yattım saydim bu 8.Uyanışım. 3 aylıkken uyku problemi başladı bende alerji ve burun tikanikligi ile geceler zehir oldu bana.şu an alerji hapi kullanıyorum. Şeker de cikti bende.neyse ilaca başladığım sıralar ben diyet te yapmaya başladım ve uyumaya da başladım hepsi 10 gün sürdü uykusuzluk tekrar başladı. Bu arada hamileligimin basindan beri agiz kurulugu ve geniz akintim var yani her uyanisimda gidip geniz akintisini temizlemek zorundayım çünkü nefes alamiyorum.uykusuzluk yüzünden inanin bana psikolojim bozuldu gece uyuyamamak ve geniz temizliği yapmak beni bitirdi.her kalkişimda ağzıma meyve alıp ağzını boğazımi islatmaktan bıktım artık.

Ahh uyuyamamak insani gercekten delirtuyor ya geceler ne kadar uzun

Senin de bi surru skntin varmis

Öf 4te uyudum 7de uyandim olur mu boyle şey ya :(

Maşallah canım. Normal yaparım diyip son anda da sezaryen olabilir. İstersen bunu konuş doktorunla. Elimizde olmayan sebeplerle (bebeğin pozisyonu yada başka bir sebep) sezaryen gerekirse nasıl olacak? Planlı yapmış olmak için mi 38+2/3'de yapıyor.
Hayır canım muhtemelen 39 bitince normal doğum riski ortaya çıkabileceği için beklemek istemiyor olabilir

Back
X