2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Gunde 2 kere fln anca sagiyorum cnm ya her sagdigimda bitiyor sut kalmiyor gelmiyor yani anca 2 kere fln sagabiliyorum

Evet ilk basta sarilik olmamasi icin mecbur kaliyoruz diger yontemlere napalim..

Benimki emerken ya cok sinirleniyor sut gelmiyor diye ya da uyuyor ortasini bulamadik:)
Benim ki hiç uyumuyorlar sağdığımds 20 30 cc geliyor saat önce 50 geldi şimdi 30 grldi tam doymadı mama verdim hem sağım yapmıyorum hem emiyor hem sağım çok acıyor bi tarafı emiyor diğer tarafa alınca makine iyi takıyorum donra tekrar öbür tarafa alıp emdiğine takıyorum ama toplam on on beş dk dsha az hemen geliyor ağzına neden gitmiyor onu anlamıyorm iki saate bi çok yorucu

PembeLokum PembeLokum emzirmek için istemiyorum canım aslında, meme ucum tam tersi büyük, emzirdikten sonra rahatlaması için hava alması için istemiştim, o zaman o ürün başka ürün oluyor galiba di mi. Galiba zeyzey3428 zeyzey3428 yazmıştı:KK64:
Cnm gcmi kaldim yazmakta blmiyrm ama avent gogus kalkani kullaniyrm ben emzirdkten snra hava almasini ve bi yere dgmesini engelliyo

Kızlar 40. Haftanın bitmesine 8 gun kaldı ben simdi 40. Hafta ya kadar doğurmazsam ne olacak ? Devlet hastaneleri kaçıncı Hafta ya kadar bekliyor ?

Benim ki hiç uyumuyorlar sağdığımds 20 30 cc geliyor saat önce 50 geldi şimdi 30 grldi tam doymadı mama verdim hem sağım yapmıyorum hem emiyor hem sağım çok acıyor bi tarafı emiyor diğer tarafa alınca makine iyi takıyorum donra tekrar öbür tarafa alıp emdiğine takıyorum ama toplam on on beş dk dsha az hemen geliyor ağzına neden gitmiyor onu anlamıyorm iki saate bi çok yorucu

Bnmki de uyanmak bilmiyor yahu

Keske hepimiz sorunsuz emzirebilsek :(
Emzirdikce artacakmis sut bi basarabilirsek

Sağıp biberonla mı veriyorsun sütün az diye mi için rahat etsin diye mi mamaya devam ediyorsun? Bakalım benim nasıl olacak yaa :KK15: çantana şunu mutlaka koy diyeceğin bir şey var mı?

Bebis doymuyo ellerini agzina sokuyo ellerini yiyo o yuzden emzirmeye gucum kalmayinca sagip biberonla veriyorum ama burakmak lazim tamamen emzirmeye gecmem lzm

Lansinoh gogus ucu cikarici lzm olabilir bna ck lzm oldu olmaya dvm ediyor images (57).webp

Gogus kalkani ve koruyucu lzm oluyor

Depend hasta bezi iyi oluyor

Atlet cok lzm cok terliyosun

Bn patik giydim ayaklarim usuyodu

Tarak toka al sacin icin:)) ayna al:)

Kagit havlu alabilirsin bas ucunda dursun diye

Devlet 41i de bekletiyordur canım ama özeller bekletmiyor en fazla 3gün. 40+3 e kadar :KK43: :KK43:

Ben 1 hafta daha beklemek istemiyorum hatta 8 gun nasıl geçecek diye de artik kafayı siyircam. Doğsun artik. Ne nişan ne su nede sancı. Kasılmalarım var ama bazen şiddetli bazen hafif düzensiz. Artik sinirlerim bozuluyor. Ailedeki herkes umudu kesti doğurmayacak gözüyle bakıyor. Yeter artik ya :(

Bebis doymuyo ellerini agzina sokuyo ellerini yiyo o yuzden emzirmeye gucum kalmayinca sagip biberonla veriyorum ama burakmak lazim tamamen emzirmeye gecmem lzm

Lansinoh gogus ucu cikarici lzm olabilir bna ck lzm oldu olmaya dvm ediyor Eki Görüntüle 1845838

Gogus kalkani ve koruyucu lzm oluyor

Depend hasta bezi iyi oluyor

Atlet cok lzm cok terliyosun

Bn patik giydim ayaklarim usuyodu

Tarak toka al sacin icin:)) ayna al:)

Kagit havlu alabilirsin bas ucunda dursun diye
Kaç dk emziriyorsun canımm

Kızlar , birşey soracağım siZlere ... Benim sol meme ucumun kenarında 3 tane minik minik meme ucundan aynı renk birşey çıkmış , atletim değdikçe acıyor , kendiliğinden düşer mi ? Sizlerde böyle birşey çıktı mı ? Koparsam mı ki

Arkadaslar basarili bir emzirme dönemi geçirdik. Çok şükür sarılık 6.6 olarak atlattik.bu yok denecek kadardı. Hiç mama vermedik?sakin yılmayın bol bol emzirin sütünuz artsın. Göğüs ucuna tüm kremler hikaye,asıl ilaç zeytin yağı. Sürekli yağladim o yüzden çok rahatsız etmedi.bol emzirme li sağlıklı günler diliyorum :)

Kızlar , birşey soracağım siZlere ... Benim sol meme ucumun kenarında 3 tane minik minik meme ucundan aynı renk birşey çıkmış , atletim değdikçe acıyor , kendiliğinden düşer mi ? Sizlerde böyle birşey çıktı mı ? Koparsam mı ki

Bence koparma. Kendi düşer veya kaynar. Koparirsan kopardığn noktalarda renk ve işlev farkı olur. O bölge sütun kalitesinde önemli diye biliyorum

Belki aklindadır ama yine söyleyim erkeğin sperm sivisindaki bi madde rahmin açılmasını kolaylaştırıyormuş.
sağol canım duymuştum daha önce ama kızım kanala girmedi yüzünü dönüp pozisyon falan da almadı doğum başlarsa bu şekilde de sezeryana gidebilir o yüzden tetiklemeye korkuyorum. iki ucu keskin bıçak anlayacağın kurbanlık koyun gibi kendiliğinden dönmesini ve olmasını bekliyorum yani:dua:

Back
X