• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İnşallah tez zamanda kalırım canım bunun için 2 sene bekledim sebepsiz hamile kalamıyordum. İnşallah bundan sonra da sebepsiz düşükler yaşamam ya çok korkuyorum
canım ben düşük yapacağımı öğrendiğimde doktordan, hemen ağlamaya başladım, doktorum çok rahatlattı beni,daha yaşın çok genç, tekrar anne olacaksın, hamile olduğunu öğrenince bu durumunu hatırlatıcam sana demişti , ve öyle oldu da meraklanma :)

İnşallah tez zamanda kalırım canım bunun için 2 sene bekledim sebepsiz hamile kalamıyordum. İnşallah bundan sonra da sebepsiz düşükler yaşamam ya çok korkuyorum
Canım çok üzüldüm ya senin için inşallah bişey yoktur Allahtan ümit kesilmez. Herşeyin hayırlısı olsun. Follik asit iciyormuydun hamilelik öncesinde veya şimdi

@yasmin5846 canım geçmiş olsun herşeyin hayirlisi inşallah bende boş gebelik geçirdim okadar asilama tutmamisti ve kendilimden Hamile kalmıştım seni benden başka kimse anlayamaz insllah herşeyin hayırlsı olsun Allahım sana bagislasin canım dualarım seninle ..

@yasmin5846 bende okudum canım. Allah herşeyin hayırlısını versin. Kolay değil inşallah düşmez iyi düşün iyi olsun. Herşey Allahtan üzülmemek elde değil tabi. yat sürekli kalkma hiç.

Ben ayın üçünde gitcem ayy heycanlandım inşallah keseyide görür kalp atışınıda duyarım tam zamanındamı gidiyorm acaba ☺️
Bende 5inde canım bana yaz İnşallah benden önce gidiyorsun sen,hiçbir belirtim yok ne bulanti ne göğüsler sis nede sık idrara çıkma, ben tüp bebekle kaldım hamile 5+4 deyim.. hayırlı olsun cnm

Bende 5inde canım bana yaz İnşallah benden önce gidiyorsun sen,hiçbir belirtim yok ne bulanti ne göğüsler sis nede sık idrara çıkma, ben tüp bebekle kaldım hamile 5+4 deyim.. hayırlı olsun cnm

Benim sadece bulantım yok göğüsler şiş sık idrar arada kasık ağrısı oda rahim genişlemesiymiş herhalde bakalım hayırlı haberlerle gelirim inşallah seninde her şey yollunda gitsin ikimizde aynı gün bebişimize kavuşalım :anneadayı::nazar:

Evet ya hele aksamlari ama normalms yattigmde anliorm boyle tepecik gbi siskinlik olustu sagda sanrm orda bi aktivite yapio:)
Kızlar bi sorum olacak size. Ben 6 haftaayim kan pıhtılaşma si testi yaptım ama sonuç pazartesi çıkacak daha önce bir dusugum var. Şimdi aspirin progestan kullniyorum. Ama kan pıhtılaşma si varsa iğne olmak gerekiyor ya ben şimdi panik oldum ya varsa ben de iğneyle pazartesi başlarsa 7. Hafta falan oliyor geç kalmış olur muyum sorun olur mu çok korkuyorum tedirginim dua ediyorum sürekli. Lütfen bilgisi oolanlar cevap verebilir mi. İğneyle şimdi başlasam diyorum ama ya yok pıhtılaşma o zman ne olir

Kızlar bi sorum olacak size. Ben 6 haftaayim kan pıhtılaşma si testi yaptım ama sonuç pazartesi çıkacak daha önce bir dusugum var. Şimdi aspirin progestan kullniyorum. Ama kan pıhtılaşma si varsa iğne olmak gerekiyor ya ben şimdi panik oldum ya varsa ben de iğneyle pazartesi başlarsa 7. Hafta falan oliyor geç kalmış olur muyum sorun olur mu çok korkuyorum tedirginim dua ediyorum sürekli. Lütfen bilgisi oolanlar cevap verebilir mi. İğneyle şimdi başlasam diyorum ama ya yok pıhtılaşma o zman ne olir

Bende de benzer bir.sorun var tahliller 1ayda cikacak henuz igneye corqspine bile baslamadi dr.

Gec olsa idi dr un basla derdi . Hafta olarak da cok gec degil bence

Zahidem bu belirtiler icin cok erken daha , az sabir insallah ikiz hamile olursun da sayfada bana arkadas gelir :)

Sağol cn
Bende de benzer bir.sorun var tahliller 1ayda cikacak henuz igneye corqspine bile baslamadi dr.

Gec olsa idi dr un basla derdi . Hafta olarak da cok gec degil bence
İnşaallah geç değildir inşallah yoktur bir sorun. İnsan zor bulunca çok korkuyor rabbim hepsini korusun bizlere bagislasin kucağıma almayi nasip etsin. Herkese dua ediyorum çok zor çünkü. Sen neden aspirin almiyorsun

Back
X