2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Memelerini açık birak hiçbirşey değmesin istiyosan yardımcı olarak göğüs kalkani alabilirsin. Zeytinyağı veya kendi sütünden sürüp açık birakmalisin. Sütyen takma mesela evde. Bol giyin. Geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim zaten mahremiyet kalmadı zeytinyağı sürüyorum krem kullanıyorum kendi sütümü sürüyorum bide sürekli emiyim istiyo mamada vermek istemiyorum napcaksam :(

Merhaba kizlar bizde 39+3olduk ama oglustan hala tik yok.hafif agrilarim var ama bilemiyorum.
Dogum yapan arkadaslar hayirli olsun Allah mutlu huzurlu omur nasip etsin.
benim icinde dua edin yanimda sadece esim var doguma gittiyimizdede hic kimseye soylemiycez.cok uzaktalar annemler onlar cok endiselenir diye duada isteyemiycem.bu arada ben azeri ama Almanyada yasiyorum .hepimizi kolay dogumlar insallah

Kızlar göğüs uçlarım çok kötü yara oldu 2 günde bugün çığlık attım ağladım
Kızım 1 saat boyunca emmek istiyor
Hangi kremi kullanayım ne yapayım acil yardım !!!!

Onuda deneyim bari çok teşekkürler :KK43:

Tek çaresi bu canın. Bolbol sür, emzireceğim vakit yıka ve karbonatlı su ile sil. Sonra tekrar sür..

Bir de mrv almıştı bulabilirsen earth mama angel nipple cream al. İlaç gihi o da..

Acısı fazla olana lansinoh falan hikaye..

Canım inşallah gönlünce olur.bana daha yeni dedi doktrm gelişimi geride diye.bu hafta tekrar gidip bakacgm bakalım son durumunu ogrencgm. Normal doğum için bi sıkıntı yok simdlk ama bende de belirti yok çok kısmet.h ersey iyi olur inşaallah

Aynen bende de belirti yok. Umarım her şey gonlumuzce olur. Bende perşembe giderim. Bakalım bizimki hala 36 da mi yoksa doktora sezeryan ihtimalini sorucam

Kızlar göğüs uçlarım çok kötü yara oldu 2 günde bugün çığlık attım ağladım
Kızım 1 saat boyunca emmek istiyor
Hangi kremi kullanayım ne yapayım acil yardım !!!!

Acil eczaneden garmastan al sür. Her seferin sür emzirmeden evvel meme uçlarını yıka.
Bulabilirsen de mrv nin aldığı earth mama angel nipple cream al..

Acil eczaneden garmastan al sür. Her seferin sür emzirmeden evvel meme uçlarını yıka.
Bulabilirsen de mrv nin aldığı earth mama angel nipple cream al..
Şimdi gönderdim eşimi alması için inşallah iyi gelir canım
Bide lansinoh bepanten de al dedim

Şansinoh vazelin gerçek yaraya faydası olmuuor maleaef:KK43:( geçecek bunlar da inş.. Garmastan iyi gelecek..
Eczacı lansinoh vermemiş zaten garmastan birde bepanten göndermiş
3 ünüde almana gerek yok
Garmastan ile bepanten alman yeterli demiş canım
Garmastan sürdüm bepanten ike karıştırmadım
2 saat kalsa iyi olur
Hemen etkisini gösterir mi
Bide bugün emzirmesem iyileşmesini beklesem olur mu

Eczacı lansinoh vermemiş zaten garmastan birde bepanten göndermiş
3 ünüde almana gerek yok
Garmastan ile bepanten alman yeterli demiş canım
Garmastan sürdüm bepanten ike karıştırmadım
2 saat kalsa iyi olur
Hemen etkisini gösterir mi
Bide bugün emzirmesem iyileşmesini beklesem olur mu

Emzir canım... Emzirdikçe de sertleşecek iyileşecek. Bebişin anne sütünü alsın.. Garmastan etki eder merak etme..

Merhaba kizlar bizde 39+3olduk ama oglustan hala tik yok.hafif agrilarim var ama bilemiyorum.
Dogum yapan arkadaslar hayirli olsun Allah mutlu huzurlu omur nasip etsin.
benim icinde dua edin yanimda sadece esim var doguma gittiyimizdede hic kimseye soylemiycez.cok uzaktalar annemler onlar cok endiselenir diye duada isteyemiycem.bu arada ben azeri ama Almanyada yasiyorum .hepimizi kolay dogumlar insallah

nst de hiç sancın çıkmıyuor mu, ben 38 im bugun, nst sancı çıktı açılma yokmuş gerçi

Tek çaresi bu canın. Bolbol sür, emzireceğim vakit yıka ve karbonatlı su ile sil. Sonra tekrar sür..

Bir de mrv almıştı bulabilirsen earth mama angel nipple cream al. İlaç gihi o da..

Acısı fazla olana lansinoh falan hikaye..
Aynen krem filan fayda etmiyo sağıyorum biraz emerken canm çıkıyo düzelene kadr sağcam sonra emmeye devam ederiz

Kızlar bildirmleri gördüm ama tek tek etiket alıntı yapamadım. Hakkınızı helal edin. Sabah 8 15te bebeğim doğdu.İkimiz de çok iyiyiz. Spinal sezeyan oldum. Doğunca o ağladıkça ben ağladım çok duygusal bir an :KK43: anestezi etkisi geçince ağrım başladı. Ağrı kesici vuruldu gayet iyiyim. Bir de bezimi değiştirirken sağa sola yatırıyorlar o an çok canım acıdı :/ onun dışında her şey iyi. Emzirmekle uğraşıyoruz. Göğüs ucu çıkarıcı aldım işe yarıyor daha iyi tutuyor. İki cuk cuk sonra uyuyor hemen. Şu an sütüm gelmedi ama göğüs ucu çıkarıcıyla çekince sarı kolostrum geliyor biraz. Sütüm ne zaman gelir bilmiyorum. Acaba pompa kullansam mı?
Cnm hyrli olsn bebisin.
Hastanede yrdimci olmadilarmi sut icin
Bnm agriya gunluk 5 brfak kahve iyi gldi bgn 1 .Hfta oldu belim agriyo sadece rabbim kolylk versn

Mouse Mouse al bendende o kadar sürekli emiyim diyo kendi bırakıyo spnra yine aranmaya başlıyo şükür sütümde var yetmiyo diycem ama benm kızımda dil altı bağı var ondan mı oluyo acaba uygulayıp fayda gördüğün bişey olursa banada haber ver nolur çok kötüyüm bende :(

oltu1 oltu1 cnm gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin. Biz de gün sayıyoruz artık. Gelmeye niyeti yok gibi. Gayet iyi hisediyorum kendimi. İnşallah ben de sağlıklı bir şekilde bebeğime kavuşurum.

Mouse Mouse al bendende o kadar sürekli emiyim diyo kendi bırakıyo spnra yine aranmaya başlıyo şükür sütümde var yetmiyo diycem ama benm kızımda dil altı bağı var ondan mı oluyo acaba uygulayıp fayda gördüğün bişey olursa banada haber ver nolur çok kötüyüm bende :KK43:
Dil altı bağı varsa uzun süre memede kalsa da yeterince çekemiyor olabilir canım. onu bi göster sen

Ooo masallah yaw 4 kilo de sen ona ay inanamiyorum :KK45: ay masallah :KK45:

Metin bey ameliyat biter bitmez gelmisti cnm ama bnm ailem de cagirmis olabilir cunku hediye verdiler

Ya ben bebegi ameliyatta yanima getirdiklerinde aglayamadim boynuma kadar uyusmustum aglama refkeksi yapamadim yani bir de ameliyat boyunca cilginlae gibi istifra ettim cocugumun ustune bile kustum dusun artik

Seninki rahat gecti sanirim?

Foto cektirdin mi? :) ben hemen cercevelettim ameliyathanedeki pozumuzu
Yok canım kapalı olduğun için ameliyathanede çektirmedim. Benim rahat geçti çok şükür. Ben rahattım yani. Soru sorup durdum napıyorlar kestiler mi ne zaman çıkacak vs vs :):) yeterince aç mı değildin acaba mide bulantısı yaptı?
Ayy bide sonda çıkınca beze mi çişimi yapcam :/

Back
X