2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    323
E tabi tam bitti derken yeniden başlamak zorlama mı insanı :) Ben evde tekrar bir bebek düşünemiyorum bile. Hatta eşime bir gün üçüncü lafı geçtiğinde küçük olan bezi bırakmadan yapacaksak yapalım elim boktan çıkınca daha da doğurmam ben demiştim :)) ki üçüncüye hiç ciddi anlamda niyetlenmedik. Niyetlenemedik, kızım sağolsun :) Oğlum ne kadar kolay bir bebekse kızım o kadar zordu bana göre :)

Kardeşlik bağı açısından aslında sorun yok. Yaşları yakın olunca haliyle doğal bir rekabette büyüyorlar. Her ne kadar biz anne baba olarak bunu minimize etmeye çalışsak da doğaya karşı gelemiyorsun.

Karakter olarak inanılmaz farklı çocuklar. Kızım aşırı girişkenliği, sosyalliği, konuşkanlığı ile beni zorlarken oğlum çekingen, içe dönük, kuralcı ve kaygılı haliyle beni zorluyor. Kızım bütün sahne sanatlarına ilgi duyup parlamak isterken, oğlum tamamen kodlama üzerine gidiyor. Yani evin içinde tamamen iki farklı çocuğu dengelemeye çalışıyorum. Ama azimliyim, başaracağım :)
Masallah ikisine de🍀 ya sen kesin kapatiyorum cocuk defterini diyordun ya bak 3.dusunulmus hemde 2 tane varken👏👏 aslinda bebekken oglun cok kolayda degildi diye hatirliyorum canim...ne bebekler var varligi yoklugu belli degil ... Dengeyi buldugunu dusunuyorum diyorsan daha ne olsun... Arasi yakin kardeslerin en zorlayan yonu bu!

Evet her sey oturmusken hoppp bebek zor oldu. Ama planliydi. Bebegim olsun hissiyati ile geldi oglum. Yani yeniden gebe kalmak, dogurmak ve emzirmek ..istedim bunlari... Onu istedigimiz icin geldi aramiza 🤗 Ilk 3 ay cok zordu ama kizim kadar degil. Simdi daha iyi cok sukur.

Kızıma gelince ustun zekaymis gercekten de, bebekken doktoru demisti, bu huzurluk ondan diye... Hakli cikti. Ona yetismeye calisiyoruz. Bi o kadar da sosyal ve kızın gibi sanata ilgili ... Hikaye yaziyor, siir yaziyor... Bakalim nerelere gidecegiz onunla 🤷🏻‍♀️

Sen kariyerini cok onemsiyordun. Cocuklarla neler yaptin 🙂 Ben doktora tez asamasindayim, bitmek uzere. Universiteye gectim 🙂
 
X