- 9 Haziran 2015
- 299
- 372
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #5.241
slm arkadaşlar bende inşaallah haziran annesi olacam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın,günaydın kızlar nasılsınız?
dünden beri kasık ağrım var ara ara batma oluyor normal mi ki bu zamanda sizce?
dün evi temizledim yoruldum biraz geceden beri hafif de olsa ağrım var doktora gitmelimiyim?
Profil fotondaki bebiş çookk tatlııııı:)slm arkadaşlar bende inşaallah haziran annesi olacam
slm arkadaşlar bende inşaallah haziran annesi olacam
tuvalet sıkıntım yok gibi bu aralar hergün olmasada 2 günde bir çıkıyorum.sanırım yorgunluktan oldu kaç gündür süpürge bile tutmadım eve dün misafirimin geliceğini öğrendim o yüzden mecbur kaldım daha da bitmedi bugün süpürge ve toz işi kaldı yavaş yavaş zorlamadan yapayım onları da.sonra kıpırdamam artık.Günaydın,
Benim doktorum ağrı olduğunda tuvalete çıkıp çıkamadığımı sormuştu eğer yorulduysan da olur demişti. Yani kabızlıktan ve yorgunluktan olabilirmiş. Ama kanama yoksa sorun yok der. Çok yorulduysan bütün dinlen. Temizlik memizlik yapma canım boşver. Yorma kendini.
Tesekkur ederim cnmhoşgeldin canım hayırlı olsun...
hoşgeldin canım. kac haftalıksınslm arkadaşlar bende inşaallah haziran annesi olacam
hoş bulduk cnm daha yeni cuma günü tekrar kan verecem artışına bakacak doktorhoşgeldin canım. kac haftalıksın
Gunaydn cnm bndede ara ara oldu ama tam 2.adet donemim benim oyuzden olabliomus seninde donemin yakinsa vucut o sekilde gecistiriyogünaydın kızlar nasılsınız?
dünden beri kasık ağrım var ara ara batma oluyor normal mi ki bu zamanda sizce?
dün evi temizledim yoruldum biraz geceden beri hafif de olsa ağrım var doktora gitmelimiyim?
benimde çok yoğundu geçtiğimiz hafta kusmayla birlikte bulantı mahvetti bu hafta daha iyiyim kusma tamamen kesildi mide bulantım çok acıkmadığım sürece olmuyor.kızlar 8 haftalık hamileyim.2haftadır bulantılarım çoktu özelliklede sabahları kafamı kaldıramıyordum ama dün akşamdan beri hiç bir şeyim yok bianda bulantıdan eser kalmadı. bir sorun yoktur değilmi böyle olananız varmı aranızda lütfen cevap verin![]()
yok canım adet dönemimi epey geçtim ben çok hareketten oldu galibaGunaydn cnm bndede ara ara oldu ama tam 2.adet donemim benim oyuzden olabliomus seninde donemin yakinsa vucut o sekilde gecistiriyo![]()
Gunumuz ayni gozuknce ole sandm cnm benm 28agustos sat ilk aylarda o gunlerde olur dedi dr ozaman dinlendgnde yastik koy ayagnin altina cokta yorma kendini otura otura yap birden bitsin diye hizli yapma bende tezcanliym bu gebelik kaplumbagaya cevrdi bizi:))yok canım adet dönemimi epey geçtim ben çok hareketten oldu galiba![]()
benimde çok yoğundu geçtiğimiz hafta kusmayla birlikte bulantı mahvetti bu hafta daha iyiyim kusma tamamen kesildi mide bulantım çok acıkmadığım sürece olmuyor.
benim döngüm 26 günde birdi canım o yüzden fark ediyordurGunumuz ayni gozuknce ole sandm cnm benm 28agustos sat ilk aylarda o gunlerde olur dedi dr ozaman dinlendgnde yastik koy ayagnin altina cokta yorma kendini otura otura yap birden bitsin diye hizli yapma bende tezcanliym bu gebelik kaplumbagaya cevrdi bizi:))
Hosgeldin canim inşallah guzelce katlanir hcg sat kac bende daha yeniyim bugün 5 haftalik olduk sat 23 eylül cuma kontrolum var inşallah guzel haberle donerizhoş bulduk cnm daha yeni cuma günü tekrar kan verecem artışına bakacak doktor
inşallah canım güzel haberler alırsın benimde değerim yükselir. sat 21 eylülHosgeldin canim inşallah guzelce katlanir hcg sat kac bende daha yeniyim bugün 5 haftalik olduk sat 23 eylül cuma kontrolum var inşallah guzel haberle doneriz
Bana yakin olan biri geldi şükürinşallah canım güzel haberler alırsın benimde değerim yükselir. sat 21 eylül