2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm hyrli olsn bebisin.
Hastanede yrdimci olmadilarmi sut icin
Bnm agriya gunluk 5 brfak kahve iyi gldi bgn 1 .Hfta oldu belim agriyo sadece rabbim kolylk versn
Canım çok şükür baş ağrım filan olmadı. İçimde dolaşan gazlar ağrı yapıyor :/ Süt işini biraz çözdük emiyor az az geliyor kolostrum. Tabi yine mama takviyesi yapıyoruz.

Şu meme ucu çıkarıcı çok işime yaradı ya. Memeyi çıkarırken biraz da kolostrum çıkarıyor o anda ağzına sürüp veriyorum memeyi. Az az emiyor bakalım şimdilik.

Gogus ucun mu yok? Ben silikon ile emziriyorum onu da birakmam lazim yakinda onu birakmazsam meme ucu cikmazmis

Benim yavru mama yuzunden bu kdr uyuyo saniyodum ama halen daha cok uyuyor 4-5 saat

Biberonla veriyorum evet daha birakamadim biberonu sut sagip veriyorum dun saatlerce emzirdim savas vere vere doymadi cunku ya savasiyo benle ya da uyuyo gogsumde :KK70: artik dayanamadim bi yerden snra sut sagip biberonla verdim
Ya ben strese girdim iki gündür sütüm geliyordu üzmemek işin çabalamadım o etkiledi mi bilmiyorum yemekte yemiyorum Can'ım istemiyor zaten ama su içiyorum anca kaşıkla ver dediker sağlık ocağında bana biberon vermiycrm telaşesi oldu ben de senin gibi yapıyorum basen ne kadsr pozitifsin Can'ım benim gücüm kalmadı hala uyumadım doğumdan sonra öncesi saten uyumamıştım vari ilk hafta eahat olsaydı şimdi o sürede doldu gibi hissediyorum
Emdi uyudu mesela sonra kalkmadı iki saat oldu şekeri düştü galiba birde ben yanlış emziriyormuşum tamamını almıyormuş uyandırdım zorla kalkmıyor meme emmiyor falan sonra emdi doymadı gibi süt sağıp verdim az mama versem mi acaba bilmiyorum sütüm az mı çok mu onuda anlamadım emiyor mu emmiyor mu onu da bilemedim ama saatlerce eminde insan bi dayanamıyor :)

kızlar gelelim kendi durumuma. öncelikle 40+4 ten merhaba kızım hala içimde. Bugün sabah farklı bir dr dan görüş almak için gittim. kafa çapı 35.1 dedi, bebek kanalda değil.kafası da çatıyı biraz zorlayacak ölçülere geliyor artık dedi. suyu yeterli ama heterojen dedi. su içerisindeki heterojen görüntünün nedeni mekonyum da olabilir, vernix yağ vs de olabilir dedi. mekonyum varsa bile illa aspire edecek demek değil, içerde iken akciğer girişi kapalıdır aspire etmez, doğum anında ilk nefesle aspire edebilir dedi. yüzünün nereye dönük olduğu doğum başlamadığı sürece önemli değil, doğum anında sancı ile de dönebilir dedi. ama bulunduğun haftaya ve bebeğin genel durumuna bakarsak, normal doğum ihtimalin %20 lere düşmüş ve doğuramazsın demiyorum ama zor bir doğum seni bekler dedi. istersen bi suni sancıyı denersin dedi. ben de bu aşamada suni sancının bir faydası olacağına çok inanmıyorum. muhtemelen boşuna acı çekip sonum yine sezeryan olacak diye düşünüyorum.

dolayısı ile öğleden sonra kendi dr gittim ve sezeryan için gün aldım:rolleyes:. Yarın 40+5 te spinal sezeryanla Gonca'mıza kavuşacağız inş:rolleyes:. ne olur şu ramazan günü dua edin Allah yardım etsin, bilenler fırsatı olanlar Fetih, İnşirah, Ayetel kürsi gönlünüzden ne koparsa birşeyler okuyun:dua:.
Canim benim okuycam senin icin. Rabbim agrisiz sizisiz sag salim kavusmayi nasip etsin. Ne mutlu bizeki boyle bi mubarek ayda dogum yapicaz insallah. Benim tosunumda gelir insallah bu hafta valla 39+5 bitti bugun:ıslık:

Mouse Mouse al bendende o kadar sürekli emiyim diyo kendi bırakıyo spnra yine aranmaya başlıyo şükür sütümde var yetmiyo diycem ama benm kızımda dil altı bağı var ondan mı oluyo acaba uygulayıp fayda gördüğün bişey olursa banada haber ver nolur çok kötüyüm bende :KK43:
Ablamin oğlunun da dil altı bağı vardı , ememedi.

Canım çok şükür baş ağrım filan olmadı. İçimde dolaşan gazlar ağrı yapıyor :/ Süt işini biraz çözdük emiyor az az geliyor kolostrum. Tabi yine mama takviyesi yapıyoruz.
Cnm ins boll sutun olur o gaz agrsi ck igrenc cikaekn bna lavman yptilr tuvalete cikaniyrm zttn basur vardi hpten kotu oldu

Kızlar bildirmleri gördüm ama tek tek etiket alıntı yapamadım. Hakkınızı helal edin. Sabah 8 15te bebeğim doğdu.İkimiz de çok iyiyiz. Spinal sezeyan oldum. Doğunca o ağladıkça ben ağladım çok duygusal bir an :KK43: anestezi etkisi geçince ağrım başladı. Ağrı kesici vuruldu gayet iyiyim. Bir de bezimi değiştirirken sağa sola yatırıyorlar o an çok canım acıdı :/ onun dışında her şey iyi. Emzirmekle uğraşıyoruz. Göğüs ucu çıkarıcı aldım işe yarıyor daha iyi tutuyor. İki cuk cuk sonra uyuyor hemen. Şu an sütüm gelmedi ama göğüs ucu çıkarıcıyla çekince sarı kolostrum geliyor biraz. Sütüm ne zaman gelir bilmiyorum. Acaba pompa kullansam mı?
Canım nasılsın. Bu gece ilk kalkış senin için zor geçebilir. Allahım yardmcin olsun.. Ben çok zorlu geçirdim. Kalkmadan tansiyon vs. Ölçsunler tek kişile kalkma hemsireler de olsun ben eşimle tektim. . Zor anlardi. Bebisin de sen de sağlıklıolun inşallah

Yok canım kapalı olduğun için ameliyathanede çektirmedim. Benim rahat geçti çok şükür. Ben rahattım yani. Soru sorup durdum napıyorlar kestiler mi ne zaman çıkacak vs vs :):) yeterince aç mı değildin acaba mide bulantısı yaptı?
Ayy bide sonda çıkınca beze mi çişimi yapcam :/

Epey aç girdim aslında 11 saatlik ac ve susuzdum bu da benim sansim iste yavrumun dogusunun tadini alamadim istifra etmekten :(

Ben beze bi yaptim tutamadim her yer batti cnm bez o kdr fazla siviyi tasimiyo :)

Mecbur aci icinde kalkip tuvalete gidiyosun

Epey aç girdim aslında 11 saatlik ac ve susuzdum bu da benim sansim iste yavrumun dogusunun tadini alamadim istifra etmekten :KK43:

Ben beze bi yaptim tutamadim her yer batti cnm bez o kdr fazla siviyi tasimiyo :)

Mecbur aci icinde kalkip tuvalete gidiyosun
Bendé acıyla wc ye gidip orda bezé yapmıştım. Allahım ne büyük acizlik ne zordu... Keske normal ı tercih etseydim dedim o an.ama işte oldu bi kere. Hala da fikrim de sabitim ama. Güle oynaya bebeğimi dünyaya getirmeye değer dı hersey

Hamilelikte özLemeyeceğim 2 şey ; kusmalarım ve mide yanmalarım 15 gündür iyice arttı ... 3 günümüz kaldı yarın son kontrolümüz , odamızı ayarlayacağız bende hala doğuracağıma dair tık yok :)) zeyzey3428 zeyzey3428 canım sezeryandan sonra lağman mı yapıyorlar ? Ben seviniyordum 2 aydır lağman kullanmıyorum diye ... Birde niye lağman veriyorlar ki gaz çıkardıktan sonra sıkıntı yok diye biliyorum

ya ben sayamıyorum doğrusu kaç defa hareket ettiğini. her gün bugün sayayım diyorum sonra unutuyorum saymayı.

Günde 10 dan fazla hareket ediyodur kesin. Ama soyle bir şey var. Eskiye nazaran hareketler çok azaldı evet mesela aktif olan bebek simdi yavaş yavaş hareket ediyor. Ama günde 10 dan fazladır çünkü her bir kıpırdama hareket yerine geciyo. Yeri daralıyor hareketlerini kısıtlıyor. Bir de kordon dolanınca hareketleri kisitlanirmis. Bende ondan korkuyorum hep. Doktor hareketlerinde azalma olursa hemen hastaneye gel dedi. Günde 10 kere etmiştir bugün ama dune nazaran azdi yani

Meme kalkanı aldım ama oda midesini bulandırdı hangi.markayı kullanıym wee nin almıştım kocaman geldi göğüs ucum.çok yok zaten emdikçe çıkartıyo

Yok benim dediğimi emerken dedil emmediği zamanlarda memene kapatıyorsun. Meme ycun hiçbir yere değmemiş oluyor. Hem acımıyır değmeyince hem sürdüğün kremi meme içine çekiyor çabuk iyileşiyor. Benim ilk günler meme ucum çok acıyınca Philipsinkini aldırttım. Emzirmediğim zamanlar onu kapatıyorum sütyenimin içine

Mouse Mouse al bendende o kadar sürekli emiyim diyo kendi bırakıyo spnra yine aranmaya başlıyo şükür sütümde var yetmiyo diycem ama benm kızımda dil altı bağı var ondan mı oluyo acaba uygulayıp fayda gördüğün bişey olursa banada haber ver nolur çok kötüyüm bende :KK43:
Kremleri sürmeye başladım canım ben
Aksatmamam lazım
Emdikçe eşimin kolunu ısırıyorum annemin kolunu sıkıyorum
Geçer inşallah
İyi gelirse mutlaka haber veririm sana tatlım

Kızlar bebeğiniz gaz sancısı çekiyorsa;
Youtıbe da kolik bebekler için anne karnı müzikleri var onları dinletmeyi deneyin bebeğinize
Bide benim midem yanmam olmamasına rağmen simsiyah 4 5 cm uzunlukta saçları var kızımın
Doktorlar bile şaşırdı bu kadar uzun saçlı bebek olmasına :))

Back
X