2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ay ben hayalini kuramiyorum kız azcik anlat karnindakinin kucağında olmasi nasil bişey :)

Hayal edilecek gibi bir sey degil ztn cnm ben valla bebegim uyurken ona bakip bakip agliyorum boyle bir guzellik yok agladikca icim parcalaniyor hele sezaryen oldum ya daha ayaga kalkamadim yavrum aglayinca kalkip kucagima alamiyorum annem ya da esim uyanip gelsin de kucagima versin diye bekliyorum icim parcalaniyo resmen

Yavrumu koynuna yatiriyorum o uyurken saatlerce izliyorum

Cok minnos cok kucuk ya her hareketi seni senden aliyor

Hayal edilecek gibi bir sey degil ztn cnm ben valla bebegim uyurken ona bakip bakip agliyorum boyle bir guzellik yok agladikca icim parcalaniyor hele sezaryen oldum ya daha ayaga kalkamadim yavrum aglayinca kalkip kucagima alamiyorum annem ya da esim uyanip gelsin de kucagima versin diye bekliyorum icim parcalaniyo resmen

Yavrumu koynuna yatiriyorum o uyurken saatlerce izliyorum

Cok minnos cok kucuk ya her hareketi seni senden aliyor
Maşallah size darısı başımıza inşallah :KK200:

Valla ultrasonda 36 haftalık görünce moralim bozuldu. 38+4 olduk. Canım sıkıldı baya. Ama yapacak bir şey yok bir an evvel doğurayım da besleyeyim kilo alsın yoksa icerde durdukça gelişimi durucak. En azından dışarda anne sütü var. Korkuyorum bir şey olacak diye.
Canım , doktorun bu duruma ne diyor ? 2 haftadır Gelişimi yoksa alması gerekir , içeride beslenemiyor demekki ... Benim bebekte 10-12 gün geriden gidiyor ama en basından beri bu şekildeydi 35 haftadayken 33-34 haftalık , 37 haftalıkken 35-36 haftalık görünüyordu , doktor o Yüzden mÜdahele etmedi ...

Valla ultrasonda 36 haftalık görünce moralim bozuldu. 38+4 olduk. Canım sıkıldı baya. Ama yapacak bir şey yok bir an evvel doğurayım da besleyeyim kilo alsın yoksa icerde durdukça gelişimi durucak. En azından dışarda anne sütü var. Korkuyorum bir şey olacak diye.

Benim 41.haftada 37 görünüyordu. Şimdi acısını çıkarıyor. Emiyor. Ablası da öyleydi. 2800 ve 2900gr doğdular. Ablası şimdi 7buçuk yaşında, boyu kilosu guzel.
Dert edecek bişey yok bence ben de taktım boşuna...

Malesef sarılıktan hastaneye yattık değerimiz 15 moralim çok bozuk. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Aç kalmış çocuğum besleyememişim :KK43:
Geçmiş olsun. İnşallah cabuk toplanır. Emzirdikce sütun çoğalır umarım. Benimkine hafif var dedi doktor inşallah cogalmaz. Uyumayınca sütum çok az oluyor. Su da iciyorum ama çok terledigimden yetmiyor. Idrarim sarı. Sen de moralini bozma bol su ic ve dinlen canım

:KK45:Kızlar Humana still tee aldım fatma anamızın eli de suda iyice açılmış artık gelişmeleri yazarım son günümmm gel artıkkkkk
Canım fatma eli otundan kaldıysa, sancın başlayınca koy suya. Yasin oku suya, öyle duymuştum ben. Doğum başlamadan koymuşsun sen

Cnm bnm minnoş da 2780 gr dogdu disarda 5 gunde guzel kilo aldi masallah uzulme yani ben dogum belgesini alip kilosunu gorunce sok oldum cok uzuldum ama sonradan kilo aliyor
Canım bebelerimiz aynı kilodaymis. Benimki de 2760 . 1 hafta sonra 100 gr almis. Senjn kj ne kadar aldi

Dönsün diye egzersizler var canım. Op bebek diye arat internette
sağol canım şimdi hatırladım seninde böyle idi değil mi oksiput posterior idi döndü ve normal doğum yaptın yanlış hatırlamıyorsam. bi bakayım ya inş hayırlısı ile döner de kendiliğinden doğumum gerçekleşir.

Malesef sarılıktan hastaneye yattık değerimiz 15 moralim çok bozuk. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Aç kalmış çocuğum besleyememişim :KK43:
Hiç öyle Düşünme canım , yeni Doğan her çocuk sarılık olur , çünkü anne karnındaki onu besleyen hücreler alyuvarlara dönüşüyor , önemli olan 1-2 ay iyi takip , Bebeğine mama vermekten korkma ilk haftalar ,şimdi bebeğine UV ışın verecekler belki birazda kontrol Amaçlı küvöze koyacaklar , onun sağlığı için bu Lazım , Antalya da oturuyordun Hatırladığım kadarıyla Bebeğini eve getirince sıcak havalarda üzerini soyup sadece bezi kalacak şekilde balkona çıkar güneşlensin , 15 er dk lık periyotlarla , gece evinizde ışıkları kapatmayın açık florasan lambada uyuyun belli bir müddet ... Çevremden hep bu yönde uyarılar alıyorum...

canım zaten söylemişlerdir ama sık sık emzir izin veriyorlarsa yada sağ sütünü ver, olmadı mama ver mecbur bu durumda sarılığın yükselmemesi daha önemli. bir de daha önce de yazmıştım ama belki görmemişsindir. başka bir topikte okumuştum medine hurmasını suda yumuşatıp kabuğunu soyup bebeğin ağzına değdirince o otomatikmen emmeye çalışıyor, diliyle yalıyor ya onun işe yaradığını söylemişlerdi. çok kısa sürede birkaç değer birden düşürdüğünü söylemişlerdi.

Benim 41.haftada 37 görünüyordu. Şimdi acısını çıkarıyor. Emiyor. Ablası da öyleydi. 2800 ve 2900gr doğdular. Ablası şimdi 7buçuk yaşında, boyu kilosu guzel.
Dert edecek bişey yok bence ben de taktım boşuna...

Sağol canım ya icime su serptin allah sağlık versin yavrucaklarina. Allah eksikliklerini gostermesin inşallah. Bende hayırlısı ile doğum yapayım alayim kucağıma inşallah emer de bebisimi büyütürüm.

Back
X