2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
tam ben de seni ve Sunny-day Sunny-day i düşünüyordum sesleri kesildi diye. hadi gözün aydın hayırlı olsun
Kizlar ben dogum yaptim cuma aksami. Yogunluktan yazamadim. Cuma sabah kendi doktorumdan randevum vardi, açıklik 3cm olmus ve bebek son gunlerde hareketsiz kaldi dedigimden dolayi dogumu yapalim dedi. Saat 11de yatisim yapildi. Suni sanci verdiler 6saat boyunca 5cm olmustu acilma ve doktor suyumu patlatti. Sonradan bebegin kalp atislari dustu ve bir turlu dogum kanalina girmiodu bebek. Sonra apar topar sezeryana alindim saat 18:15de.
Cok istiodum normal dogum olsun diye ama nasip olmadi iyiki sezeryan oldun dedi doktor cunku kordonu hem bogazina hemde omzuna dolanmis ondan hareketsizmis ve sancidan asaga bile inmiyomus bebek. Melegim simdi yanimda onu koklayarak uyorum artik mis cennet kokulum.

Kizlar ben dogum yaptim cuma aksami. Yogunluktan yazamadim. Cuma sabah kendi doktorumdan randevum vardi, açıklik 3cm olmus ve bebek son gunlerde hareketsiz kaldi dedigimden dolayi dogumu yapalim dedi. Saat 11de yatisim yapildi. Suni sanci verdiler 6saat boyunca 5cm olmustu acilma ve doktor suyumu patlatti. Sonradan bebegin kalp atislari dustu ve bir turlu dogum kanalina girmiodu bebek. Sonra apar topar sezeryana alindim saat 18:15de.
Cok istiodum normal dogum olsun diye ama nasip olmadi iyiki sezeryan oldun dedi doktor cunku kordonu hem bogazina hemde omzuna dolanmis ondan hareketsizmis ve sancidan asaga bile inmiyomus bebek. Melegim simdi yanimda onu koklayarak uyorum artik mis cennet kokulum.
gözün aydın canım hayırlısı böyle imiş demek ki.

Hayırlı olsun canım , ne bereketli hafta oldu , darısı Başımıza inşaallah :)

Çok iti anlıyorum beni gören herkes aa doğmadı mı daha noldu ay suni sancı vermesin ay bekle yok yok bekleme gir sezeryana aman erkek geç gelir yoksa sen mi sezeryan istiyorsun yok cocugu almayın onun daha vakti değil KAFAM ŞİLTİ SİNŞR SİSTEMİN BOZULDU SİZE NE TEYZELER SİZE NEEE!!! Çok bunaldım

Al benden de o kadar herkes bebek bekliyor gözünü açmış ama bizim kiz da tik yok. Benim de sinirlerim bozuluyor. Ablam 37 haftalık doğum yaptı geçen ay. Ben yarin 39+0 olcam tik yok. Beklemek istemiyorum artik ciddi anlamda bunaldim. Elimde bebeğim ile eve dönmek istiyorummmm :(

Kızlarr göğüs ucum çok fena yarıldı napcam yaa yardım edin :KK43: napmalıyım çocuk acıkacak diye ödüm kopuyo mama vermiyorum ama canm çok acıyo

Meme kalkanı aldın mı? Lansinoh krem sürüp kaljan koyarak toparladım ben. Bir de yara bebek memeyi doğru kavramadığı için oluyor. Doğru kavrama pozisyonlarını araştır. Doğru tutunca daha az acıyor.

Kızlar ben doğum yaptımm
Spinal sezaryen oldum
Korkum dışında çok rahat bi ameliyattı
Şimdi avuç içi kadar kafası olan kızımız ile günlerimizi geçiriyoruz
Ve ben kızıma aşık oldum :)

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah kızını. Darısı bizim başımıza olsun :) bende kızıma aşık olmak istiyorummmm :)

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallah. Darısı bizlere artik :)

Merhaba kizlar. Bende 9 haziranda 39+4 de ogluma kavustum. Carsamba gunu kontrolume gitmistim, bebegim 4200 olmustu ve gununu beklersek daha kilo alacagi icin doktorum ertesi gune suni sanciyla normal dogum icin gun verdi. Persembe sabah 7 de yatis yapildi, suni sanci verildi sancılarım yuksek cikmasina rağmen ben hissetmiyordum. Saatlerce bekledik kasilmam vardi ve bunu dusuremediler. Bebek de kanala inemedi. Kalp atislari yavaslayinca sezeryana alindim. Genel anestezi ile ogluma sag salim kavustum sukurler olsun. Suan koynumda sizlere yazıyoruz. Herkese iyigeceler:)

Çok iti anlıyorum beni gören herkes aa doğmadı mı daha noldu ay suni sancı vermesin ay bekle yok yok bekleme gir sezeryana aman erkek geç gelir yoksa sen mi sezeryan istiyorsun yok cocugu almayın onun daha vakti değil KAFAM ŞİLTİ SİNŞR SİSTEMİN BOZULDU SİZE NE TEYZELER SİZE NEEE!!! Çok bunaldım
Hepimizde aynı şeyler :rolleyes: ben de deli olurdum teyzelere

Sllah o teyzeleri.menapozda hamile bıraksın da görsünler bu çok bilmişliği

Al benden de o kadar herkes bebek bekliyor gözünü açmış ama bizim kiz da tik yok. Benim de sinirlerim bozuluyor. Ablam 37 haftalık doğum yaptı geçen ay. Ben yarin 39+0 olcam tik yok. Beklemek istemiyorum artik ciddi anlamda bunaldim. Elimde bebeğim ile eve dönmek istiyorummmm :KK43:
Canım aslında senin zamanın var bebek büyür hem 3-5gün daha. Sabret bende sabah drdayım bakalım ne dicek hafif kahvaltı yap gel dedi seseryana alırsa istemiyorum :( inş kendiliğinden gelir ah ah

Merhaba kizlar. Bende 9 haziranda 39+4 de ogluma kavustum. Carsamba gunu kontrolume gitmistim, bebegim 4200 olmustu ve gununu beklersek daha kilo alacagi icin doktorum ertesi gune suni sanciyla normal dogum icin gun verdi. Persembe sabah 7 de yatis yapildi, suni sanci verildi sancılarım yuksek cikmasina rağmen ben hissetmiyordum. Saatlerce bekledik kasilmam vardi ve bunu dusuremediler. Bebek de kanala inemedi. Kalp atislari yavaslayinca sezeryana alindim. Genel anestezi ile ogluma sag salim kavustum sukurler olsun. Suan koynumda sizlere yazıyoruz. Herkese iyigeceler:)

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün:)

Kaç kilo doğdu? Ultrason ne kadar doğru diye merak ettim

Canım aslında senin zamanın var bebek büyür hem 3-5gün daha. Sabret bende sabah drdayım bakalım ne dicek hafif kahvaltı yap gel dedi seseryana alırsa istemiyorum :KK43: inş kendiliğinden gelir ah ah

Canım 7 gun var ama ben bir an evvel gelsin istiyorum çünkü anne karnında bizimki fazla gelişmiyor. Gelişse kalsın ama gelişmiyor. 39 haftalık bebek 36 haftalık gibi gözüküyor. O yüzden doğsun da bari dışarda büyüsün kilo alsın boyle giderse büyümez icerde. Ben sezeryana bile raziyim ama iste doktor bekletiyor hala.

Back
X