2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Merhaba kizlar. Bende 9 haziranda 39+4 de ogluma kavustum. Carsamba gunu kontrolume gitmistim, bebegim 4200 olmustu ve gununu beklersek daha kilo alacagi icin doktorum ertesi gune suni sanciyla normal dogum icin gun verdi. Persembe sabah 7 de yatis yapildi, suni sanci verildi sancılarım yuksek cikmasina rağmen ben hissetmiyordum. Saatlerce bekledik kasilmam vardi ve bunu dusuremediler. Bebek de kanala inemedi. Kalp atislari yavaslayinca sezeryana alindim. Genel anestezi ile ogluma sag salim kavustum sukurler olsun. Suan koynumda sizlere yazıyoruz. Herkese iyigeceler:)

Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebeğini inşallah. Darısı bize :)

Çok iti anlıyorum beni gören herkes aa doğmadı mı daha noldu ay suni sancı vermesin ay bekle yok yok bekleme gir sezeryana aman erkek geç gelir yoksa sen mi sezeryan istiyorsun yok cocugu almayın onun daha vakti değil KAFAM ŞİLTİ SİNŞR SİSTEMİN BOZULDU SİZE NE TEYZELER SİZE NEEE!!! Çok bunaldım
ben memlekette falan değilim, şuan olduğum yerde de uzun süredir yaşamadığım için pek tanıyan gören yok, arada telefonla soranlar oluyor ama o kadar bunaltan olmadı şuana kadar. sen en iyisi pek gözükme kimseye bu aralar

evet canım inşallah yarın yeni bir dönem başlayacak artık hayatımda annelik dönemi :) Rabbim seninle birlikte isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
inş çoook kolay bir ameliyat geçirirsin hemencecik bebeğini kucağına alır, sonrasında da hiiç sıkıntı çekmezsin hayırlısı ile.

Merhaba kizlar. Bende 9 haziranda 39+4 de ogluma kavustum. Carsamba gunu kontrolume gitmistim, bebegim 4200 olmustu ve gununu beklersek daha kilo alacagi icin doktorum ertesi gune suni sanciyla normal dogum icin gun verdi. Persembe sabah 7 de yatis yapildi, suni sanci verildi sancılarım yuksek cikmasina rağmen ben hissetmiyordum. Saatlerce bekledik kasilmam vardi ve bunu dusuremediler. Bebek de kanala inemedi. Kalp atislari yavaslayinca sezeryana alindim. Genel anestezi ile ogluma sag salim kavustum sukurler olsun. Suan koynumda sizlere yazıyoruz. Herkese iyigeceler:)
gözün aydın hayırlı olsun, Allah analı babalı yetiştirmeyi nasip etsin

evet canım inşallah yarın yeni bir dönem başlayacak artık hayatımda annelik dönemi :) Rabbim seninle birlikte isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

Aynen senin için yeni bir dönem başlıyor :) huzurla mutlulukla geçir bu dönemi inşallah canım. Amin rabbim tüm evlat isteyen herkese tez vakitte nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah. Benim kiz da doğsa keske :)

Kızlarr göğüs ucum çok fena yarıldı napcam yaa yardım edin :KK43: napmalıyım çocuk acıkacak diye ödüm kopuyo mama vermiyorum ama canm çok acıyo

Acildn eczaneden garmastan al sür canım. Memeyi silip emzirecrksin emzirirken de. Herkese yazıyorum o ianuk iyileştirir inş..

Canim rabbim hayirlsiyla sag salim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin. Bol bol pku. Bizde dua ediyoruz.bende sabah 9da doktordayim ins bakalim ne dicek cok merak ediyorum

Canim rabbim hayirlsiyla sag salim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin. Bol bol pku. Bizde dua ediyoruz.bende sabah 9da doktordayim ins bakalim ne dicek cok merak ediyorum
Sağol canım inşallah hepimiz kavuşalım bebişlermize artık :) aylardır acaba kese var mı kalp atışı var mı ayy erkek mi kız mı diye diye zor geçirdik vakti. Artık gözümüzün önünde olsunlar :):)inşallah sen de güzel haberler alırsın sancın gelsin pıt diye doğuruver :)

Saol canım. Daha önceden agrilarim oluyordu ama yalancı sancı olduğunu biliyordum. Acilmam olup olmadığını hiç bilmiyorum çünkü kontrollerde hiç alttan bakilmadi bana. Vajinanın içine ani bıçak saplanmasi gibi biseyler olurdu sanırım açılmayı sagliyormus o
Benimde bundan ibaret ama hic umudum yok valla :( bakalim hayirlsii.

Hala uyumadım sabah 7de hastaneye giriş yapcaz. 2 saat yolumuz var. 4buçukta filan kalkmam lazım. Sabahtan beri bir telaş yoruldum da ama uyuyamıyorum meraktan :) oğlumu merak ediyorum çok
Seni çok iyi anlıyorum canim:) çünkü uu nasipse ben de sabah 8.30 da sezaryen için Hastanede olucam.benim ikinci sezaryen doğum olduğun dan planlı. Bugün ben de yoruldum uykum var ama Uyuyamadim hala. Ben ilinde spina l anestezi. Olmuştum yan etkileri ni çok kötü yaşadığım için busefer genel istiyorum. Senin anestezi şeklin ne olacak canım.

Kızlar hepinizi takip ediyorum. Sabırsızlıkla bekleyenleri Allah saglikla tez vakitte kavuştur sun.dua edin lütfen gl nu ve ben yarın sezaryen :) :( korkuyorum açıkçası. .. bir yandan da hamilelik le ilgili sıkıntılarin geri de kalacak olması çok güzel. Hele ki kizima kavuşacak olmak herseye deger:).

Kizlar ben dogum yaptim cuma aksami. Yogunluktan yazamadim. Cuma sabah kendi doktorumdan randevum vardi, açıklik 3cm olmus ve bebek son gunlerde hareketsiz kaldi dedigimden dolayi dogumu yapalim dedi. Saat 11de yatisim yapildi. Suni sanci verdiler 6saat boyunca 5cm olmustu acilma ve doktor suyumu patlatti. Sonradan bebegin kalp atislari dustu ve bir turlu dogum kanalina girmiodu bebek. Sonra apar topar sezeryana alindim saat 18:15de.
Cok istiodum normal dogum olsun diye ama nasip olmadi iyiki sezeryan oldun dedi doktor cunku kordonu hem bogazina hemde omzuna dolanmis ondan hareketsizmis ve sancidan asaga bile inmiyomus bebek. Melegim simdi yanimda onu koklayarak uyorum artik mis cennet kokulum.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah..ben de bundan korkuyorum o kadar sancı çekip acil sezeryana alınmak..

Back
X