2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar kaç gündür yavrum gaz sancisindan sabahliyor. Aglamaktan mahvoldu. Ne yapsam iyi gelmedi nolur yardım edin bana ya
Yüzükoyun kendi üstüne yatır canım. Her akşam mutlaka yıka, sonra en az 10-15 dakika çıplak gaz masajı. Benim aklımda en çok kalanlar bunlar. Bir de gaz damlaları tabii

kızlar artık son haftalarda bebeğin hareketlerinin eskisine nazaran daha az olması normal mi? Yarın kontrolüm var doktora da soracağım ama yarına kadar içim rahat etmedi. hareket etmiyor değil ama eskiden daha hareketliydi sanki

kızlar artık son haftalarda bebeğin hareketlerinin eskisine nazaran daha az olması normal mi? Yarın kontrolüm var doktora da soracağım ama yarına kadar içim rahat etmedi. hareket etmiyor değil ama eskiden daha hareketliydi sanki
yerleri daraldığı için normal canım, hem daha az hem de tekme vs aktif hareketlerden ziyade dönme, bir yerden bir yere hafifçe kayma şeklinde oluyor çoğunluk. sen yine çok az old şüphe edersen hareketlerini say.

Aynen canım küçükler daha ama benimkinde farklı bir şey var iki hafta üst üste gidiyorum bebek 36 haftalık gözüküyo. İki hafta önce de 1 hafta önce de öyleydi. Yani anne karnında gelişmiyor fazla. Minyon olacak benim kiz. O yüzden bir an evvel doğsun ki bari dış ortamda beslensin büyüsün bu gidişle icerde buyumeyecek.
Canım inşallah gönlünce olur.bana daha yeni dedi doktrm gelişimi geride diye.bu hafta tekrar gidip bakacgm bakalım son durumunu ogrencgm. Normal doğum için bi sıkıntı yok simdlk ama bende de belirti yok çok kısmet.h ersey iyi olur inşaallah

kızlar gelelim kendi durumuma. öncelikle 40+4 ten merhaba kızım hala içimde. Bugün sabah farklı bir dr dan görüş almak için gittim. kafa çapı 35.1 dedi, bebek kanalda değil.kafası da çatıyı biraz zorlayacak ölçülere geliyor artık dedi. suyu yeterli ama heterojen dedi. su içerisindeki heterojen görüntünün nedeni mekonyum da olabilir, vernix yağ vs de olabilir dedi. mekonyum varsa bile illa aspire edecek demek değil, içerde iken akciğer girişi kapalıdır aspire etmez, doğum anında ilk nefesle aspire edebilir dedi. yüzünün nereye dönük olduğu doğum başlamadığı sürece önemli değil, doğum anında sancı ile de dönebilir dedi. ama bulunduğun haftaya ve bebeğin genel durumuna bakarsak, normal doğum ihtimalin %20 lere düşmüş ve doğuramazsın demiyorum ama zor bir doğum seni bekler dedi. istersen bi suni sancıyı denersin dedi. ben de bu aşamada suni sancının bir faydası olacağına çok inanmıyorum. muhtemelen boşuna acı çekip sonum yine sezeryan olacak diye düşünüyorum.

dolayısı ile öğleden sonra kendi dr gittim ve sezeryan için gün aldım:rolleyes:. Yarın 40+5 te spinal sezeryanla Gonca'mıza kavuşacağız inş:rolleyes:. ne olur şu ramazan günü dua edin Allah yardım etsin, bilenler fırsatı olanlar Fetih, İnşirah, Ayetel kürsi gönlünüzden ne koparsa birşeyler okuyun:dua:.
Hayirlisi olsun cnm Allahım sağ salim kavuştursun çarşamba da ben kavuşucam inşallah allah yardımcımız olsun

emr6 emr6 benim de öyle 3 gündür falan sanki az oynuyo yiyorum uzanıyorum bazen tık yok.ama kötü düşünmek istemiyorum.inşallah buyumuslerdir de ondan öyledir diye düşünmek istiyorum cnm

Selam kızlar bugün kontrole gittik bebeğim 3360 gr.olmus yan duruyo suyuda kireçlenmis cumaya kadar dönmezse Sezeryan dedi normal doğurmak istiyodum hayırlısı artık

Kızlar bildirmleri gördüm ama tek tek etiket alıntı yapamadım. Hakkınızı helal edin. Sabah 8 15te bebeğim doğdu.İkimiz de çok iyiyiz. Spinal sezeyan oldum. Doğunca o ağladıkça ben ağladım çok duygusal bir an :KK43: anestezi etkisi geçince ağrım başladı. Ağrı kesici vuruldu gayet iyiyim. Bir de bezimi değiştirirken sağa sola yatırıyorlar o an çok canım acıdı :/ onun dışında her şey iyi. Emzirmekle uğraşıyoruz. Göğüs ucu çıkarıcı aldım işe yarıyor daha iyi tutuyor. İki cuk cuk sonra uyuyor hemen. Şu an sütüm gelmedi ama göğüs ucu çıkarıcıyla çekince sarı kolostrum geliyor biraz. Sütüm ne zaman gelir bilmiyorum. Acaba pompa kullansam mı?

Canim gecmis olsun :) bebegin kac kilo dogdu boyu kac :) tosun muymus harbiden? :) malum benimki 2.780 gr dogdu da :D

Pompa mi yapsam mama mi versem sutum geldi mi geliyo mu gelecek mi ay bu cocuk agliyo napsam durumlarina hosgeldin :D

Canim gecmis olsun :) bebegin kac kilo dogdu boyu kac :) tosun muymus harbiden? :) malum benimki 2.780 gr dogdu da :KK70:

Pompa mi yapsam mama mi versem sutum geldi mi geliyo mu gelecek mi ay bu cocuk agliyo napsam durumlarina hosgeldin :KK70:
52 cm 3970 gr. Tosunmuş evet :) az daha dursa normal doğuramazmışım zaten :) mama veriyoruz şu an mecbur. Bir de Metin bey ne zaman ziyaretine gelmişti. Bana gelmedi henüz :)

Bugun 1 haftalik oldu bebegim:anne:
Mamayi dun biraktik cok sukur sadece anne sutu aliyor artik bebegim:KK200:
Aiyi olnuş canım ya ben de anlamıyırum tutturamıyorum galiba çok büyük diye sen nasıl başardın kaç saate bi ıyanıyo senin ki sütün arttı mı canm biberonla verdiğin oluyo mu uine canım

Benim hiç iştahım yok ağlama modundayım hala uyuyamıyorum ya o kafsr bekledim çıkamadım şoktan hastaneden bile kaçıp geldik şimdide tam emzirememek bitiriyor beni

52 cm 3970 gr. Tosunmuş evet :) az daha dursa normal doğuramazmışım zaten :) mama veriyoruz şu an mecbur. Bir de Metin bey ne zaman ziyaretine gelmişti. Bana gelmedi henüz :)

Ooo masallah yaw 4 kilo de sen ona ay inanamiyorum :KK45: ay masallah :KK45:

Metin bey ameliyat biter bitmez gelmisti cnm ama bnm ailem de cagirmis olabilir cunku hediye verdiler

Ya ben bebegi ameliyatta yanima getirdiklerinde aglayamadim boynuma kadar uyusmustum aglama refkeksi yapamadim yani bir de ameliyat boyunca cilginlae gibi istifra ettim cocugumun ustune bile kustum dusun artik

Seninki rahat gecti sanirim?

Foto cektirdin mi? :) ben hemen cercevelettim ameliyathanedeki pozumuzu

Son düzenleme:
Aiyi olnuş canım ya ben de anlamıyırum tutturamıyorum galiba çok büyük diye sen nasıl başardın kaç saate bi ıyanıyo senin ki sütün arttı mı canm biberonla verdiğin oluyo mu uine canım

Gogus ucun mu yok? Ben silikon ile emziriyorum onu da birakmam lazim yakinda onu birakmazsam meme ucu cikmazmis

Benim yavru mama yuzunden bu kdr uyuyo saniyodum ama halen daha cok uyuyor 4-5 saat

Biberonla veriyorum evet daha birakamadim biberonu sut sagip veriyorum dun saatlerce emzirdim savas vere vere doymadi cunku ya savasiyo benle ya da uyuyo gogsumde :D artik dayanamadim bi yerden snra sut sagip biberonla verdim

Meme kalkanı aldın mı? Lansinoh krem sürüp kaljan koyarak toparladım ben. Bir de yara bebek memeyi doğru kavramadığı için oluyor. Doğru kavrama pozisyonlarını araştır. Doğru tutunca daha az acıyor.
Meme kalkanı aldım ama oda midesini bulandırdı hangi.markayı kullanıym wee nin almıştım kocaman geldi göğüs ucum.çok yok zaten emdikçe çıkartıyo

Back
X