2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Höst dedim kendi kendime :) çok pahalı ya bu kadar paraya napıyorlar? Anlayamadım :)
Ben de onu anlamadım. Ben doğuruyorum. Bence bu paraya benim yerime onlar doğurmalı :KK45:
Her hastanede olan şeyler; 1 gece kalış, anne ve bebek bakımı, bebeğin ilk muayeneleri, emzirme danışmanlığı. Ekstra bir tek kuaför hizmeti ve anne babaya yemek var. 990 TL daha verirsen bu defa oda süslemesi, doğum fotoğrafçısı hepsi geliyor.

Merabalar:KK24:
Şu an geçmişe bakma imkanım yok eve gidince bakacaģım inş muayeneden geliyoruz hemen yazayım dedim

31+5 iken gittiğimizde yavrum 2.058 gr cıkmıştı bugün 35+1 iz 2.608 gr dedi doktor:KK68:

Birdahaki randevumuz 37+1 iken olacak nst ye gireceğim o gün

Sezaryen olacağım kesinleşti, ben hastalarıma 5-6 kere sezaryen uyguluyorum, güzel ameliyat yapıyorum merak etme dedi (ben çok çocuk istiyorum ya:KK48:)

her şeyin hayırlısı olsun kalpte aritmi ve gözlerde 16 ve 18 derece miyop oldugu için kör olma riskini nasıl göze alalım diyor doktor, gözüne bir şey olursa bebeğine nasıl bakacaksın diyor epidural normal olmaz mı dedim ona da olmaz dedi

Doğum tarihi henüz belli değil daha acele etmiyor doktor tarih vermek için

Şu anda doğsa bebeğin yaşar dedi:KK68:

Verniks tabakası kalması için bebek doğduğnda yıkanmasa olur mu dedim hemşirelere söyleriz yıkamazlar dedi

Kordon bağı hemen kesilmemeli diyorlar ne diyorsunuz dedim hemen kesmiyorum ben dedi

Kordon kanını saklıyolarmış dedim onu gerekli görmedi

Bu arada bebeğim de zaten doğum pozisyonu almamış halen daha makat gelişli annem sezaryen olacak diye zahmet etmiyor sanırım:KK48::KK48::KK48:

Ama yavrum ultrasonda bize iki uc kere gülümsedi annem ve eşim öldü bitti görmeniz lazın ztn videoya aliyordu eşim ya o kadar şeker ki resmen gülümsüyordu, bir de esnedi kocaman:KK68:

@GlnU @Yazkadini
Çok şükür herşey yolundaymış maşallah sevindim canım:nazar:gülümsemiş bi de yerim yaa:KK36:

Zaten iri bi bebek bekleniyordu ama bu kadar olmasina da saskinim yani oyle bsy de yemiyorm gunluk yedigim yedi hurma var duzenliolarak.. ewet dordun uzeri olursa die demekki riske atmak istemio doktr leke gelince hemen gel demesi onun icin galiba hayirlisi bekliom bakalm hareketlerini takip et demisti
Ay masallah minik bir tosun olmuş tam yemelik. Valla bizde heycanlanioz sizden bole haberler gelince. Canım normal normal bi avaz da dogsun inşallah kuzucuk
Sancı hissetmemen çok iyi bence

Ay masallah minik bir tosun olmuş tam yemelik. Valla bizde heycanlanioz sizden bole haberler gelince. Canım normal normal bi avaz da dogsun inşallah kuzucuk
Sancı hissetmemen çok iyi bence
Ayy ewet minik bi tosun bakalm nasil gelecek ;) bence heyecanlanmakta haklisin dun bnde zeyzeye heyecan yapmistm bugun kendim ayni durumdayim hayirlisi hepimiz icin

Ben de onu anlamadım. Ben doğuruyorum. Bence bu paraya benim yerime onlar doğurmalı :KK45:
Her hastanede olan şeyler; 1 gece kalış, anne ve bebek bakımı, bebeğin ilk muayeneleri, emzirme danışmanlığı. Ekstra bir tek kuaför hizmeti ve anne babaya yemek var. 990 TL daha verirsen bu defa oda süslemesi, doğum fotoğrafçısı hepsi geliyor.
O nasıl fiyatlar ya kullandıkları hersey altın felan heralde. Yazık günah ya. Orda doğum yapmayacak sin dimi canım. Ben doguma vericem paradan kısıp bebeğim için Kurban kesmeye ve Mevlüt yapmaya karar verdim. Insallah Rabbim yapmayı nasip eyler.

Kuaför süpermiş işte

• Beğen
Reactions: 9ay
Kızlar ben de NST'den çıktım, sancı yok henüz. Her şey yolunda görünüyor çok şükür :nazar:
Bu arada Atakent Acıbadem'den doğum fiyatlarını öğrendik. Normal doğum 12.600, epiduralli 15.000
Aşırı pahalı değil mi?
O nasil bi dogum parasidir yaa :/ bebise altın külçe falan mi takiyorlar ki ☺ bence cok cok cok fazlaaa bi dogum icin aonucta butun seyi biz cekiyoruz

Kizlaaaar bnde kontrolden ciktim simdi nst de sanci cikti 180de ama bn hissetmedim doktr sezaryen gunu vermeyim leken oldugunda direk geliosun sancinin cogalmasini bekleme dedi duzenli bi sanciymis acilma az daha dedi galiba sezaryen olmicam ama bebek suan3700 kilosu cikio 200grm asagi olabilir ama dedi ultrasona gore.. ayy hadi hayirlisi bakalm heyecan yaptm sen ne yaptin ne durumdasin??
Ayyy sizi böyle gördükçe duydukça hem heyecanlanıyorm hem duygusala bağlıyorum :)
Yakın olsaydık da bebişşli bebişli bi görüşseydik ne iyi olurdu :)

Kizlaaaar bnde kontrolden ciktim simdi nst de sanci cikti 180de ama bn hissetmedim doktr sezaryen gunu vermeyim leken oldugunda direk geliosun sancinin cogalmasini bekleme dedi duzenli bi sanciymis acilma az daha dedi galiba sezaryen olmicam ama bebek suan3700 kilosu cikio 200grm asagi olabilir ama dedi ultrasona gore.. ayy hadi hayirlisi bakalm heyecan yaptm zeyzey3428 zeyzey3428 sen ne yaptin ne durumdasin??
Ayy bi bebiş daha mı geliyor ;)

Kizlaaaar bnde kontrolden ciktim simdi nst de sanci cikti 180de ama bn hissetmedim doktr sezaryen gunu vermeyim leken oldugunda direk geliosun sancinin cogalmasini bekleme dedi duzenli bi sanciymis acilma az daha dedi galiba sezaryen olmicam ama bebek suan3700 kilosu cikio 200grm asagi olabilir ama dedi ultrasona gore.. ayy hadi hayirlisi bakalm heyecan yaptm zeyzey3428 zeyzey3428 sen ne yaptin ne durumdasin??
Masallah kocaman olms snnki rabbm tez zamanda kurtarsn snde bnm gibisin
Bnmde acilma ilerliyo ama yatis yapacak kdr olmamis sanci devam ama his yok persembe gene gtcem

Burda herkesi bir heyecan sarmış ben de heyecanlandım şimdi :rolleyes:gerçi tarih olarak en son ben ve @GlnU görünüyoruz ama belli olmaz:)

Kizlaar bugun acayip bi bel agrim var. Karnimda kasiklarimda bisey yok ama. Doktora sormaya cekindim normal derse diye. Sizinde oluyor mu? Bide rahim agzi kisaligim vardi ondan korkuyorum acaba aciliyor mu diye.

Kızlar ben de NST'den çıktım, sancı yok henüz. Her şey yolunda görünüyor çok şükür :nazar:
Bu arada Atakent Acıbadem'den doğum fiyatlarını öğrendik. Normal doğum 12.600, epiduralli 15.000
Aşırı pahalı değil mi?
Canım sağlık sigortan yoksa bence aşırı Pahalı... Acıbadem hemde Atakent , o muhit için normal bir rakam aslında :))

Masallah kocaman olms snnki rabbm tez zamanda kurtarsn snde bnm gibisin
Bnmde acilma ilerliyo ama yatis yapacak kdr olmamis sanci devam ama his yok persembe gene gtcem
Ewet benm de sanci devamli ama bnde hissetmiyorum eve geldigimde de belimde hafif agrilar olustu kasıklarima dogru ilerleyen sende varmi bel agrisi?

Back
X