- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #41.801
Canım merhaba öncelikle hayırlı olsun doğumun ben bunları yapmaya dayanamıyorum sezeryan sonrası doğru düzgün olamadım sonrada hiç uyumadım desem yeridir senin sütün sağında ne kadar geliyor doktor bana sağma dddi ben dün sağmadım ama mamaymışsın 30 ü geçme şimdilik dddi emiyor emiyor ama yok dün geldi sütüm sağmadım ağzında üç saat emdi hala ağlıyor mama vermeyin duioylar dayanamadım verdim ne yapayım sağmayada halim kalmamıştı bugün sağdım 40 ml geldi benimde sen kaç saate bir mama veriyosun nasıl sağıyosun
Niye sagma diyorlar ben onu anlamiyorum neden sagmamamiz gerekiyor? Hangi anne emzirirken sut gelmedigi icin acliktan aglayan bebegine dayanabilir?
Sagol cnm senin de hayirli olsun ben de sezaryen oldum bir hafta olacak yarin ee ilk 3 4 gun hic hic sutum yoktu napayim bol bol mama icti cocuk :)
Bana da kendi doktorum, cocuk doktoru, hemsireler, baska muayeneye gelen dr lar hep mama ver aman sarilik olmasin dediler ama emzirme cabasindan vazgecme dediler
Sagdigimda iki gogsumden toplam 60 ml civari sut geliyor cnm
Ben 3-4 saatte bir emzirerek sut(kac ml cikiyor bilmiyorum) + sagdigim sut(biberonla-60ml) + mama(biberonla-bazen 20 bazen 30 bazen 50ml iciyo doyana kadar) veriyorum
Mama dedigim de bebek sutu