2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hala uyumadım sabah 7de hastaneye giriş yapcaz. 2 saat yolumuz var. 4buçukta filan kalkmam lazım. Sabahtan beri bir telaş yoruldum da ama uyuyamıyorum meraktan :) oğlumu merak ediyorum çok :)
Ay canım hayırlısıyla Allah eline kavuştursun inşaallah :)) sabah 7 çok erken ya , doktor 8:30 dan önce gelmez , insanı daha çok heyecana sokuyor bu doktorlarda ...

Kızlar hepinizi takip ediyorum. Sabırsızlıkla bekleyenleri Allah saglikla tez vakitte kavuştur sun.dua edin lütfen gl nu ve ben yarın sezaryen :) :KK43: korkuyorum açıkçası. .. bir yandan da hamilelik le ilgili sıkıntılarin geri de kalacak olması çok güzel. Hele ki kizima kavuşacak olmak herseye deger:).
Canım hayırlı güZEL sonrasi kolay doğumun olsun . İnsallah sonrasında hemen bebeniz le ilgilenebilirsiniz çok mutlu olun

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah..ben de bundan korkuyorum o kadar sancı çekip acil sezeryana alınmak..

Olumsuz düşünme. Sancı çekmek de kötü vir şey değil bebeğin kendisi karar verecek ve o dancılar onu geliştirecek bir de senin rahmini toplamanı sağlayak doğumdan sonra ve de oksitoain vs anne sütü lohusa depresyonunun engeline se faydası var.. Çoğu kişi sezaryan olacaksa bile plablı olmuyor sancıları da duymak için..
O düşündüğümüz felaket sancılar doğum anında oluyor öncesinde karın ağrısı givi adet ağrısı gibi zaten.. Sezaryana alınacak olursan felaket ağrılar çekmemiş olursun yani.. Telaş yapma korkma.. Olumlu düşüb:))

Hala uyumadım sabah 7de hastaneye giriş yapcaz. 2 saat yolumuz var. 4buçukta filan kalkmam lazım. Sabahtan beri bir telaş yoruldum da ama uyuyamıyorum meraktan :) oğlumu merak ediyorum çok :)

Allah sağlıkla kolaylıkla kacuştursun mutlu gir dığuma ce mutlaka diblen heyecandan insan enerji patlıyor ama sonra çok yoruluyor... Mutlaka dinlen bir de yolunuz varmış.. Allah yardımcın olsun.. Dualarımız seninle..

Olumsuz düşünme. Sancı çekmek de kötü vir şey değil bebeğin kendisi karar verecek ve o dancılar onu geliştirecek bir de senin rahmini toplamanı sağlayak doğumdan sonra ve de oksitoain vs anne sütü lohusa depresyonunun engeline se faydası var.. Çoğu kişi sezaryan olacaksa bile plablı olmuyor sancıları da duymak için..
O düşündüğümüz felaket sancılar doğum anında oluyor öncesinde karın ağrısı givi adet ağrısı gibi zaten.. Sezaryana alınacak olursan felaket ağrılar çekmemiş olursun yani.. Telaş yapma korkma.. Olumlu düşüb:))
Sancı nasıl olur. İkinma hissi vs. Nasıl olur hiç bilemicem galiba. Planlı idi benim . Sonrasında çektiğim adet ağrılarını bi ben bilirim bi allah. . Ama işte kolay dà bişi yok .sonucu güZEL ya ona bakalım. Minnosların varlığı yeter

Dua kitabımı yanıma almama izin vermiyorlar mı? Ne iyi olurdu :):):)

Benim dilim hiçbir şeye dönmedi doğum anında vs vs sadexe allah allah ya hay diyordum:)) çekiyordum.. Allahım aen beni ni avazda kurtar diye düşünerek... Zaten sevdiklerinin duası seninle olacak:)

Sancı nasıl olur. İkinma hissi vs. Nasıl olur hiç bilemicem galiba. Planlı idi benim . Sonrasında çektiğim adet ağrılarını bi ben bilirim bi allah. . Ama işte kolay dà bişi yok .sonucu güZEL ya ona bakalım. Minnosların varlığı yeter

Dediğin gibi Hiçbirinin önemi yok.. Evlatlarımız sağsalim kolaylıkla doğsun sağlık ve afiyet huzur içinde büyütelim de gerisi boş, dünyaya ister karnımızdan ister vajinamızdan gelsinler.. Sağlıkla huzurla kolaylıkla doğurup büyütelim inş:)
Doğumdan sonra Gazlandıkça da sancı çekersin şiddetli adet ağrısı işte o doğum sancısı gibi bi şey.. Aslında her kadının da bildiği bir şey.

Kızlar hepinizi takip ediyorum. Sabırsızlıkla bekleyenleri Allah saglikla tez vakitte kavuştur sun.dua edin lütfen gl nu ve ben yarın sezaryen :) :KK43: korkuyorum açıkçası. .. bir yandan da hamilelik le ilgili sıkıntılarin geri de kalacak olması çok güzel. Hele ki kizima kavuşacak olmak herseye deger:).
Yoldayım ben hastaneye gidiyoruz:) heyecan dorukta:):) anestezi durumum belli değil doktorum anestezi uzmanıyla görÜşerek karar ver dedi. Sana da bana da kolay doğumlar inşallah canım :)

Nasil kim izin vermez ya oyle sey olurmu yikarim hastaneyi valla! Buda benim rahatlamam icin gerekli bisey belki kime ne zarari olcakki karissin
Yani hem rahatlatacak hem vakit geçirecek bir şey lazım :) o esnada hiçbir şey yapmadan beklemek zor olur :/
Ay canım hayırlısıyla Allah eline kavuştursun inşaallah :)) sabah 7 çok erken ya , doktor 8:30 dan önce gelmez , insanı daha çok heyecana sokuyor bu doktorlarda ...

Allah sağlıkla kolaylıkla kacuştursun mutlu gir dığuma ce mutlaka diblen heyecandan insan enerji patlıyor ama sonra çok yoruluyor... Mutlaka dinlen bir de yolunuz varmış.. Allah yardımcın olsun.. Dualarımız seninle..

R r0s3n Ebrulii1111 Ebrulii1111 sağ salim yavrucaklarınıza kavuşursunuz inşallah. .. Kolay ağrısız olur ve de bol bol sütünüz olur inşallah. .. Allah yardımcınız olsunn
Sağolun kızlar Dualarınız için. Rabbim evlatlarımızı bize bizi onlara bağışlasın inşallah :)

Hastanedeyim önlüğü giydim bekliyorum :/ çok sakindim ama şu an kalp atışım hızlanmaya başladı sanki yüzümde anlamsız gülümseme :KK53:[/QUOTE
Allah sorunsuz bir operasyon nasip etsin. Bebegine sağlıkla kavuşur canım. Bu Arada (okuyorsun dur da)bol bol salavat ve ayet el karşı okumayı unutma. Inşallah ben de:)

Ben 1 hafta daha beklemek istemiyorum hatta 8 gun nasıl geçecek diye de artik kafayı siyircam. Doğsun artik. Ne nişan ne su nede sancı. Kasılmalarım var ama bazen şiddetli bazen hafif düzensiz. Artik sinirlerim bozuluyor. Ailedeki herkes umudu kesti doğurmayacak gözüyle bakıyor. Yeter artik ya :KK43:

Tatlım derin nefes al, sakiiin kaalll. Ama burda böyle sabirsizlanan streslene. Anneleri okuyunca çok üzülüyorum ben. Tamam kavuşmak için bu stres,haklısın da, tatlı bi çaba bekliyo seni..
Bir yarış yok. Bebekler herkesle anne karnında aynı anda döllenip aynı anda dogamaz ki. Burda bi üstünlük yok önce doğdu veya kiloluydu diye. Ne olursa olsun herkesin doğumu da bebeği de kendine özel. Bol yürüyüş yap. Merdiven in çık, dans et..

Kızlarr göğüs ucum çok fena yarıldı napcam yaa yardım edin :KK43: napmalıyım çocuk acıkacak diye ödüm kopuyo mama vermiyorum ama canm çok acıyo
Memelerini açık birak hiçbirşey değmesin istiyosan yardımcı olarak göğüs kalkani alabilirsin. Zeytinyağı veya kendi sütünden sürüp açık birakmalisin. Sütyen takma mesela evde. Bol giyin. Geçmiş olsun canım

Kizlar ben dogum yaptim cuma aksami. Yogunluktan yazamadim. Cuma sabah kendi doktorumdan randevum vardi, açıklik 3cm olmus ve bebek son gunlerde hareketsiz kaldi dedigimden dolayi dogumu yapalim dedi. Saat 11de yatisim yapildi. Suni sanci verdiler 6saat boyunca 5cm olmustu acilma ve doktor suyumu patlatti. Sonradan bebegin kalp atislari dustu ve bir turlu dogum kanalina girmiodu bebek. Sonra apar topar sezeryana alindim saat 18:15de.
Cok istiodum normal dogum olsun diye ama nasip olmadi iyiki sezeryan oldun dedi doktor cunku kordonu hem bogazina hemde omzuna dolanmis ondan hareketsizmis ve sancidan asaga bile inmiyomus bebek. Melegim simdi yanimda onu koklayarak uyorum artik mis cennet kokulum.

Hayırlı olsun canım çok sevindim sağ salim kavuşmuşsunuz bebeğinle. Gözün aydın. Sağlık dilerim ikinize de

Mesaj Yazan arkadaşlar Allah razi olsun iyi dileklerini için. Evden çıkmak üzereyim. Heyecanlı gibiyim:) daha çok evdeki kız imi dusunuyorum. Bir buçuk yaş ında onu bırakıp gidicem:KK43:.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Amin canım sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah, kızın küçük ama daha kolay alışır kardeşe.. Kolaylıklar ve sağlık dilerim.

R r0s3n şimdiye kavuşmuş olmalısın. Bebeğine sağlıkla kavuşmanı dilerim, sorunsuz bi operasyon ve lohusalik dilerim. Bi de bol sütün olsun İnşallah. Bakanın varsa bol bol uyu ve su iç. Bebeğini yanında yatır o da süt yapar. Öpüyorum sizi

@Gizlifidan hayırlı olsun sağlık ve kolaylık dilerim bir de bol sütun olsun inşallah. 1hafta yat tatlım sadece tuvalete kalk. Çok yavaş hareketlerle. 1ay hiç eğilme. Bebeğini koynunda yanında uyut sütün artar. O senin kokunu karnından biliyor zaten. Bol su iç ve komposto tüket kabızlık yaşamamak için. Sevdiğin hayvan ürünlerini tuket süt için. Bende süt tavuk ve kıyma bol süt yapıyor.

Back
X